Радостина Христова: Бюджетите на компаниите за инфлуенсър маркетинг ще растат

Експертът и създател на Influencer Media Bulgaria в новия епизод на подкаста "Какво могат парите"

Обратно в новината

Коментари - Радостина Христова: Бюджетите на компаниите за инфлуенсър маркетинг ще растат | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледайки реакциите към коментарите преди около час и сега установявам, че инфлуенцърите добре си служат с VPN. Доколко последователите им са реални, оставям рекламодателите да преценят :))

Всъщност инфлуенсарите, както и всички в рекламния бизнес вършат изключително полезна работа на мършояди и чистачи на природата и света. Маса хора, особено тези с повече пари от акъла им са убедени ,че ако пазаруват, харчат пари , пътуват и гледат по-богатите от тях как правят същото- то живеят пълноценно и щастливо. Особено като погледнат наоколо и видят завистта в очите на тези , които искат да правят това, нямат пари и биха си продали за да имат. Ерих Фром е написал книга " Да имаш или да бъдеш"- преведена е и на български, оригиналът е на английски.

Тия Паулу Куелю, Ерих Фром и Хорхе Букай ги четат кифлите. Не?

Ех, Ана-Ана! Дори да ти отрежат главата пак ще можеш да годиш на шопинг и даже няма да забележиш до момента ,когато трябва да си купиш шапка. Да беше си мълчала- само мама щеще да знае ,че си тъпа. А това че не трябва да четеш такива книжки- това е потомствена защитна реакция- ще вземеш да си докараш някое нервно разтроиство и няма да знаеш какъв боклук да си купиш.

Това, че някои хора имаме по сложни предпочитания към онова, което избираме да четем, и нашите интереси не съвпадат с това на масата, особено на по-нискообразованата част от нея, не ни прави по-глупави! Авторите, които съм изброила по-горе се, смятат за връх в литературата от онези, които не могат да разбират и правят връзка с изречения, с повече от един глагол в тях, но пък чудесно се справят с епитетите. Нали, майко, мила?!

Анти- инфлуенсъри се казва....

Кой й плаща пък на тая , безработен орел с ориз , плащеш хората...кви инфлиенЦъри, кви грозотии, кви, простаци и идиоти се пръкнаха 35 години след унищожението на България

Как можеш да обиждаш така жена?! Всъщност знам защо. Харесваш мъже

Не е луд който яде баницата! Луд е който му я дава!

в наше село коври им викаха на времето, сега инфлуенсърки го кръстили......

Значи тука сички сте супер завистливи. Ми станете и вие бе! Ние продаваме хайенд продукти на известни брандове. Вие какво продавате?! Чушки и салам

Руси мацки продават на други руси мацки. Нещо си. Икономиката българска и интелигентността българска процъфтява. То затова няма български чушки и салам вече, всички, дето са cool, ядат брандове.

Хаиенд продуктите са проектирани от инженери и дизайнери, произведени на поточна линия със или без съдействието на работници, с части, проектирани и доставени от всички точки на света, също така проектирани от инженери ... накрая всичко това е разпратено по складове и доставяно на клиентите с куриери ... А ти си мислиш, че като рекламираш нещо, си на върха на пирамидата. Не, ти си еднодневка. Отделна тема е, че качествените продукти се продават без реклама.

Мен ме следват над 450 хиляди реални акаунта. Реализирам приход от мин 25К на месец. Толкова пари вие не правите за година.

Стииига бе ... това в долари, евро, биткоинТи? Аре посмали малко, ако с 450 000 правиш по 25к, значи разни роналдовци правят по милиард на месец :)) Между другото - ако смяташ 25к за много пари, значи идея си нямаш колко печелят читавите инженери и програмисти. При това имат професия за цял живот, а не докато се появи поредният модерен идиот в инстаграм/тикток/ютюб ...

За някои 25К (лева) на месец може и да не са много, но за масата българи са повече от годишния им доход. По твоята логика знаеш ли колко правят Илон Мъск и Бернар Арно на месец?! Със сигурност много повече от твоите приятелчета програмистчетата и инженерчетата. Не, че те интересува, но сега завършвам магистратура по финанси. Не бери грижа кой какво щял да печели като му минела модата. Поне за мен може да си спокоен.

Ше растат, ше растат и като си замине старта генерация ше умрат от глад. Не знаят как да си отгледат храна днешните. Даже гумата на колата не могат да сменят.

Явно има много малоумници, които да следват сляпо инфлуенсърите. Имаше един лаф "Докато има балъци, ще има и измамници."

разтваряш пакетче степче за 30 стотинки в шарена бутилка и го промотираш като хидратираща напитка за осем лева ( с уникална фомула ).... и бройлера кълве ли кълве ..

ние задължително се нуждаем от инфлуенцър защото мозъкът ни от клетъчното отглеждане ни е атрофирал ....колкото половин таблетка аспирин е ..

Задължително за един инфлуенсър: - задължително неграмотен и необразован - дамските задължително с ужилени джуки, а още по-добре и цици - колкото повече татуировки, толкова повече * Не е важно, но ако имаш малко природна красота, малко чар, че и чувство за хумор, можеш смело да претендираш за по-високи хонорари, а не само за комплект шампоани в брандирана торбичка.

Колко данъци са платили инфлуенциите!? Трудов стаж води ли им се !? Коя категория труд са? Появиха се в това мрачно фашистко време стотици мазни лъскави глупаци без ден трудов стаж, но получаващи от някой някъде н знак защо пари??

Лошо нема, това е древна професия. Само не зная защо толкоз я рекламра дир..... Пробвайте да рекламирате инженери или лекари, че са на изчезване и зле ще свършим. (А и без инфлуенсъри някак ше се оправиме, порнхъб ше гледаме)

Да ви та-ковам у измислените професии. Затова глобалната икономика отива в киреча. Клоунски свят!

Всеки, който го мързи в днешно време да работи става инфлуенсър.