Разцвет на промишленото производство отчитат в Русия

Двигателят е вътрешното търсене; новите поръчки за износ отново спадат под въздействието на санкциите

Обратно в новината

Коментари - Разцвет на промишленото производство отчитат в Русия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.....воден от "Стандарт енд Пуърс Глоубъл" (S&P Global), предаде ДПА... Виж ти. Не са руснаци.

Моето име ще краси правителството излъчено от 48 НС.

Това е "смисъла" на "статията".

умрех от смех. По тези тръби лайната от Кремъл ли текат, явен скок в производството!

И ЕВРО производството РАСТЕ. С ОБРАТЕН знак. :(

бе някой може ли да ми изброи десетина рассийски стоки? освен ватенки, самагон, бояришник, лапти, ушанки, махорка валенки и прокиснал квас които наистина са безаналогови

Прогушиха ни ушите с пшеницата, как не си чул за нея не знам. :-)

Много други държави имат пшеница. България също изнася.

Абсолютно - "велика сила" изнасяща украинско крадено зърно.

Голям разцвет,няма що! Досега се хвалеха със страшната си военна промишленост,но се оказа че тя е толкова силна,че не може да произведе дори необходимите им за войната боеприпаси,че джуджето ходи да проси снаряди от чалмите в Иран. А за леката им промишленост просто е безмислено да се говори,нея просто я няма

Руският военно промишлен комплекс не можел да произведе необходимите за войната им боеприпаси?! А американският военно промишлен комплекс "събира" от където намери по света съветско въоръжение, за да подържа бойните способности на Украинската армия. Дори наемниците на NATO вече не са достатъчни, за да захранват с пушечно месо "мясорубката".

тъпи, алкашите се молят на аятоласите за дронове, снаряди и ракети! а от ким просят патрони!

Американците казаха, че за да правят боеприпаси за джавелинки, ще им трябват поне 2 години, за да върнат поточната линия в прозиводство. Та джавелинките стоят по скалдовете, защото САЩ не може да снабди Украйна с боеприпаси Това е от април месец насам, не е от вчера. Европа не я смятаме, защото тя на практика НЯМА военнопромишлен комплекс, както и няма боеспособна армия. Ако имаше отдавна да се е намесила във войната. Само това ни спасява в момента от световна война. Че САЩ и Европа не са готови за нея. Иначе вече щяха да ни трошат кокалите на фронта.

това е прекрасно! россияните са щастливи и не бягат от рассия! и жертви няма! и киев за три дни превзеха! пълно щастие как всегда!

След Путин следва ляво-радикална реваншистка военна хунта. Тепърва там ще се лее кръв.

Супер, ама нас кво ни засяга? Нито ще им даваме, нито ще им взимаме. Да си процъфтяват самостоятелно.

Ние нищо не им даваме на руснаците, но украинците им изпращат даром оказваната им от нас военна "помощ".

Твоите заблуди са си твоя работа. Как няма да спада безработицата, след като 1.5 милиона работещи мъже от началото на войната избягаха зад граница, други 300 000 бяха извадени от пазара на труда и пратени на фронта? Тепърва ще закъсват за квалифицирана работна ръка.

Русия разцъфна, сега и ще върже.

Ото фон Бисмарк е написал за Русия: Тази държава, даже след пълно поражение ще бъде за нашето потомство стремящ се към реванш противник (из отговор на принц Хенрих VII Рьойс в секретно писмо № 349, Берлин, 03.05.1888 г.)".

И защо обаче трябва да гледаме у канчето на Русия, а си не гледаме нашето?.. Какво ни е еня те дали са добре или зле - тяхна си работа ... Сякаш по-трябва да ни е интересно, че аджеба тия ще им свърши войната, а ние едно правителство не може да спретнем, за други неща - просто да не говорим.