17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пак си глътнаха цифките

Едва ли има изненадани...

Хаха, ще платим 4 милиарда на руската държава да си построи газопровод и да печели, а после да ни го изплаща 40 години. Ние някаква банка ли сме и раздаваме безлихвени милиарди?

бързата кучка слепи ги ражда

лакоми от соросоидното котило така ще е

но сороската чутура е неграмотна

къв е тоя руски фейк? няма д се строи руски поток тука, не ви ли го казаха вече? Или правим фалшиви маневри за пропаганда, после да ривем: ма те българите ни спряха потока?

Че разбира се , Руска компания ще строи... всъщност те всичко правят в Българя...

мученето на измамените сороски камилчета

боеко и шиши увиснаха в далаверата. дано скоро увиснат и на друго място! например на някое дърво...

а не зимат пари напреде за разни самолетчета

Време е да идват щатските сенатори!

Русия строи, България плаща..... е сметката ще надхвърли 5 млрд!!! Честито българи, Теменуга Лъжата пак ви продаде на Раша!

Оди да се напиеш с рикия от мъка и после да ми ревеш на рамото.

Така е. Лошото е, че ще задлъжнеем с още няколко милиарда и ще плаща народа. А пък трябва да има и за "джобни" .

газов оргазъм щом чуха,че руска фирма ще прокарва тръбите през България.

Я пак, а кой е шефа на теменугата знаеш ли му името или тя си прави собствени далаверки???

Бързат блядките , че терминалите в Гърция , Турция и Хърватия им дишат във врата . Даже за миналата година Турция е намалила с 13 % покупката на руски газ , че й е по-изгодно да купува американски и катарски през терминалите си ! Само българските политици са истински предатели , и са готови да ни сложат хамута с този губещ проект Турски поток , и то с близо 3 милиарда лева от българския бюджет , а не самите рашки да си поемат риска със собствени инвестиции !

Някой знае ли? Или нас никой не ни пита...

там горе пише,ама не е за малоумни

За нас не произтичат никакви ползи от този проект. Дори напротив - на практика отпускаме безлихвен кредит на руската държава и с наши пари, руска държавна компания, с руски работници, с руски тръби ще построи руски газопровод, за да изпраща руски газ до руския съюзник Сърбия. Това е меко казано абсурдно, ние си имаме газова връзка с Турция и нужния ни миалрд куб м ще пристига по нея, дори движението на газ ще се реверсира и ще захранваме Молдова по старото трасе. Този проект не е вполза на България и най-важното не ни носи нищо икономически, всъщност не - дава ни един негатив във вид на -4 млрд заем, който ще изтеглим, ще му плащаме лихвите и ще подарим на Русия и Газпром.

Странно защо тази новина идва от Русия а нашето правителство мълчи, Боко яко нагази в калта

Иначе някой трябва да връща къде 800 МИЛИОНА.. От ЮП-то..

Руската фирма ВЪЗНАМЕРЯВА да участва в търга за строежа. Защото иначе излиза, че ще строят, без да питат България, което е доста тъпо, не мислите ли? Чак толкова не сме руска губерния, както им се иска на ватниците.

вчера - ХЪБ БАЛКАН Е ПРИОРИТЕТ НА ЕС!!! Слушкай си го него, вместо да смучеш от палци безмислени доводи..

Кой те пита теб ?, ЕК говори и решава от твое име,,и дава гаранции на руснаците.

пък на него му каза - БЕЗ РУСКА ТРЪБА проектът за ръбчетоти Балканче е НЕФЕЛЕН и пари от ЕС за него - ЙОК!!!

А, не, бе! Ние нямаме нито производител, нито строител с тези мащаби. Отделно не се става милиардер, като пускаш аванта на други.

чорапите че миришат

да помоля редактор Красимир Тодоров, да обясни простичко 15 каква цифра е?!?

И Ганьо ще плаща като поп...

Газпром дава пари за турската част от проекта , дава за сръбската , дава и за унгарския участък ! За какъв чеп трябва България да рискува собствени средства за строеж на този съмнителен проект !? Вместо да се вдигнат пенсиите на българските пенсионери - ние ще храним руските олигарси, отново!

Абе пич, да не мислиш, че ще докарат пияни мужици да го строят? Цялата работна ръка ще е тукашна и тук-там някой западен експерт бачкащ за руснаците...

че фирмата е сред първите три в любимата им кравария,ама нали са подлоги,и се подлагат яко на хорската либов

Не щем руска газ. Искаме течна кравешка пръдня!

Подпомагаме руската икономика. Правителство и опозиция доволни, български народ ще духа супата. Както винаги.

---

разшлякан сорос се интересува за бг пенсионерите

Защото заради далновидната политика на Б.Б. само ние ще си плащаме. Нали щеше да има азерски газ? Къде е?

243Win

Нещо мнооого сериозно куца в България, щом руснаците си назначават тук техни компании да прибират нашите пари, без търг, без ЗОП, ей така - казват и това е. Мноого куца работата!

Количатвото на газТА в Бг рязко се увеличи след тази новина. Мдааа... почнаха да пикаят газ. Някои /знаем кои/.

Това е престъпление, което дори Жан виденов не си позволи-да предоставя българска територия на чужда газопреносна мрежа и с нея да си внесем зелени човечета охранители и бъдещи окупатори на България. Това е престъпление и не трябва да се допуска.

И тоя път няма да стане! ;)

от глад умирам,аууууууууу и пак помия,аууууууууууу

за какво,ще лаят?!

31.5 МИЛИАРДА кубика ще отидат в Турция и целият транзит ще бъде върху това количество. През България ще мине 3.5 МИЛИАРДА или 10 пъти по-малко и съответно ще получим 10 пъти по-малко пари за транзит, а можеше да е ОБРАТНОТО. НО "нашето" правителство работи за всякакви чужди интереси!!!!!!

Наистина не разбирам... , първо на какво отгоре е необходим този газопровод и второ, няма още поръчка, ама ще я изпълняват руснаците.

Ужас! Гайките ще се навиват с електрожена и ще се развиват с ъглошлайфа.

Това още не е сигурно. На 04 март Медведев идва в България. Забележете, на 04, а не на 03 март, когато ни е националния празник. Казал е "празнувайте с приятелите си, нас не ни броите за такива". Ако нашите управници не легнат достатъчно ниско (поне колкото на едни други за едни тецове и едни трети за едни златни находища, потока ще мине през Гърция. Все пак Ципрас отиде да лобира за това, гърците разчитат на политика, ние само на география. Така, че България може да издуха супата. А тогава основен доставчик на газ ще ни стане фасулът.

Не, ще вият. Тамън бяха докарали проекта до 12 милиарда и сега изведнъж падна до под 2 милиарда. Познай къде щеше да отиде разликата..