Рекордно ниска безработица в България - 4.6%

Безработицата в ЕС се понижи през март до 6,4%, достигайки ново най-ниско ниво

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е реклама на глупостта или наглостта! Що не напишете направо "Рекордно намаляване на населението в България - 4.6%", ами пускате тия тиквени реклами!

" 4,7% през февруари. Година по-рано (март 2018-а) безработицата в нашата страна беше на ниво от 5,3%. " 0,6% намаляла защото просто е "намаляло" работещото население със 0,8868% :)

ТО НЯМА ВЕЧЕ КОЙ ДА РАБОТИ БЕ ГРОБАРСКИ ТЪПИ СЕЛСКИ КАЛИНКИ!!!! ВСИЧКИ С МАЛКО АКЪЛ ИЗБЯГАХА ОТ ТИКВЕНАТА КОЧИНА.

Това нее вярно има много където не са се регистрирали като безработни - няма толкова много фабрики та хората да са отишли да работят.

Ами много народ в трудоспособна възраст избяга в чужбина, как няма да е ниска безработицата.

Това вицът на деня ли е?

СТИГА С ТЕЗИ СМЕШНИ ПОРЪЧКОВИ СТАТИИ..... КАКВА БЕЗРАБОТИЦА.. ТО НЯМА КОЙ ДА РАБОТИ.. КАТО ОТИДЕШ НА ИНТЕРВЮ.. ПОСЛЕ ТЕ ЛЪЖАТ И НЕ ТИ СЕ ОБАЖДАТ.. ПРЕДЛАГАТ СМЕШНИ ЗАПЛАТИ... ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА УСЛОВИЯ.. ПО 12 Ч. РАБОТА И ЗА НИКАКВИ ПАРИ.. ОСИГУРОВКИ НА МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА.. ЕЕ НЯМА КАКВО ДА ИЗБРОЯВАМ .. ВСЕКИ ГО ЗНАЕ.. А ВИЕ СИ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ, ЧЕТЕТЕ И САМИ СИ ВЯРВАЙТЕ ... ХАХАХАХА

Е как да има безработица?? То хора не останаха.....

При рекордно ниска раждаемост, рекордно висока смъртност, рекордно малко население.

Стъкмистика за испокоение на вярващият мат'рял.... "Рекордно ниска безработица в България - 4.6%"- така ли????? Ниска безработица, милиони българи навън от страната, над 2 милиона се оказва, че са на прага на бедността... а "някой" вее байраци и вика : "стабилни сме", "добре сме"... да де ама малцина , за сметка на милиони други..... Добре сме ама ще се оправим...някога .., но не сега , не така....

Процентът на безработицата е измислена величина. Публикувайте броят на работещите, които са социално осигурени и плащат данъци и броят на всички останали по групи: Пенсионери, непълнолетни, ученици и хора в трудоспособна възраст. Резултатите сигурно ще ви изненадат.

Платена статия и "статистика , работеща" за този, който е поръчал музиката........ Ако се изнесе ИСТИНСКАТА СТАТИСТИКА...мнооого хора няма да са в добра ситуация......предимно политици..и властимащи.

Благодарение на неуморните и всеотдайни грижи на премиера Борисов и правителството на ПП ГЕРБ страната ни върви към все по-голямо благоденствие и просперитет! Гордеем се с вас!

Мърдите заминаха да чистят на чужди баби, да копаят чужди градини и да мият чужди чинии. Напълни се Европа с неграмотни, мързеливи българи.

Мърдите явно са в твоя ген

"Рекордно ниска безработица в България" А ако се погледнат здравно неосигурените! Това е истинската безработица. И тя се увеличава с всеки изминал ден. Много е удобно да се отчита безработицата на базата на регистрираните и имащи право на обезщетение в бюрата по труда! Ами другите? Те вземат по 5€ на час!!!

tzonevh

Разбира се, винаги ще бъдем недоволни българите! Ами, защо!!!!! Безработицата спаднала, обаче, като научат българите, че в Чехия и Словения, хората за същия труд получават двойно и тройно...защо, да са доволни?

Хора не останаха в България, за това няма безработица. Милиони прогониха навън.

Нека бъдем по-точни предизборно - става въпрос за регистрираната безработица!!! А нерегистрираната е над 30 % . защото тя включва и работещите в чужбина !!!