Рекордната миграция донесе исторически ръст на населението в Канада

Отава продължава да према временно бежанци от кризите в Украйна, Афганистан, от земетресенията в Турция и Сирия

Обратно в новината

Коментари - Рекордната миграция донесе исторически ръст на населението в Канада | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Увеличават се паразитите и орките. От либералното правителство нищо хубаво не може да се очаква.

"Канада разчита на имигрантите да задвижват икономиката ѝ и да подпомогнат проблема със застаряващото население..." Да-да, Буля Кристалина ОТДАВНА РАЗЧИТА на ИМИГРАНТИТЕ заради ДЕМОГРАФСКАТА криза на България.

Никой не иска в Квебек.

Мултикултурализмът се оказа пълен провал, канадците не ги чака нищо добро.

И там ще се на тъпче мангали

не само ръст ама и историческа подмяна на цвета на мнозинството население в Канада, сега като отидеш например в Торонто се чувстваш все едно си в Карачи или Исламабад или в краен случай в Гуангджоу, то затова толкова хора се изнесоха от Канада и продължават да бягат

За сметка на това - всичкото население в Канада се трупа в четири града: Торонто, Монреал, Калгари и Ванкувър. И още няколко по-малки. Огромната територия е незаселена и няма да се засели. Никой не иска да ходи в Нунавут или в Юкон, а хем там плащат луди пари да ходят хората - но 7-8 месеца зима и живот в контейнер не е за всеки. А за цените на имотите да не говорим в големите градове там - малка къщурка тип бунгало струва милион и половина долара в Торонто. Точно заради пренаселването в тези градове.

За сметка на това, канадците реват, че наемите и цените на жилищата са на рекордно високи нива и не могат да си ги позволят. 1 милион новодоли за година. Няма имотен пазар, който да може да ги поеме. А Канада на практика е няколко големи града. всичко останало е дивотия и студ.

Киро обаче се отказа ;)

За вас май е непонятно че някой може да се откаже от по-подреден живот и чуждо гражданство , за да помогне на родината си ...

ахахахаха. Стига вицове. ахахах щял да помогне на родината си. ахахаха :-)

В Канада няма как да открадне толкова пари за кратко време.