Репресирани ли са работодатели: Сачева за подкрепата на бизнеса, но и за проверките

Повече от 20 хил. са работодателите, получили подкрепа по социалните мерки на държавата, каза министърът на труда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази знае ли,че няма българин,който да я одобрява!

но въпреки това е нагла и безпардонна

Стъклените Очи се появи отново / тази като я видя ми иде да я поканя на танц! А плюеше ГРОБАРТИТЕ преди...уаооо

Е какво има да се чудиш, че тая е обърнала палачинката? Бобо и е направил предложение, което не е могла да откаже! Затова от критик, сега е пръв глашатай в полза на мутрите, дори тя е заприличала на такава. То навремето и Тома Биков плюеше Бойко и герб-а, ама сега....а, от него по-голям защитник на хунтата няма. Пък си спомни,че и Янето флашкаджията искаше да уволнява Бобе по едно време, после му стана съветник, помниш ли го това? Така че Бобсуна не отвръща нападателно на своите критици, той ги вика при него и им прави предложения, на които не могат да устоят и не смеят да откажат.

Дайте да им съберем и на тях още някой лев за празниците да имат какво да турят в....уста, първо на водача Велев, после и на останалите. Не се бутайте, момчета, за всички ви ще има по една топла супа........

Не знам,какви проверки се правят, но нашия феодал преди да напуснем всички заяви,че е ковид криза и пари няма,оряза заплатите и на следващия ден се обзаведе с чисто нов джип! След това орева света,че сме напускали и ще му съсипем фирмата,къде сме щели да отидем... Нагъл до безобразие,напуснахме за да не го убием,а можеше да го убием,защото такива си го заслужават... Намерихме си нова работа,а той е пуснал обяви в джобса с надеждата да привлече следващите глупаци,с които да се подиграва...

Тази особа няма място в ежедневните новини!

Бизнес? Вие наричате тези неграмотни идиоти, дебили и комунистически чеда- бизнесмени? Това ме е бизнес, а кал и измет, докопала са до пари, заводи, фабрики. Сноби и новобогаташи, самозабравили се парвенюта, които са се взели насериозно и си мислят, че от всяко дърво- свирка става. Никога няма да подкрепя новокапиталистчетата, които продават боклуци на хората. Купувам само внос. Преди 5-6 месеца реших да подкрепя българския бизнес. Купух си консерви на фирма Каро- кюфтенца с боб...Оле, оле, оле....Ужас, отврат. Повърня. Някаква сивкава смрадлива каша, затворена в консервна кутия. Никока повече! Хора,не пълнете джебовете на неграмотните бизнесменчета и бизнесдами с жуки- тип толстолоб.

като отвориш бисквити Анелия, да не очакваш да изскочи палава нимфа?

Само на мен ли ми се повръща, като видя тая пачавра?

Тц.

Повече от 20 хил. са работодателите, получили подкрепа по социалните мерки на държавата, каза министърът на труда - явно бизнеса на мутрите е на социалки, а хората да се оправят сами !!! Така е когато министъра е просто недоразумение и се интересува само от личното си оцеляване, сменяйки партии и съответно мнението си по всички въпроси !!!

нека госпожата да извади списък с тези 20.000 работодатели за да се види кои са и колко помощи са получили??? защото всичко е само празни приказки ,да видим как са разходвани парите на всички данъкоплатци в БГ.

Тя подчерта, че за един и същи работник не може да се ползват различни мерки, но за един работодател те могат да се комбинират. / което значи че за един и същи работник бизнес милиционера може да получи помощ от 3 програми ,но е важно работника да получи само 1 подпомагане , демокрация а ?

Я някой да ми припомни какво беше казал за мен, че ако се издъни да ми е по-лесно да я изгоня въпреки че засега брани добре амбразурата.

Кравата е в центъра !

Краварката е в десния ъгъл

Репресирани са всички и работодатели и работници. Но работниците са 2 пъти по-репресирани. Само управляващите и лакеите им са добре защото са корумпирани. И злоупотребявайки с власта изнудват и работдатели и граждани. И си пълнят джобовете с банкнотиэот 500 евро. И си строят вили и стартират нови бизнеси с евро фронтове.

Мдааааа, и мечтата на българчето е като може да стане като тях.........

Оставка за олигархията!

Само смиреният ще получи.

Гнусна свиня

ПАЧА !

Ей таз булка много серт, бе.