Коментари - "Райнметал" ще произвежда и ремонтира танкове в Украйна | Бизнес.dir.bg
назад

"Райнметал" ще произвежда и ремонтира танкове в Украйна

Украйна се нуждае от 600-800 танка за победа срещу Русия, смята шефът на германската компания

Обратно в новината

Коментари - "Райнметал" ще произвежда и ремонтира танкове в Украйна | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Улаф Шолц, искам да те питам, като дадохте Леопарди на укрите, дали спечелихте или загубихте? Аз мисля, че загубихте имидж, щото рашъните се спукаха да в пуцат танковете, в резултат на което ацциите на Райнметал значително паднаха. Пак им дайте на укрите нещо и си съборете икономиката, щото вие и без това сте васали на янките !!!!

След ракетите на руснаците явно им свършват и танковете. На парада на 9 май успяха да извадят един единствен танк. Сигурно всичко останало са го пратили в Украйна.

Райнметал бяха специализирани в производство на сметачни, събирачни и пишещи -портативни и канцеларски машини.

А Русия ще праща танковете на Берлинале....

Тъй, тъй! Да ти припомня, че руснаците напират да емигрират и живеят в Германия, германците не са се засилили към Русия.

Ще се засилят, вече започнаха да строят цял нов град в подмосковието, специализиран за прием на бъдещи емигранти и интеграцията им във федерацията. И планират пет едномилионника в сибир.Плановете са за около 20 милиона емигранти, нежелаещи да живеят във лгбл и гмо среда.

Хахахаххах, разни тука си въобразяват, че русия има право на глас за този договор... :)))) Вижте сега, то си пише в статията. Първо ще е подръжка и ремонт. Работилници. След това ще е завод. Ако пък е толкова опасно, завода ще бъде построен в Полша. На границата. Тия глупости за това, как русия ще удари НАТОвска държава да не си ги говорим. Става ли? Или не си спомняте, как бързаха да обяснят, че не те са ударили Полша? :)))))))))) Заради истината, разбира се. Не от страх... Нееее... :))) Изключено да е от страх.... :))))

Бай Пън първо каза кой утрепа трактористите, нека не забравяме толкова бързо....

Всеки ден като се събудя се моля на господ да не се стигне до истинска война в Украйна. Вечер, след работа, отварям хладилника и си казвам благодаря ти господи, че изкарах още един ден без се налага да избирам какви печени хлебарки да ям.

Аз новината я чета така - Украйна ще произвежда нов, модерен танк на световно ниво, така че дори да не успее сега да си върна цялата територия, след 2-3 години ще си вземе Крим и каквото е останало окупирано от Донбас.

Той тъй се произвеждат танкове незабелязано. Една ракета им трябва и всичко отива по дяволите. Почват завода от нулата. Освен това за танковете трябва гориво.

Вестник "Ханделсбрат" ?!? Сигурно редакцията му се намира на улица "Ханко брат"! Аман от неграмотни "журналисти".

Коментаторите изпускат главната новина в статията: "На 20 март 2023 г. "Райнметал" влезе във водещия индекс DAX на франкфуртската фондова борса, измествайки от там компанията за производство на медицинско оборудване "Фрезениус медикъл кеър" (Fresenius Medical Care - FMC)." Тоест дали ще се правят танкове или няма да се правят танкове в Украйна или за Украйна няма никакво значение. Пазара на акции се е пораздвижил и едни хора са прибрали едни пари.

Бях останал с впечатлението, че само в България се купуват фабрики на 8 септември! ... Никога не е късно да научиш нещо ново ... Ха-ха-ха!

"По думите му предприятието може да произвежда до 400 танка "Пантера" годишно. В свое по-ранно изявление Папергер каза, че според него Украйна се нуждае от 600-800 танка за победа срещу Русия" Една година да построят завода, който да може да произвежда 400 танка, още 2 години за да построят 800 танка, Тоест след 3 години украйна ще победи Русия, ако Русия нищо не прави за това време и ги чака търпеливо, е разбира се не се споменава нищо, ако им думнат една атомна бомба на тия 800 танка, какво ще стане с тях, все пак Русия има само около 6000 атомни бомби по около десет се падат на тия 600 танка минимум... А доскоро казваха, че мега-хипер-убер контраофанзивата ще започне и украйна ще стигне до Москва, от друга страна ни казват, че нямат дори 600 танка, което е минимумът, за да победят Русия според Папергер. Тоест украйна и германия яко ни лъжат.

Украинската контраофанзива е като построяването на комунизма. Все е много близко, но никога не е готова.

На путин му беше обяснено много конкретно какво ще последва, ако ползва ядрено оръжие. Руските войски в Украйна ще бъдат незабавно унищожени с конвенционално оръжие. Той им повярва. Това, че ти си прекалено тъп, че да им повярваш си е твой проблем. Ще продължиш да се чудиш, защо путин не ги удря. :)))

че не става ясно????От тези,които дори когато наливат оръжие и наемници,първо подчертават,че не участват в конфликта????Ако можеха,щяха да са го направили отдавна,без да чакат конкретен повод....обаче не могат,а и доста ги е страх,затова непрекъснато отричат участието си в конфликта.....макар че е очевадно;)Но няма лошо,вие си ги пишете тъпните,имате надник да изкарвате;)

Silverado

това някоя руска фирма ли е?

Ще строят завод в бъдеща територия на РФ.

Еми в Немачко ни ток има, ни джилязу....

Сваряването на блядската жаба върви по план.А след 2-3 години и педерацията.

Пропускат най-важното - кой ще плаща?

Западът живее в паралелна реалност! Или, може би, прави кинти! Да ви серам на ценностите... Берлин отново ще има кофти съдба

Е те тва е определението на поговорката "Да правиш сметки без кръчмаря". От друга страна, приказките и договорите не струват пукната пара, така че можеш да си ги говориш и подписваш колкото и за каквото си поискаш.

Завод за танкове в Украйна? Трудно ще бъде пропусната такава голяма цеел от дроновете и ракетите. Със сигурност ще разположат някаква ПВО, но да видим, как ще се справи

Малиии какво стригане на евро-оФцете пада с тая война .... Германският Фриц ще изтегли едни пари от ЕС за завод, който ще бъде разбомбен на 2-ия ден, а какво имало в него, какво нямало - никой не знае, само се знае, че парите вече са се изпарили.