Коментари - Рекордно ниски цени на платформата на "Газов Хъб Балкан" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко милиарда ни отнесоха руснаците по надпазарни цени от договора с РОВЧ?

Ето че и хъб Балкан стана... Каквото е казал Борисов винаги е станало... А как се смееха малоумниците на идеята му едно време....

Само че става дума за търговия на ел енергия.

ми не господине, може да Ви е странно но газа също се продава в мегавати и да цената е супер

Саудитите за стиснали рашките за гушата и ги задушават постепенно със цената на нефта. Руския нефт Урал вече е по 15 долара но от три седмици не са продали нищо във Европа и Китай защото арабухите предлагат качествен лек петрол на цени по ниски от некачествения руски тежък такъв като освен това предлагат и допълнителни големи отстъпки. И тъй като цената на газа е свързана със цената на нефта той също пада. За сега успешно избутват руснаците от всички пазари. Малкия Пут на срещата на ОПЕК се направи на "гоуем" и напусна демонстративно като каза, че щял да съсипе ОПЕК и америка. За сега тези които са съсипани са руснаците. Рублата се срути отново, дневните им загуби от липсата на продажби са по 200 милиона евро. Очаквани загуби 3 трилиона рубли. Малкия Пут този път се простреля сам но не в кара а директно с плешивото черепче. На колене молеше бат Дончо да ходатайства пред арабелите ама Дончо си пита ушите и със удоволствие наблюдава потъването на империята на злото.

Успокой се, отпусни се, виждаш ми се напрегнат, да не пукнеш вена от притеснение!А сега не е време за стрес! Даже Русия не се напряга колкото теб, дето си под всяка статия с този коментар. Няма да постигнеш промяна на съотношението между русофили и русовоби Между другото с тези ти обстоятелствени писания се припокриваш с другия трол тук-Дада или пък с Факти, Руски помияри, Руска олигофрения, Раша е Нигерия...., Та май сте едно и също човече

Дончо, русофилско лекенце. Обаждат ли ти се внуците от америка?

Те, руснаците, особено Путин по съвсем друга причина взеха да избягват да се напъват много. Това е пряк резултат от дослука, който Путин прави предимно с мюсулмански държави.

Тази цена къде е съпоставено с цената която се плаща за доставка на газ дега.

що не сравните с руската газ да видят хората как ни доят "братушките"

Та сравни я де, тази която се предлага каква е според тебе?

едното е на ДОГОВОР на цена и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОБЕМИ и няма общо с хъба. Другото е ПАЗАРНА ЦЕНА. Така че не ми говори каква била. Много добре знаеш каква НЕ е.

30 години къде блеят управляващите и не предоговарят като тъпите немци с две директни тръби?

де са тези 2 директни тръби и на кого са нужни? Добре че спряхме ЮП с който ни деряха здраво. С тези цени на газа сега щяхме да ги изплащаме 200 години, а не 25 както беше когато газта беше 512 долара.