Росен Христов обяви, че газът за септември е осигурен на "доста добра цена"

Водят се преговори с няколко компании за доставки през октомври, ноември и декември

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

„Досъа добрата цена“ е със 60% горница.

Ами ако още бяхме на Газпромски, щеше да е с 80% горницата. Така че да, добра е цената за пазара.

Абе що всички доставят тоя газ на страхотна цена, никога не казват обаче каква е тая цена а накрая - 60% увеличение? Как стават тия работи? Това явно е някаква специална математика и аз с 4 висши математикине я разбирам.

Росен Христов обяви, че газът за септември е осигурен на "доста добра цена" - всеки следва управник все по-неадекватен и нагъл !!!

на товя език !

Абе , Кирчовата цена не може да биете ... ха ха . Колко ли пак ще ни съдерат кожите ?!

За кого е добра цената

Считайте, че е минало от руснаците пак. С тяхната широка душа няма да прокопсат...

Правилният снежен човек, вече не е черен и с морков в задника, а е със украинското знаме сещате се къде забито

То има газ но на каква цена ? вдигат със задна дата 60% за Август,вече спрях кранчето на газта..минавам на бойлер и климатици

Направо отлична цена!

SU-152

И затова очаквайте нови 30-40% увеличение

SU-152

.....за Септеври

Има ли Прокуратурата в България, че още не ги почнала тия далавераджии????

Да да.. само си говорим кой газ бил по-скъп, само че никой не вземе да каже каква е точно цената. Но пък виждаме цените по бензиностанции, виждаме скока с 30%на газа преди месец, а сега с още 60%. виждаме цените в магазините. Абе все виждаме едни растящи цени а иначе ако слушам някой от тройната ламя или президента - то цветя и рози всичко. Просто всичко е наред. Ти да не забравиш да отидеш пред президентството днес, да си вземеш 20те лева.

"Беше обявен търг, който приключи успешно за недостатъчните количествата за септември. Цената е доста добра" - нови 60 процента нагоре Вие от киро ли се учите

Киро и той осигури на добра цена разбирай 300 лв мегаватчаса, тоя пингвин сигурно на 600 лв е осигурил. а декември ако пуснете парното ще се топлите на 1000 лв на месец хахах, но така като вярвате на еничери ви управляват, ше ви ебат в дупките

60 ще са

Осигурен е.. Дори може да има и "намаление" на цената.. На фона на днешното увеличение от КЕВР само с някакви си мижави 60% на цената на газа за август.. Ти да видиш кво благоденствие са очертава за тулупите и матряла през септември.. А дано, ама - НА ДА ЛИ.. Все пак да припомним истината от препатили: ИГОР НАСАЛИК ЕНЕРГИЙНИЯТ МИНИСТЪР НА УКРАЙНА в предаване по ТВ „112 УКРАIНА” на 24,08,2016-та си призна: „Да, ние плащаме по-скъпо за реверса от ЕС и към сегашния ден тази цена е 185 долара, но не сме доставили и един куб.м. от Русия. По прекия договор за доставка на руска газ ще плащаме по 140 долара за газ от Русия.”

А Чирен празен ли ще стои?

А иначе никой нямало да остави на студено. Айде да те видим калъф прост как ще стане с твоя договорен газ на хубава цена. Преди известно време вдигнаха газа с 30%, сега го вдигнаха с 60%, очаквам до зимата да видим какво ще стане.

И Киро тъпанара такива ги блещеше.

Европейският съюз ще обсъди в края на месеца идеята за забрана за издаване на визи на руснаци, заяви днес чешкият външен министър Ян Липавски, чиято страна председателства Съвета на Европейския съюз, предаде Франс прес, цитирана от БТА. Мярката, за чието въвеждане настояват украинските власти, трябва да получи единодушното одобрение на всички 27 страни от ЕС, за да бъде приета.

Русофилите искат да не намерим газ освен руски. Всеки кубик друг газ е пирон в ковчега на русофилията!

ПИПО

За увеличенията към Кирчо и Кокорчо се обърни. А за бъдещето всеки да помисли за кой ще гласува. Това правителство ще осигури доставки за няколко месеца докато не дойде новото.

...но не бойте се, деца, за утрешния ден!

ПИПО

Ама то до сега само руски газ използваме бе патенце, само че я взимаме през посредници на по висока цена.

Газът е осигурен, не сме подписали договор. Човека взе парите, каза ще видиме. Дървено желязо. Абе откъде ги намериха такива.

Докато ви хвърлят прах в очите с тази газ , си редят листата която трябва да спечели изборите. А газта е ясно от къде ще купят тези продажници от пиздин разбира си, смеят ли да му се опънат българските продажници и най вече мунчо

не само листите ДПС и Пеефски си редят новия Висш Съдебен Съвет

Интересно, че като давахме милиарди да построим газопровода на "Газпром" до Сърбия не си брояхме стотинките и бяхме много щедри всички. Сега за няколко милиона отгоре оревахме орталъка. А най-неприятното е, че мрънкат главно някакви копейкаджии, дето повечето са на социални и енергийни помощи и без друго. Разбирам ги от посолството на РФ - за такива тролове са имали пари, такива са наели. Ама поне някакви малко по-адекватни опорки да им изготвят. Миналата година, като имахме редовни доставки от "Газпром", хората имаха ли достъпно парно и плащаха ли го редовно? Ами не, само в София дълговете към "Топлофикация" са почти 400 милиона към днешна дата. "Топлофикация" не ги е платила на "Булгаргаз", който пък ги получи назаем от държавата. Или с други думи целият масраф пак е платен от 1 милион трудолюбиви и немрънкащи данъкоплатци, а геостратезите с пенсиите и помощите анализират ли, анализират по форумите.

Някой е договорил + и - .

Ето, че дори рубладжиите на Чорапа не могат да не признаят, че газ има и не руската цена е най-добрата. Руслямците ще умират от глад. Ще варят супа от брезови клонки и ще кушат по половин картошка на ден. Нещастници.

За да се илюстрира кочината в която се намираме две съседни теми: 1. Индустрията, топлофикациите и домакинствата изнемогват посред лято при цени от порядъка на 300 лв., а "Булгаргаз" купува за септември на 380 лева, съобщават работодателските организации. 2. Росен Христов обяви, че газът за септември е осигурен на "доста добра цена" Единствени извод който може да се направи е, че цената наистна е много добра, но за Росен Христов очевидно!

Газ, газ, пълна газ, докато не потече газ.

А защо не спрем газовите доставки по Боков поток, за който похарчихме 3 милиарда от Бюджета???

ДОСТА ДОБРА ЦЕНА? АБЕ ОТКЪДЕ ГИ НАМИРАТ ТАКИВА К.А.П.У. Т.И?

И тия от служебното правителство продължават да работят с някакви обтекаеми формулировки за цената на газа. Кирчо лъжецът ни обясняваше, че втечненият газ от САЩ щял да бъде малко по-евтин от руския, а след сключването на дългосрочен договор (който по-късно стана ясно, че ще касае период след 2025 г.) щял да бъде много-евтин от руския. Сега служебният енергиен министър ни говори за "доста добра цена" на газа. Само дето никой не смее да напише реалните цени. А в съседната статия за протестиращите работодатели си е написано с цифри: в момента индустрията купува газ за 300 лв/MWh, а Булгаргаз е обявила търг за доставка през септември с начална цена 380 лв/MWh. А цените на холандския газов хъб за септември са около 250 лв/MWh. Така че "доста добрата" цена на министъра е скандално висока за бизнеса. Ако и служебното правителство продължава с подобна политика като на Кирчо и Кокорчо хората ще ги изгонят с камъни от топлите им кабинети още преди изборите.

ама преди те да умрат от глад ние ще пукнем от студ заради идиоти като тебе и продажници като Кирчо и Кокорчо.

Месец март 2021г. - 33,19лв. за mWh. Това беше "доста добра цена". Ама нали сме евроатлантици.

Не са няколко милиона отгоре, а са 200 милиона за последните 3 месеца, които са топли, т.е. извън отоплителния сезон, когато България потребява 60-65% по-малко газ отколкото през отоплителния сезон. Сметни ако можеш каква ще е сумата до края на март 2023 г. Нека ти помогна - някъде към 1.5 милиарда и нагоре, ако цените на газа продължат да растат.

Според мен най-хубавото е, че което и правителство да е на власт, винаги продължава да върши същите тъпотии като предишното :) Важното е, че има континуитет и предвидимост на дивотията. Та така човек може да си направи сметка и да се подготви за идиотщините, които го очакват. Ако политиците имаха свободна воля, а не бяха просто кукли на конци, щеше да е много трудно за средноинтелигентния човек да оцелее при техните условия. Но сега просто си знаем какво са ни подготвили за зимата и се готвим поединично за него. Защото сме сигурни, че не съществува държава или институция, която да се грижи за нашия интерес. А трябва да се подготвим поединично, защото няма как да предотвратим световната тъпотия - тя си продължава да си се вихри с пълна страст.

Долу Руми -зеленото чорапче, малоумният ни президент е нацвъкал навсякъде тъпи селски комундета !!!!

Не, пише, че това е началната цена, на колко е приключил търгът не става ясно. Хайде пак руските подлоги гракнаха в един глас, начело с назначения от ДС и Кремъл бизнес.

Тримореца получава списъка с министри от мустафата, козирува и ги назначава. Затова всички от гълъбарника му цвъркат една песен - евроатлантическа. А народа, както казва класика Кокорчо - "Да духа супата"! Изроди, краварски подлоги! Небългари!

ЗА ТЪРГОВЕЦА!

доста добра? За посредниците на киро? Ма а ви мръсна, престъпници!!!!

Доста добра! Но не уточнява за кой.

Ченге тъпо шибано,ти ли го осигури,мутро-боклук гербав?!

Спекуланти е затва са ги избивали едно време . Чакайте война!