Разлятото в Норилск гориво може да стигне до Северния ледовит океан

Повдигнаха обвинения на директора на Арктическата електроцентрала в далекоизточния град, грозят го 5 г. затвор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Техногенните катастрофи се случват всяка седмица в руското блато. Всичко, което е останало от СССР, вече е изчерпало ресурса си и умира. Всичко това вече е неизползваемо. Затова всяка седмица се случват техногенни катастрофи. И такива бедствия ще стават все повече и повече. Всичко в Путинският концлагер - ГУЛАГ се краде, гори, потъва, разпада , руши , зарязява с радиоактивност или умира ... Явно да се родиш в руската кочина си е Божие наказание. Красива страна е Русия, но жалко, че е населена от лишнехромозомни аборигени. Гласувахте за некадърният фашист Путин - сега на колене роби..... руското блато е най доброто блато на света Тецове, вецове, реки, язовири, подводници, надводници, самолети, жилища, молове, училища, театри... навсякъде гинат руснаци. Накрая ще останат само Путин и олигарсите им и Китай ще им вземе Сибир без даже руснаците да разберат.

Основният проблем на Русия в неграмотността, страхливоста и липсата на здрав разум от по-голямата част от населението на страната. Всяка нация си има правителството, което заслужава. Докато у алкашите не се появи уважение към другите те ще продължат да живеят като скотове…. Руснаците са станали, страхлива и търпелива робска нация, руският народ търпи всички унижения и бедност, колкото и много да е тормозен и беден - той търпи и търпи. А Робът, който не се стреми към свобода, заслужава двойно робство. Само от руснаците могете да вземете и да ги доите колкото искате ......... те са неми като риба замръзнала в леда... Русия е страна от роби и страхливци! Странни, странни хора. Хитлер успяха да победят, а местната Путинска банда не е в състояние сменят…

Според обещанията на Кремълския крадец-плъх путлер , през 2017 г. Русия трябваше да стане лидер в световната икономика и политика, а всъщност вече сме 2020 г. и путя е световният лузър във всички посоки ... където е рашка - само кръв, престъпност и бедност ... навсякъде! Факт. Защо да уважаваме една нация, която от векове успява да живее в бедност в страна, богата на природни ресурси? Почему надо уважать нацию

ДО СЕГА САМО РУСКАТА КОЧИНА Е ФАЛИРАЛА И РАЗПАДАЛА: Имаше Руската империя –и умря, Имаше Руската република - и умря, Имаше РСФСР - и умря, Имаше СССР - и умря, дори не се знае къде е гробът и… Време е, русоробите да помислят за ново име за територията, която им е останала. Комунистическият Соц издъхна безславо и позорно – ще издъхне и паРашка. Мога да кажа с увереност, че ватенките с валенките ще изчезнат като неандерталците.

Жужи от бункера .....ни хуя ничего не делает. Както и се очакваше, Русия няма да направи нищо за почистване. Важно е КОРОНУВАНЕТО на Жужи за пожизнен император на 1-ви юли.

И в Русия стана като в САЩ - ЦРУ научава новините от CNN (без тези, които само е създало).

Ние какво, ще научаваме за извънредни ситуации от социалните мрежи, така ли? Така е. Друго си беше като няма социалните мрежи. Никой не разбра за Чернобил, а ние рупахме ли рупахме радиоактивни салати и пиехме светещо мляко от български крави, докато цяла Европа внасяше от Бразилия.

PEYTSCH

Страна огромная...Бая огромная като мръсно петно на два континента.

Браво, тъпанар! Все пак си научил две руски думи!!!

Гейберастите алчни превърнаха цяла България в бунище и не остана град незатрупан с боклук. Внасяли са боклук дори от Африка!?!????? Горят го в ТЕЦ-ове и циментови заводи на "честни" европейци, въздухът е най-замърсеният в цяла Европа, при липса на тежка промишленост... Обаче ще пишем за замърсяването в Норилск... Ми добре. Преместете се всички там бе! Барабар с дежурното офисно талибанче! България кенеф станала благодарение и на тяхнато мълчание, но ще пишем за Норилск! Щото тук сме цъфнали и вързали...

Значи за Норилск може, а на Блумбърг статията озаглавена Fugitive Tycoon Seeks Route to Power in EU’s Most Corrupt State не може! Ама защо така бе? Нерде Норилск, нерде София, столица на НАЙ-КОРУМПИРАНАТА ДЪРЖАВА В ЕС според Блумбърг. https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-06-09/fugitive-tycoon-seeks-route-to-power-in-eu-s-most-corrupt-state

Първо Чернобил, ядрените подводници, сега и това. Нама ли да се научите

2010-мексиканския залив,1989-аляска,и всичкия нефт си седи на воля необезпокояван от демокрациите

Не съм казал, че подкрепям американците. Но да наричаме руснаците ангели небесни е тъпня

а защо тогава пишеш избирателно

Защото това е статич свързана с Русия.

А на бас, че се е напил и е изпуснал работата. Винаги така става. Първо Чернобил, после това. Ядрените подводници и прочее. Нама ли да се научите бе братушки...

за пияния екипаж на ексон дето заля яляска със нефт през 1989 който нефт и до ден днешен седи там необезпокояван

Тези пияндурници ще замърсят океана. Всичките им катастрофи, аварии, гафове, злополуки и т.н са от някой който се напил. Добре, че лека полека се откъсваме от тяхното влияние!

за пияния екипаж на ексон дето изтрови аляска през 1989 а

Смъмри ????

Тук че са се издънили, издънили са се. Но не чух такива обвинения за залятият с нефт Мексикански залив през 2010г, с цитати от Уикипедия: "Изтичането изхвърля от 12 000 до 100 000 барела нефт дневно, което се равнява на от 1 900 000 до 16 000 000 литра," "Нефтеният разлив, получен при експлозията, покрива най-малко 6500 км2, като размерът му се изменя всеки ден според атмосферното време." Освен: "Експлозията убива 11 души и ранява други 17." Тук и отговорните ще си ги осъдят, за разлика от България, например за Перник, разлива от ТЕЦ-а и така нататък.

Всъщност имаше обвинения присъди глоби и обезщетения за милиарди. Виж обаче такова нещо за Чернобил, Курск, взривената ядрена ракета и други подобни по правило никога нищо не се чува.

Американците си взривяха първоначално ядрените бомби на тяхна територия. После ги преместиха на Маршаловите острови. Те ги съдеха в ООН, но не успяваха да го прокарат.

КРАВАРСКИ АГЕНТИ С ОКСИЖЕНИ СА РАЗМРАЗИЛИ ПОЧВАТА.

На 20април 2010 в Мексиканския залив дрогираните кравари изпуснаха 20 пъти повече нефт в морето. Платените тулупи от Козяк да не пускат лиги за някой цент .

В ДЕСЯТКАТА СИ! НАИСТИНА ДОБРЕ ВИ ОБУЧАВАТ В ДИВЕРСИОННАТА ВОЙНА В ПЕТЕРБУРГСКАТ ФАБРИКА ЗА ТРОЛОВЕ. САМО ЧЕ ТОГАВА ВИНОВНАТА КОМПАНИЯ ПЛАТИ НЯКОЛКОСТОТИН МИЛИАРДА ДОЛАРА ОБЕЗЩЕТЕНИЯ. ПУТИН ЩЕ ПЛАТИ ЛИ КОПЕЙКА??? Е ТВА Е ВАЖНАТА РАЗЛИКА@!

Не, има гугъл , яндекс и моята памет. В това нямя никаква тайна.

Какво общо има Путин? Тук също е частна компания. И някой ще влезне в затвора.

Бритиш Петролиум ли са краварите. Платените болуци на руслямска държава пускал лиги за някоя копейка....

Мухльо, първо ВР е английска компания, а не американска и второ на нея й струваха над 65 млрд. долара почистването, таксите и глобите. Та питам колко ще платят мужиците???

ХОРАТА РАЗВИВАТ ЧАСТЕНКОМЕРСИАЛЕН КОСМИЧЕСКИ ТРАНСПОРТ И СЕ ГОТВЯТ ДА КАЦНАТ НА МАРС, ТИЯ ЩЕ СЕ САМОЛИКВИДИРАТ ОТ НЕКОМПЕТЕНТНОСТ И БЕЗХАБЕРИЕ!

Ше ми кацнат на дедовия. С тоя африкански шмекер без образование. "Визионер"... пф-ф-ф-фффффф

А ти какво образование имаш ГОСПОДИН ВИЗИОНЕРЮ?

РУБЛАДЖИИ, СЕГА КОЙ ВИ Е ВИНОВЕН БЕЕЕЕ??? СИГУРНО АГЕНТИ НА ЦРУ СА РАЗМРАЗИЛИ ПОЧВАТА, ДА ПРАВЯТ МРЪСНО НА ЦАРЯ? ХАХАХААХ ОЩЕ ЛИ НЕ СТЕ Я ПОДХВАНАЛИ ТАЯ ОПОРКА? КАТО КИТАЙЦИТЕ- ИЗМОРИХА СВЕТА С ТОЯ ВИРУС, АМА САЩ ИМ ГО БИЛ ПУСНАЛ. СЪЩИТЕ ЧЕРВЕНИ ГНИДИ!

Рашките нещо добро ще дадат ли на Света? Поредния "Курск"...

Пикльо, днес на базата Хилл в САЩ се разби поредния Ф-35. Ама дир мълчи.

4-ти от началото на годината! 4 разбити "стралища" и още 12 с дефекти неизлетели от пистата...

КАЖИ ИМ МУЖИЦИ И НЕ ГИ ОБИЖДАЙ ПОВЕЧЕ! УЖ НЯМА ВИНОВНИ -ПОЧВАТА ТАМ САМА СЕ РАЗМРАЗИЛА, ОТ САМОСЕБЕ СИ,НО ВСЪЩНОСТ ИМА НЯКЪКЪВ ВИНОВЕН ШЕФ... ТИПИЧНО

Руснаците ако не осерат , няма кой друг. 1/6 от земята се управлява от говеда. И кой да ги иска тия мизерници?

пак еко катастрофа в Кенефистан.

Тия ди мислят, че е като едно време, траем си па дано никой не ни усети. Сега всяко хлапе с телефон може да им развали рахата на другарите.

Пияни говеда....