Разговори с "Газпром" - най-рано следващата седмица, ако е необходимо

Енергийният министър Росен Христов се надява на 1 октомври по тръбата да потече газ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом нашите Евроатлантически САЩ/ЕС /НАТО Сводници ни заповядва, трябва да го направим доброволно, иначе..... Насилствено! И така... до последния укр... българин.

Не ако е необходимо а задължително-или си слушкаѝте краварите и духаѝте студа на зима

От амбасадата дет ни управлява, отдавна дадоха да се разбере ,че цената няма значение, важно е да не е пряко от "Газпром"

Боли ги фара Газпром какво, ще иска България. Изобщо няма да преоговарят с България и ще ни гледат сеира и газ няма да има. Киро и Кокорчо, не са прости, защото пак се купува руска газ, но с надценка, за тези 2 ма юнаци. Прости са тези , които гласуваха за ПП и Радев. А Газпром през арбитраж, ще си вземе доста солидна сума за недоставения газ. Така стана и АЕЦ Белене. Прост народ, бедна държава. А ДБ и да се кэпат и да не се къпят, все ще миришат на деца и внуци на бандити комунисти.

Вече руснаците ни отрязаха...

Това нов начин ли е да се дръвчиме на Русия? След като еврогейовете ореваха света да плюят по Русия и да се отказват от нейния газ, подтиквани от краварите, сега замълчаха и кротко налапаха Сибирския чак до макарите.......

Ако е необходимо ли? Мама ви продажна , малоумници проклети.

АЛО. ЕНЕРГИЙНОТО. ЧУДО. НА. РАДЕВ,ТИ. СИ. СТИПЕНДИАНТ НА. КРЕМЪЛ. БЕ ИЗМИСЛИЦО.ЗНАЕШ. ЛИ. КАКВО. НИ. ЧАКА АКО. ТИ НЕКАДЪРЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ БАСТУН ХВЪРЛИШ БЪЛГАРИЯ. В. ЛАПИТЕ НА БОЛШЕВИКА. ПУТЛЕР.ЩЕ. ПОДОАЛИШ НЕВИЖДАНИ ГРАЖДАНСКИ БУНТОВЕ. ВИЕ. КОМУНИСТИТЕ. НЕ. РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ. БЪЛГАРИНЪТ. ИСКА. ДА. Е СВОБОДЕН.

Ти ли бе американска проститутке

ТОЯ. ЕНРГИЕН ОЛИГОФРЕН АКО. ОТИДЕ И ОЛИЖЕ ГАЗПРОМ, ЩЕ. ВЗРИВИ БЪЛГАРИЯ, ТОЯ ИЗПРАЗНЕН САМОЗВАНЕЦ, СИ. ИГРАЕ С.

Козяк Мянгала ти цепна анала

Капитан на катамаран, дърт класик

Тактиката на България е проста. Изпълняване стриктно на договора с Газпром до изтичането му в края на годината. После арбитражен съд за нарушаване от руска страна. Съд и за прехвърлянето ни към турски паток за неустойки по договора. След като си приберем парите от русия, газа ще ни излезе на ниска цена от където и да го получаване. И още.... надупване на Лукоил да плаща здрави данъци. Газът ще ни стане почти без пари, без значение кой го доставя.

Стига дрънка едни и същи тъпотии Договорът едностранно бе прекратен от Харвардският Пуцаджия

Глупости.

Не са глупости, не са. Потърси прочети, разбери...ако желаеш

Марш руски продажници,.Ваща майка - кочина привлича хора сега, има една реклама за водка, евтин транспорт и ала-бала. Отивайте там, че иде тежка зима, както каза тлъстата червенокса секретарка, така че бегайте и не се връщайте! Препоръчвам ви Якутия, много е хубаво там!

Харвардските Цереушници в кауша

Уса урви срещу газ на пелети

Трябва да е първата точка от работната програма на новия парламент. Няма шанс да оцелее.

За национално предателство.

При Бай Ставри веднага

Този руски измекяр. Искали отсрочка за договорен газ и щели да се договарят руските орки.

Помашка шибана в Н.Село

"Няма 100 процента потвърждение за танкерите, които трябва да пристигнат в България" Май и 1% потвърждение няма...

Съд за руските подлоги рано или късно ще има.

се подготва електората за връщане на газпром и влиянието на ватниците. То не е намалявало но сега още повече ще се усили. То затова не затвориха посолството си.

Абе, умник, кажи откъде ще дойде газ?! Кажи, та и другите евродържави да не се чудят и маят какво да правят. Втечнен?! Освен, че много вероятно да е руски, ами го и няма. А цената,! А знаеш ли, че вероятно ще платим куп пари на Газпром по договора? Мисли бе, мисли..., или нямаш такава възможност.

Проблема не е в газта проблема е в политиците и такива философи като вас. Като имаш един доставчик на нещо това е монопол които си прави каквото иска. Огледай се и виж че другите страни се подготвят за много доставчици на газ и нефт. В България никога не е имало пазарна икономика и това е най голямият проблем. Само дребни душици които крадат и без да мислят за бъдещо развитие. А и твоята реплика го доказва.

Я кажи кои са тия страни дето се подготват за много доставчици бе? И кои са тия доставчици?

Добре е да имаш избор от няколко доставчика, но това няма как да стане в близките години. Така, че "другите страни се подготвят", но и те разбраха реалността. А да имаш договор на ниски цени, а не борсовите, не е зле, нали така!

ㅤ

Изравям томахавката следващата седмица. Ако е необходимо...

Търг ли? Мама ви тъпа да еба.

Точно така, не бързайте, не бързайте. Има време, в момента е още 30 градуса навън. Съвещавайте се, обсъждайте варианти... Есента ще тичате като котенца и ще се мазните на Газпром за кубик газ. А те ще ви се подиграват и ще ви извиват ръцете.

Щели да говорят в краен случай и то ако е необходимо. Има ли някой който да се заблуждава какъв ще е отговора? Или ще е отказ, или ще е избиване на зъби и после пак ще обясняват колко са лоши руснаците.

Този що е с две руси каки? :D

Предоставих на Булгаргаз и Мин на енергетика ,договор за 5г,по който в България ще постъпват 2,5 млрд куб. м. газ на година!!! На цена 650 евро на 1000 куб. м!!!! Сега я купуват на 1480 евра на 1000 куб. м . Питайте правителството защо отхвърли офертата ми !!!! А вдигна цената с 60% само за Август

И кой си ти?

Важно ли е кой съм? важно е че офертата е депозиранепри Мицев от Булгаргаз,и Гл секретар в МИн на Енергетиката.

И психиатърът му даже не е сигурен кой е точно ...

То Газпром вас чака да ви дойде мензиса ще ви пратят да се помолите на арменския поп га плуе човек в клоденеца откъдето пие само бай ганя го може

На мястото на Газпром аз бих провалил преговорите - България е смешно малък клиент а ще послужи като добър пример за евро-тъпунгерщина.

Когато прочетете че някой от нашите паразити ще осигури втечнен газ на еди каква си много ниска цена сложете и едни 800$ за втечняване, транспорт и регазификация. Ако ще и за 1$ да го купим газ от Хенри хъб ще трябва да платим 801$

Имаш предвид от Газпром, на ниска цена ... мда ... май си прав!

Не вярвайте на българите дори когато идват с рубли.

Какви преговори с Газпром, бе, какви пет лева? Ние в ЕС и НАТО ли сме или в изостанал евразийски съюз някакъв??? Това правителство май си го търси барабар с президента им, който твърдо си е за импийчмънт.Всички на площада, ако този договор се подпише, но този път с бой и стригане, а не с домати и лозунги!

Еми те в ЕС най-големите си ползват руски газ платен в рубли. Нали те трябва да са ни за пример, или ти имаш свободни пари и искаш да ги дариш на държавата да купува скъп газ от другия край на света, щото аз искам евтин газ, който идва лесно и безпроблемно.

200 души сте. И АзБ не иска да плаща масово. Или разчитате на ,,Крещящите орли""?

…Шибана. …Задунайшка. …незнамквоси . ———- Никакво преговаряне. РеИнженерингът+НовНюрнбергски. …и Без Прошка&Давност !

Готвят ни за нова прегръдка с Газпром ... мда ... интересно като купуваме нефт от любимата държава, защот горивата са на такива цени? Да не би случайно Лукойл да прави някакво мошенгии ... ау ... пепел ми на устата ... такова нещо няма, не е имало и няма да има ... да не би и Лукоил да е монополист ... а, глупости ... моежм да си внасям от където искаме ... в данъчните складове на Лукойл ... с такъв народ - толкова ... чакам да изберете Копейкин, да ни оправи, и като ни оправи и се огледаме, може пък и да му просветне на "народа", който уж се бори за права и свободи ... за мен е все тая, в моя смислен живот тази държава ще си остане едно село със селските си тарикати, които искат свобода, но не искат да платят и стотинка за нея ... напротив някой трябва да им плати да се борят за свобода! Тъжна картинка!

Да. ….а ако СкриймингИйгълс НЕ си Свършат Работата какТрябва у Нас - очевидно Отиваме към Тепавици.

Както ви затвориха за Ковид-а, всички ревяхте, че свободатат е най-важна ... мина малко време и свободата се обезцени ... сега е по-важно газ да има ... човек ще си помисли че с газ се храните ... да ви го кажа на вашия популистки език

Доколкото разбрах, Газпром нямат и желание да разговарят с БГ управниците дори и да им се плаща с рубли.

Не си разбрал, просто могат да си позволят да изнудват по-малките играчи ... особено тия които обичат повече т.н. братушки отколкото собствената си майка ...

Руският газ е евтин, но този влак го изпуснахме вече. Ако сега купим газ от тях, ще ми осъдят на Арбитража да си платим количествата газ, които от април по договор имаме, с не сме взели, защото отказахме да плащаме в рубли. Т.е. не по наша вина, но ако сега вземем газ при тяхните условия при едно дело руснаците лесно ще ни осъдят да платим милиард за невзетия газ, защото по договор вземаш не взимаш плащаш, че и неустойки сигурно ще платим. Така, че при тази ситуация, в този момент руския газ не е опция. Накратко Куки и Пипи ни насадиха на пачи яйца а междувременно те си делкат комисионната с посредника, едни 150 милиона месечно.

Принципно рабоството е евтино ... хранят те, поят те, намират ти и работа ... но някак си не е много желано

Това е в пълна сила за западният начин на живот. Погледни малко по-глобално, иначе няма как да се контролира тая огромна маса народ.

Жиголо на стари баби се издигнал до министър. Как да не му отпериш една в мутрата.

С газпром дотук. Никой няма да рискува, защото газпром е мижи да те лажа!

Ми да. Наглите руснаци искат да им плащаме за газа, не щат да го дават без пари.

се заформят като про- и анти- Путин.. Като гледам май демокрацията в България приключи! Пак ни готвят комунизъм...

Затова сте виновни джендърите! Вие оставихте така нещата вместо да водите смислена политика и кампания! Не разбрахте, че Путин ако се кандидатира у нас ще спечели!

Няма да им се дадем.

че Петков слугувал на САЩ, а самите са жалки лакеи на Путя.. пфу..

Газ на всякаква цена. По тъпа стратегия може да измисли само Бойко. Това че ще получаваме втечнена газ 5-7 пъти по висока от Газпром е без значение важни са комисионните.

Цените на ГАЗПРОМ спррямо настоящите оферти какви са? Цифри, сметки нещо конкретно да кажеш? От къде дойде това 6-7 пъти по скъпи?Или ти е скучно.

Е как да ти дам цифри като никой не знае какви са "настоящите оферти"? Никой не знае какви са цените и на предните оферти, даже и предните покупки направо. Я ми кажи онези 2-3 танкера дето ги докара простия наистина на каква цена ги купихме? Тъпака обясняваше, че щели да бъдат по-евтини от договора с Газпром и в крайна сметка се оказахме с 60% увеличение на газа.

Смешници! Уж в газовата връзка с Гърция нямаше нищо, сега обаче намерили нагледен газ. И жалки опити да се осуети доставката с танкери. Целия зор за да може да се надупят на путьо и да нахранят хрантулниците. Ае!

Радев и служебното кремълско правителство искат да провалят арбитражното дело. Платени руски подлоги предадоха България за пореден път..

Тактиката на България е проста. Изпълняване стриктно на договора с Газпром до изтичането му в края на годината. После арбитражен съд за нарушаването му от руска страна. Съд и за прехвърлянето ни към турски паток за неустойки по договора. След като си приберем парите от русия, газа ще ни излезе на ниска цена от където и да го получаване. И още.... надупване на Лукоил да плаща здрави данъци. Газът ще ни стане почти без пари.

полюциите на Путин тъп простако Договорът не е подновен от Бг или забрави какво дрънкаше Киро Тъпото

Не си разбрал нещо.....

Не.

Боли ме канадската пишка, направихме страшни пари за нула време. Много ви здраве.

Държава и народ два пъти заставали срещу Освободителката си, велика славянска държава.Нямат място на световната карта

затри Британската империя, така че съвети от него не щем

нали рязан помако?

Въшясялите сороси оспорват Чърчил Боклуци Сър Джон

Личи си, че си Руснак ...."Държава и народ два пъти заставали" това може да го напише само Руснак, който живее в България и пак не е научил Български, въпреки, че Черковно славянският (смесица от Български и славянски диалект) е база за Руския език ... кога ще се научите да не се излагате? Друг е въпросът, дали Руснак живеещ в България има право да се меси в държавната политика на България ... вероятно това ще е руската посланничка, пишеща под прикритие в ДИРа ... тя обича да дава съвети ... а на всички е ясно, че ДИРа е свърталище на русофили ...

Капитанът колко авторитетно гледа от снимката

Еееееех, и тези са сороидясали! :) :) :)

Турските роби да пукат от студ и глад Да се молят на монголското си купе Тангра и на полуумрелият Алцхаймер

Викам на един приятел русофил, ако някой ти даде подарък 50 х.лв. ще отидеш ли да живееш в Русия 2 години? Той не отговори, а веднага се прибра.

Марш при Глиги да духаш на Кадирката

Това са глупости! В Русия има рекорден брой мигранти от 2017 насам! То е заради силната рубла.

Много ясно. Русия е ОК. 50к да почти 2 милиона рубли. В Русия за тези пари си строш прилична къща в момента понеже всички цени са надолу. Пробвай този номер в "белият запад" или дори тук в България. Абсолютно невъзможно е да живееш ако не си затънал в дългове.

Попитали Радев: "Чие е това правителсто?" и той отговорил.. "В момента това Правителство е Руско, Какво да е?!"