Коментари - Раздор между фермерите и полуконсенсус с премиера, протестите продължават | Бизнес.dir.bg
назад

Раздор между фермерите и полуконсенсус с премиера, протестите продължават

Денков е категоричен, че ще се подпомагат само зърнопроизводители, които са на загуба

Обратно в новината
| Редактор : Елза Тодорова

Коментари - Раздор между фермерите и полуконсенсус с премиера, протестите продължават | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С Поршето. Беден фермер. Простото племе кълве ли??

Върви ти стани фермер, отстрани лесно.

Я стига с това просене на пари, не си конкурентно способен тогава изчезва!!!!!! Плюс българските долнопробни стоки по - скъпи от вносните!!!!! ОРК

не се наядохте бе изнудвачи.

Сега е редно едните да блокират тракторите на другите

Мекерета в Киеве неть

Повечето. Поне 80 % от арендаторите са бивши комунисти от номенклатурата или техните синове.Бивши председатели на ТКЗС и АПК. Все пак бащите, тези които реално регистрираха “сдруженията”, и по този начин тихом, мълком практически откраднаха собствеността на бившите кооперации сега са вече на около 65 -75 години. Как стана това ли. Ами много просто. Кои бяха кооператорите на времето. Простовати и необразовани хора. Те се подписваха на всеки лист хартия, без значение какво пише на него. Пък и да го прочетат, не биха разбрали нищо. С обещанието, че за тях винаги ще има работа в “сдружението “. Разбира се, че протеста е и политически. Но на първо място са парите.

СРЕД ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ МОЖЕ ДА ИМА РАЗДОР, НО СРЕД НАС, БОРЦИТЕ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ НЯМА!!!! ДИРАДЖИИ, ЗАЩО ТРИЕТЕ НОРМАЛНИТЕ КОМЕНТАРИ, А СТЕ ОСТАВИЛИ ТРОЛОВЕ КОИТО СИ СЛУЖАТ С ЦИНИЗМИ?!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА ДЕСЕТКИТЕ ЧЕСТНИ ХОРА, БЛОКИРАНИ ЗАРАДИ УБЕЖДЕНИЯТА СИ!!!! ПОЗОР!!! ПРИ ТОЛКОВА МНОГО ЦИНИЗМИ И ПРОДЪЛЖАВАЩИ ДА ПИШАТ ПРОСТОТИИ НИТО ЕДИН ПР О СТ АК БЛОКИРАН!!! А СПАС И ДЕСЕТКИ НОРМАЛНИ ХОРА СА БЛОКИРАНИ, САМО ЗАТОВА ЗАЩОТО ПОДЪРЖАТ РУСИЯ!!!! В ТОЗИ САЙТ СА ЦЕРБ ЕРИ И СЛУЖИТЕЛИ НА ПОСОЛСТВОТО!!!! Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. ИСКАШ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО ПО СТАТИЯТА, НО НЕ ТИ ДАВАТ!!!! ЗАЩОТО СИ ПРОТИВНИК НА ПОСОЛСТВОТО И ПОТЕНЦИАЛЕН РАЗОБЛИЧИТЕЛ! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин (2) Това право НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА за 1.накърняване на правата и.доброто име на другиго и за 2. призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред,3. към извършване на престъпления,4 към разпалване на вражда или 5 към насилие над личността.

Според мен са спорили какво са мотика и лопата, тъй като никой от тях никога не е виждал.

Хитреците искаха олио по 10 лв., днес е 2.69 лв. Мъка!

И аз все това питам. Никога не обиждам, но всичко което напиша се трие на момента.

Тия закони само за мен ли се отнасят? Защо тия им позволяват да блокират пътища и не ги арестуват? Като искат да стоят край пътя без да пречат на движението. Аз не разбирам как така искат нещо за себе си като пречат на останалите?! Освен това не разбирам тактиката им "аз не мога да върша тази работа, затова ми дайте повече пари". Пари се дават когато вършиш работа, а не когато не можеш да вършиш работа. Като не можеш да вършипш работа, освободи мястото за някой който може да я върши, а ти върши нещо друго което можеш, В бюрото по труда има програми за преквалификация, да ходят да се преквалифицират, ако изобщо може да се каже че са квалифицирани. И като им гледам тракторите, все едно гледам богати американски фермери катъо Бил Геитс, а не български закъсали фермери. Как са ги купили тия трактори като не могат да изкарват пари? Те тия скъпи трактори, горивото и поддръжката им ги слагат в цената и викат ами на загуба съм. Типично за българският бизнес да запишеш всичко лично на фирмата и да си живееш като баровец в 5 звезден хотел и да караш скупи коли, а фирмата ти да е все на загуба и вместо да плащаш данъци, да ти плаща държавата помощи. Записвайте се за канала ми в телеграм "https://t.me/pprazum за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни, въпреки усилията на ЕС и САЩ. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога

Сегашното сатанистко правителство трябва да бъде свалено независимо как и от кой.

Ще клекнат, точно както клекнаха първия път. Къде с пари, късе със заплахи - властта отново ще победи. Каузата им е загубена, защото сами ще се продадат без да мислят за бъдещето си. Защото ако сега им дадат пари, те не мислят за утре... и когато даденото свърши - кво прайм? Сценарият е ясен: Водачите на стадото се привикват. Купуват се, или се сплашват. Стадото се прибира по кошарките, и вечер псува пред телевизора.

ПРОТЕСТИРАЙ ЗАЕДНО С НАС!!!! НАС НИ ТРИЯТ, А СПАС И ОЩЕ ДЕСЕТКИ СА БЛОКИРАНИ ПОВЕЧЕ ОТ МЕСЕЦ И НЯМАТ ПРАВО НА ГЛАС!!! ФА ШИ ЗЪ М!!!!

Думата на Денков струва по-малко от паница леща! Защо тези хора си губят времето да разговарят с него?

Едни ще купят на много ще обещаят и готово. Тия не са страшни, но ако се излезе срещу дебелан ще победят.

Щом Киро просто иска "буквално ротация", моля, да си прибере министрите и зам министрите, за да може ГЕРБ да си назначи свои министри и зам министри, на тяхно място. Денков е абсолютно неподготвен за външен министър апропо по. Пълна скръб е. Той е на принципа, "като меже Борисов, защо да неможе и аз", ха,ха,ха! Така каза, пък се отказа от пътуването в САЩ.

ПП,ДБ още не разбраха че им бе направен огромен омпромис от ГЕРБ. ГЕРБ е първа политическа сила, а статистиката сочи, че към момента им бягат напред с цели 10%. Затова има пълното право, да назначи изцяло свои министри в кабинет, чийто мандат ще носи. ПП,ДБ, да годухат!

Не разбра ли? Денков искал да пътува по света, и да изнася фашистки речи пред празни зали, да ходи до Америка без някой да го желае или канил дори на майтап там, да се свива като плъх в дупка, когато в Европа се разминава с Орбан за не му запали врата.

То и без друго, цялата външна политика я води Габриел, която носи Денков на гърба си. Наглостта на ПП,ДБ няма граници, искат това да продължи и в мандата на първата политическа сила ГЕРБ?!

Разбойко Лойко им е турил по една люта чушка отзад на тия щото иска повече власт и министри след ротацията. Ха да видим кога ще се смили над тях и ще я извади?!

Производителите в земеделието срещат трудности при продажбата на стоката си и с исканата от търговците цена. Този проблем ще го има и следващите години. Това означава, че всяка година ще искат финансова помощ от правителството. Ако дадеш риба на гладния ще го нахраниш веднъж, ако го научиш да си я лови - ще го нахраниш за цял живот.

Не, че нещо ама не сме имали по-смешен премиер... дори Симеон е добър в сравнение с него, макар че имат нещо общо: При Симеон ни продадоха на ЕС, сега тия ни продават на САЩ.... Сценсристите чат-пат спретнат някое протестче, колкото да има нещо и да замажат очите на овцете и толкоз.

Възраждане и всички останали!

абе тоз чувал ли е за пропуснати ползи? по тази логика, когато открадна от този който има не е кражба, щото има! ако открадна от този който няма е кражба!

Вървете пред народното събрание бе говеда. Какво са ви виновни хората, че ги държите по пътищата? Защо на тях правите мръсно? От тях ли искате нещо или сте безлични мижитурки дето само крякат и не смеят да се опълчат на тоз, който ги ебава. На ДИРниците. Да ви еба майката за всяко блирано IP и за всеки изтрит коментар.

Има зърнопроизводители, които имат загуба от печалбата. И на тях трябва да налеем пари!

Като влезем в СССР2 ще има рубли и ЛАДА за всеки зърнар! Ше върбен и ленинските съботници, национализация и ученически бригади! Гласувайте!

Тия с бентлитата и майбасите си правят отделен съюз. Затова е разделението.

Ало, дира защо блокирате на статии за Путин, а тук приемате ? Цензура!

БЪЛГАРСКИТЕ ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИ ТРЯБВА ДА СА УМОПОБЪРКАНИ, ЗА ДА СЕ ХВАНАТ ОТНОВО НА "ВЪДИЦИТЕ" ВИ, НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ! ОСТАВКА НА ЦЯЛОТО ВИ ЕВРОДЖЕНДЪРСКО ПРАВИТЕЛСТВО И ...НОВИ ИЗБОРИ ! ДА ЖИВЕЕ ВЪЗРАЖДАНЕ !

С по 100 млн рубли,има и не са ТКЗСта.

Те умрели САЩ за нас.Не са чували за такава държава.Някои български селяндури се вземат много насериозно.

Какво е това Възраждане?За район ,,Възраждане,,ли става дума?

Германия проучва възможността да национализира операциите на руския петролен гигант Роснефт в страната, казаха правителствени източници в сряда, след като Берлин пое контрола над тях след нахлуването на Москва в Украйна. През септември 2022 г. германското правителство пое контрола върху германските дъщерни дружества на Роснефт, които представляват около 12 процента от капацитета за рафиниране на петрол в страната, и ги постави под попечителството на Федералната мрежова агенция. Засегнатите рафинерии включват ключовия обект на Schwedt (Швед), който доставя по-голямата част от петрола, консумиран в столицата и околния регион, включително летище Берлин-Бранденбург. Попечителството е валидно за шест месеца и вече е удължавано два пъти. Правителствени източници казаха на АФП, че сегашното попечителство приключва на 10 март и без по-нататъшна държавна намеса е имало рискове за операциите на Роснефт Германия. Поради това Берлин проучва възможността за национализиране на дейността на компанията, казаха те. Финансовият всекидневник Handelsblatt съобщи, че компанията е била поканена на изслушване от правителството, което е официална стъпка към национализация. Източниците подчертаха, че изслушването е част от проучването на хода и все още не е взето решение. Министерството на икономиката отказа директен коментар. Михаел Келнер, служител на министерството на икономиката, каза, че сме "на прав път в „Швед“ и ще продължим да предприемаме всички необходими мерки за запазване на работните места и осигуряване на доставки за Източна Германия". Ходът на Германия да поеме контрола върху операциите на Роснефт в страната дойде на фона на нарастването на напрежението между Москва и Запада след нахлуването на Русия в Украйна през 2022 г. След избухването на войната Русия намали доставките на газ за Европа като предполагаемо отмъщение за санкциите, които засегнаха особено тежко Германия.

ТОВА СЕ ОЧАКВАШЕ , пътуващата сапунерка лъже непрестанно ЩЕ ГИ ПРЕЦАКА

Европа разрешава на фермерите да притежават от 8 000 до 10 000 декара земя , у нас направиха " латифундии " с от 15 000 до 300 000 декара по времето на Борис III се е разрешавало до 200 декара а в Добруджа до 300

А защо трябва,държавата да финансира частни фирми с моите пари,аз какво съм виновен,че те са мошеници?Да фалират и толкова,щом са некадърни.