Коментари - Редица реформи и законови промени ще се извършат в близките месеци, за да се ускори обновяването на сградите у нас | Бизнес.dir.bg
назад

Редица реформи и законови промени ще се извършат в близките месеци, за да се ускори обновяването на сградите у нас

Инвестиционният дефицит при вложенията само в жилищния сектор се оценява на между 3,3 до 4,5 млрд. евро годишно до 2030 г.

Обратно в новината
| Автор : Георги Велев, 3е-news.net

Коментари - Редица реформи и законови промени ще се извършат в близките месеци, за да се ускори обновяването на сградите у нас | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво,но хората например в София вече предпочитат да си построят собствен дом в покрайнините - Лозен,Герман,Равно поле.

Данък сгради и данък смет за 2024 са вдигнати двойно спрямо 2023 г. "Санирането" е държавна схема за измама.

А сега ще ги ускорят 5торно! т.е, данъка по 5 ! Нова схема за обиране на народа български, От ПП Парапета Кирчо и кокорчо!

В някои щати, данък имоти е такъв че за 10 годин плащаш къщата втори път. Затова има улици и тротоари. Тук мизерията е безплатна.

А пък в Дубай данък не плащаш и улиците и тротоарите блестят. Навсякъде. Същото за САЩ определено ме може да се каже. И сега какво правим?

Значи когато Бойко санираше безплатно панелките и строеше пътища народа ядеше стиропор и асфалт, а сега е необходимо 20 % самоучастие. Е, няма да си санирам панелката!

Ще, ще. Иначе конфискация. Свиквай с цивилизацията или си построй колиба някъде по планините. Никой не те е канил в "Софето", както му викате. Щом си в панелка, не е трудно да се досетим отде си...

Данък въздух, затова че дишаме и увеличаваме парниковия ефект, кога? Тази нормални ли са? Само се чудят как да измъкнат пари от хората. Сега ще ги задължават да санират. Нямам думи.

Все повече анализи допускат, че след 3-4 години ще има война в Европа с реални бойни разрушителни действия. България няма да е изключение, така че язък за санирането.

ПИСМО ДО БЪЛГАРСКИТЕ ЧАЛГАПИТЕЦИ: Здравейте, чалгапитеци, Как сте, как сте? Oдират ли по 10 кожи от гърбовете ви? Малко са 10, тука си требе двойно повече - по 20 кожи да ви одират. Да ви дерат до под кокал. Как е, спекулата?Хубаво ли ви е да ви гърбят с петорно надути цени на абсолютно всичко, включително и на недвижимите имоти. Имам много лоша новина за вас, лакоми селски гъзове. Съвсем скоро, много скоро, ще ви вземат u конфискуват имотите и ще ви дооберат до шушка. И всичко ще напълно законно. Идеята е да нямате никаква собственост и да бъдете зависими. Щото всеки дори и с малка собственост е независим. Управниците-соросоиди, прислужници на Сорос и световните кукловоди глобалисти-сатанисти отлично знаят, че повечето от вас имат по 5-10 апартаменти. Знаят, че за вас единствената ценност във вашия мизерен и безсмислен животец са само парите и имотите. Ще отдавате имотите си под наем, ще пърдите и ще си живеете царски, a? Cвърши това време, запомнете го МНОГО ДОБРЕ! Със законови разпоредби ще започнат да ви отнемат имотите, да ви облагат с данъци умножени минимум по 10 - данък имот, данък смет, данък енергийна устойчивост, данък енергийна ефективност, данък печалба върху наемите, данък туй, данък онуй... Чаткате ли вече?! Как ще чаткате като нямате мозък за 5 пари! Как ще имате някакъв мисловен процес като сте оскотели, обезумели и освирепели от лакомия и простотия! Иде Agenda2030 u The Great Reset(Великото Зануляваме). Дедо Клаус Шваб ви го каза още преди 3-4 години, но кой да слуша - "Няма да притежавате нищо и ще сте щастливи". Честито!

Кво стана с плана Ан Рът? Или я забравихте тая опорка?

Адрес и телефони за връзка Център за Психично Здраве „Проф. Н.Шипковенски” ЕООД София 1000, р-н Оборище, ул. „Екзарх Йосиф” № 59 Регистратура: тел. 02 9399038 моб. тел. 0879220555 Работно време (работни дни): Регистратура: 09:30-18:30 часа Почивки: 11:30-11:45 часа 14:00-14:30 часа 16:30-16:45 часа

Тези ще ти помогнат, дано се оправиш, ама надали...

А на теб помогнаха ли ти? Личи си, че имаш вземане-даване с психиатри от личен опит!

Защо са забранени коментарите под статията за протеста на фермерите???? Толкова ли ви е страх от хорското мнение?

Тоталитаризъм /фашизъм, комунизъм и т.н./

за предстоящите събития( екогеноцид): в. Труд - Плащаме нов еко данък за колите и жилищата https://trud.bg/%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%89%D0%B0%D0%BC%D0%B5-%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%B5%D0%BA%D0%BE-%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D1%8A%D0%BA-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8-%D0%B6%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0%B0%D1%82%D0%B0/

как ги обновяват сградите ? като лепят на никъде стиропор ,който се откъсва при първата буря ... или само закони променят ?

предстоящият екогеноцид: https://trud.bg/%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%89%D0%B0%D0%BC%D0%B5-%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%B5%D0%BA%D0%BE-%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D1%8A%D0%BA-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8-%D0%B6%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0%B0%D1%82%D0%B0/

Предпоследният замисъл на сглобката: Срадите да плащат за емисиите, които изпускат. Очакваме финален такъв: Хората и те.

Данък че си жив? Малко ли ти е експлоатацията?

Управлява ни мафия, бягайте на Запад докато е време.

Ти тъп ли си, бе?! Явно си безумно тъп! Че то на Запад е още по-голям ужас бе, малоумник!

Браво ! Искаме балъците да продължават да плащат за безплатното саниране на частните ни панелки , за да можем след това лесно да им ги шитнем по 3000 евро квадрата .

Трябва да се "усвояват" пари чрез саниране. По инфаусовия тертип.. Под слънцето нищо не е забравено, щом става дума за цап-царапване.. Ей я дей ротацията.. Един милиард не сме забравили как пълнеше и то чекмедженцето.. Не кат магистралите.. Ама капка по капка, вир стана.. А на клончето веч нови гладни гарги йощ накацаха.. Да припомним - половин милиард за ремонт на язовири дадохме.. А те пак не са ремонтирани. И нов половин милиард за тях пак ще заделим.. Гиганската супербатерия за албанско-немските ел мобилчета и тя не е усвоено. Ама нъл ша са озеленяваме и ний кат видни еврогейци. Нов милиард и за нея ша намерим... Остава само завода за елмобилчетата да почне най-накрай да се строи.. Ама няма да чакаме. Ша го гътнем милиарда..

А в бившата ГДР, как стана с публични дредстваПросто там политиците не крадат.Боят се от обществото и за репутацията си.

В белите държави ако за сумата N се санират 10 сгради до клас А+ то у нас се санират 5 със стиропор за същите пари

В тия сгради живеят предимно крипто-милионери....

Пфу, гнус! Крайно време е да се вдигнат имотните данъци и сганта с до 2000 лева заплата да бъде изритана в периферията зад високи огради в построени за тях коптори под наем. На работа сутрин и прибиране вечер, че много замърсяват пейзажа - та това на снимката мястото му е в гетото, не в центъра Само така ще получим бляскави снимки с модерни сгради и щастливи и доволни хора

Вие бедните и сега живеете в мизерията, който има пари не седи в тая мизерна страна.

Цялата работа е едни "наши фирми" на едни "наши хора" да вземат едни народни пари.

Викаш по добре да си седят сиви и грозни панелките, а?

на провинциалната човешка измет не и пука, идват от външни тоалетно и са с гумени ботуши! Боклуци!

Не остана вече за разграбване и пристъпиха към финалните стъпки. Ново СВИниране, а по-преди ще има технически паспорти за копторите. Хилядарка на апартамент и то в най-добрия случай. Етажните собствености ще трябва да съберат парички от бедняците и пенсионерите из входовете. Голям цирк предстои.

От тази снимка. Брутално гето е Булгаристан

1. Жилище в жилищна сграда 2. Жилище в студентско/работническо общежитие 3. Жилище в нежилищна сграда (административна, стопанска и др.) 4. Колективно жилище (пансион, манастир, дом за деца, дом за стари хора и др.) 5. Примитивно жилище (колиба, барака и др.) 6. Подвижно жилище (фургон, каравана и др.) 7. Място в дом за временно настаняване на бездомни Това брои за жилища статистиката. Особенно от т3. до т.7

От тази новина намирисва на голям мерак в сглобката за усвояване на още парички от кръговете и обръчите на Сглобката.

Интересно ми е откъде мислят, че ще намерят нужните пари, защото 60 млрд. е доста ниска сума, като се има предвид парите изхарчени досега по саниране и резултата от тях. Накрая сигурно ще искат да задължат собствениците да плащат, както в други държави от ЕС.

Стигнахме най-после до момента на ограбването на населението и лишаването му от собствено жилище. Ама вие си трайте де, те скоро и органите ще почнат да ви продават.

Споменатият в текста кредит за енергийно обновяване до какво води, ако собственикът на жилището не успява да го изплаща? Жилището ли му отнемат?

Дават му още едно!

но иначе брокеразите искат ръст щото хората нема къде да живеят

Ще правят "удурма", че иначе няма лапачка.

Знакова снимка към статията! Копторите на Ганьо! Който каквото му скимнало, такова плеска по стените.

Резултат от жалките опити да бъдат урбанизирани слабоумните селяни.