Ресторантьори и хотелиери поискаха от Борисов нови облекчения за бизнеса им

От бранша се надяват скоро да има яснота дали ще може да идват чуждестранни туристи и при какви условия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бг.лайноморето ще се прочисти от фекалии,а може и бетоните да изчезнат ,дано природата си свърши работата.Инче, нищо разумно не очакваме от управниците.

Малоумника действа както едно време на килимчето в Павлово, който реве получава, който не реве бал съм го....

Облекченията си ги получиха, когато чадърите бяха по 50-70лв. Помним...!

Не какви да са, а висококачествени чадъри, устойчиви на UV лъчи ... така оправда цената някакъв от тях.

Ако това са представителите на даден бизнес, тежко и на държавата... Тоя нечстоплътник със заведенията по Витошка, дето още в първата секунда, а и в момента работи в нарушение на правилата, с тези затворени аквариуми, които се водят открити тераси и където се пуши постоянно, а хората са нагъчкани като в консерва, тръгнал да защитава бранша! Ужас. Защо ББ не ги поита, колко оборот са отчели днес и колко данъци и осигуровки са платили през годините, та се водят баш главатари на бранша? Внесто да ги сурвакат ежедневно с данъчни, РЗИ, контрол на храните и т.н., ББ ги посреща с погача!!!

И да искат, и да не искат- туризмът оттече. По-добре да свикнат с тази мисъл отсега и да се пренасочват, ако и както могат, другото са илюзии.

Тази снимка доста добре изразява поожението у нас - четирима без маски и трима с маски. Демек за едните правилата не важат щото са много важни. Пък на бай Тулуп работното облекло е за златния фонд, с тая раирана пениска като че е тръгнал за вилата.

Може би има светлина в дъното на тунела!Ето днес четох във немският бизнессайт на финансовите пазари във Онвиста.де и Ханделсблат.де че немският туроператор ТУИ предлага Майорка и споменава и България като благонадеждна туристическа дестинация!

Ресторанти и заведения ли са най-важното? Защо ли се навъдиха толкова много разни заведения-дневни, нощни, открити, закрити ... !??? Хотели разни... Да спасим и модернизираме здравната система, пари да се дадат за образованието... Възрастните хора са сами по домовете си,чакат болногледачи. Полето чака временни селскостопански работници. Изхранването ще е следващия проблем. Стига с тия кафетерии и подобни...

Някаква яснота,за летния сезон, независимо дали ни харесва трябва да има поне до 20-25 май. Това е важно не само за хотелиерите,но и за хората,които са направили резервации за м.юни и досега не са ги анулирали. Забавянето означава,че първо няма да има време за подготовка на базите.,защото и персонала не е назначен.И второ ,на клиентите ще им бъде направен отказ в последния момент,което при вече фиксиран отпуск ще им обърка тотално плановете. Ако не бъдат спрени румънските туристи,макар и по-слаб сезон ще има.

Защо пак без маски, другари тулупи?

Мутра се среща с мутри.

Точно този бранш не внася осигуровки на служителите си. И данъци също. Но най- много и силно реве. Свикнали са само да лапат.

Бойко Борисов се срещна с ресторантьори и хотелиери!!! Разбраха се за "такса спокойствие"!!!