Рекорд: Храните на едро поскъпват за десета поредна седмица

На годишна база, спрямо 24 септември 2020 г., цените на хранителните продукти по стоковите тържищата са нараснали с 9.97%, а от началото на годината са се повишили с 5.05 на сто

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ни интересува после с колко търгашите ще надуят цените на дребно, това касае именно джобът ни, а там остават все по-малко и по-малко стотинки, дори и в пералнята нищо вече не дрънчи, а оттам си събирахме по няколко лева доскоро и бяхме почти щастливи като улучили милиони от тотото.

След 12 годишно управление на глутница герб,какво друго да очакваме ОКРАДОХА БЪЛГАРИЯ ТИЯ МУТРИ

Гласувайте и вкарайте в парламента хората на Радев - "Продължаваме напред". Справят се до момента както виждаме. Българският народ на какво ли не е издържал. Една гладна зима ли ще го уплаши?

Само една? Там са един изтребител, един пехотинец, един доктор, двама харварди, един шалом и всички еврокомисирки със справедливо гладуване. Най-малко за 8 години се събират.

Дойдат ли червените на власт и почва инфлация,гладни зими и учени приказки

Няма да гласувам за Радев. Нищо добро не направи това служебно правителство.

Благодарим ви другарю Радеффф! Добре се грижите за народа си и прекрасно започвате!!! Да видим, къде ще свършите. Пролетта на барикадите и ви измитаме, изроди мръсни.

още изхвърляйте храна за да подържате ;растежа; , нали всичко ви е платено предварително чрез ;евро програми; , накрая да не свършите с чук в кратуната

Всички много ревете, че ниски били доходите, храната и тока скъп, а купувате апартаменти като побъркани на безумни цени! Много правилна българка логика. Важно е томбаците да са пълни!

ЩЕ УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ!

Икономически растеж е, когато цените хвърчат нагоре, а доходите едва-едва лазят след тях. Докато се усетиш- изгладувал си растежа. И после малко почивка. Дефлация. Поемаш си дъх. Слагаш нещо в тумбака. И после пак растеж...и пак така. До хоризонта.

Ами нормално, всичко се вдига - заплати, пенсии . Асан и Айшето не искат вече да берат за 30 лв на ден лв искат по 50

Мунчовист, нали?

Браво! Мунчо е на власт от четири месеца, и така желаната промяна най-после дойде! А ако пак изберем Мунчо наесен, промяната ще се задълбочава и през следващите години! Честито българи!

Абе какво ти пука, че цените на храните, тока, парното и бензина се вдигали главоломно. Нали новите чегъртат ГЕРБ, а това е важното...

Ами джоба ми се оказал произведен във фабриката на някой чийто чичо бил кум на един от ГЕРБ преди 30 години. Изчегъркаха го до хастара.

Че живеем във форсмажорни времена - факт... Обаче как пък ВИНАГИ, когато отявлени комунисти и хора подкрепящи ги.., дойдат на власт... Всичко отива по дяволите.. Винаги ли със световна криза ще се оправдават.. Не може 10 години цените да са едни с нормално повишение... от тях година и половина в ковид пандемия... И сега само за 4-5 месеца да си ебе путк@т@ м@йчин@... Съжалявам, но Радев, Христо Иванов, Куку Бенд, Мая...Хаджигенов...ковчегоносителя и компания - трябва да си поемат вината...

То по форсмажорно от това изтребител да е на власт и да си назначи фатмак за пример, кажи му. Изтребване наред.

Като набутахме три милиарда евро беззвъзмездно на Путин Нарушихме платежния си баланс От това е скъпотията

Още локдауни ще има, още безработни, още умрели. Неваксинирани благодаря ви!

10% увеличен ие на хранителнмитеп родукти в кйрая на септрември когато храната е най-изобилна и евтина през годината. не е никак на добре!

Но за сметка на това учени парчета от харвард опрвяха икономиката на България. Ученото си е пак учено, не е прост еднокнижен тиквун. Хайде да залагане кога ще обезцянят лева по-добре.

Не беше прав Биков когато каза "Разберете го най-накрая - мандрите свършиха!" Я гледайте сега какво става! Мандри да искаш!

Съветска власт минус електрификация = Радев.

при "простото" от Банкя - олиото 1,70 и се строи магистрала Хемус при ученото в Харвард - олиото 4,20, магистралите спрени, а парите за тях са изчезнали като бананите при "развития социализъм" За сега - цените са скочили двойно. Парите за магистралите ги няма. Всичко в държавата е спряно и има протести. От времето на Жан Виденов, не сме виждали такъв "невиждан" ръст ! Като дойдат сметките за тока и парното, ще го видим. Дори Офшореното Ленче, дойде от ЕВропа, за да се кара на Гешев, как е допуснал "международното положение" отново да прави от най-бедните Грипенияци - маймуни. МЕЖДУНАРОДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ИДВА със зелени фуражки на червен фон ПРОМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА те пак са тук... и пак са си СЪЩИТЕ

С руски Мунчо - НАПРЕД и с Чалгара - ОТЗАД Да живеят кенефите на Рашков и идиотските на Мая ! Да живее Международното положение на Зеления Чорап и неговата хунта ! Само при Бойко "Международното Положение" стои зад оградата, пандемията е "грипче" ние чакаме за Еврозоната и има растеж на учителски заплати и пенсии. ... само сестри Галеви разхождат катафалки, а кофчезите ги носи "култур-трегер", а Маджо превзема Росенец