Росатом строи Втори енергоблок от АЕЦ "Рупур" в Бангладеш

Руската държавна корпорация Росатом започна изливането на "първия бетон" в основите на Втори енергоблок от АЕЦ "Рупур" в Бангладеш

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доста предвидливи са "реформаторите" на сайта. Когато някоя тема се предполага, че ще предизвика оплюване на Борисов, то тя от първата страница бива запокитвана някъде в дебрите на преднамерения хаос и само успелите да вникнат в него читатели , след упорито търсене, могат да го открият и коментират. Такъв е и настоящият случай.

Пардон ...да Я открият и коментират.

Кога ще ги стигнем бангладежците ...

Само в такива държави строи Росатом.Допотопните съвЦки реактори от 80-те години на миналият век само с рушвети могат да се инсталират.

Но свръх модерните американски са само във Фукушима ?

Ура! Дано три у нас такива реактори, скоро! Бой по еврогейските джендъри, долу соросоидна Америка, слава на Русия! В единен строй с Бангладеш и Русия - към нови победи, другари!

България=Европейския Бангладеш... По всичко !

АЕЦ строят само разни изостанали държави дето си нямат Американски Тецове да ги дерат. И депутатски фотоволтаици дето на мегаватчас дерат повече и от американците.

невероятно...РОСАТОМ толкова много строят АЕЦ-и навсякъде , че са стигнали до затънтен Бангладеш....въобще друг някой строи ли АЕЦ-и по света ??? Имали ли алтернатива Белене освен да ги хване РОСАТОМ ??? Баси статията , като десетки други в които чета как американски , френски и японски компании строят АЕЦ-и.....ъъъъ не , чакай , такива не съм чел , май съм сънувал....това не е възможно.предполагам и компютрите на централата ще са с процесори Елбрус-1 , а GSM-ите естествено Йотафон.

Schilo

Унгарците, броят ли се?

В последната дива паланка може да стоят, но тук имаме спец, гасящ спец и трудно се решават.

Баце е велик!

Виждате ли , лоши русофоби ! Какво прави икономическия гигант и стожер на демокрацията - Бангладеш ! И ние трябва да строим Белене с Росатом ! Нека превърнем България в Бангладеш на Балканите !!!

Павлов, Павлов, колко си би прав за кучето! Само да му светнат лампата и то то е готова да лапа. "Бангладеш" и помията е излята, а не се сеща, че даже и те вече са далеч напред.

АЕЦ си строят ниско развити държави, които си нямат АЕЦ и имат нужда от ток. Развитите държави вече са си построили АЕЦ и нямат нужда от повече от това което имат и не строят АЕЦ. За незнаещите Бангладеш е ниско развита държава в която голяма част от населението няма ток и течаща вода.