17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо купувате от гнилия запад, пък е недоволни? Няма ли някой сибирски високоточен, мебелен магазин?

Е какво се нервят пък блядките? Тъй или иначе интернета е западна, демек - упадъчна технология и само злите капиталисти го ползват. На блядката не му трябва ни интернет, ни мебели. Стига да има бояршник и брезови кори, всичко е наред.

Навремето говореха за пазарна икономика без ограничения и рестрикции. Оказа се малко по-различно. Не можеш да правиш нищо без одобрението на господарите от караваристан и си длъжен да купуваш само техните продукти, или само тези, които те ти разрешат. Даже комунистите не са поставяли такива ограничения...

Какви ограничения са правили комунистите! Ама за копейки ще ляляш каквото ти поръчат

Мани го тази копейка, ходи под кюлотите на Митрофанова, за сведение да ли е суха доле.

Абе Путяк, сайта на Икеа в САЩ работи: https://www.ikea.com/us/en/ Икеа е евтин бренд и не-всеки, в САЩ, желае да пазарува там. Все някой друг ви е виновен, на Мурзилките.

Точно с теб, панелния кремълски трол, ще се съобразява някой. Интернета, който ползваш е краварски, защо го ползваш кремълски маргинале?

Жалък агресивен народ. Не заслужават цивилизация. Да си живеят в Средновековието, силните да бият и грабят по-слабите. Това им е манталитета.

и да се натряскват

Защо полския Синсей се върна на руския пазар? Със същото име. Май парите не миришат?

"Наш сайт сейчас испытывает большую нагрузку, вы находитесь на странице ожидания. Мы вернём вас на IKEA.ru, как только это будет возможно."

Тя продажбата на ИКЕА за сбогом не е едностранна.. И от ответната страна има СБОГОМ.. За дървен материял.. И някой от най-продаваемите им библиотеки.. Достатъчно е да отидете в магазините и да видите кои модели от каталога не може да си купите вече.. Щото три руски завода работеха за ИКЕА. А сега са свободни да сменят дръжките и стъклата и да си ги продават като руски. На достатъчно голям вътрешен пазар..

Верно ли смешник ? Продават си на "вътрешния голям пазар" и пропускат останалия свят ? Същото време хиляди ватници стават безработни и нищо не купуват ? Жалка история , ватнишка :)))

Нямаш идея колко е голяма Икеа. И не, не гледай официалните числа, там може и да не схванеш. Иди поговори с някой от топ мениджърите в някоя от дирекциите им. Чуй само за 15 минути за какви обеми говорят. Повярвай, пропуските за Руската икономика са много по-големи. Може да и да "глобалистка" компания, ама наистина размерите са чутовни.

Мда, ей за това стават - да крадат и да смучат чужда интелектуална собственост равни нямат. И ще ще ги правят тия същите модели сто години, сами нищо друго не могат да измислят.

Последен шанс за четка за кенеф, за тия дето не ходят на двора.

Те поне си имат дървесина ще си направят мебели от дърво...За баровците ИКЕА от рециклирани кашони....

Когато ти със собствени сили от произволно количество дървесина направиш 5 еднакви щайги за плодове ще имаш минимална представа какви глупости пишеш.

Това на база собствения си опит казваш? Не всички са куци като теб.

Еврогейски циркове ! Ще мрат от глад и студ, но ще мачкат Русия...

Русия сама се смачка с войната която започна в Украйна. Последствията за икономиката на Русия ще бъдат много по големи откокото за останалите държави по света

А в руслямия ще е топло и препълнено с евтина храна :))) палячо русофилистичен