Радев: Търси се решение ТЕЦ "Марица изток 2" да продължи да работи и след 1 юли

Президентът обяви, че се работи, не само за краткосрочно, но и за дългосрочно решение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Щото паницата е голяма и всеки иска да лочи от нея! За примиерсрвото - като няма в момента никой на коня да води войската слиза Ония от самолета и се опитва да покрие и тази дупка, която сам изкопа!

Колкото по рано се затворят ТЕЦ овцете изобщо,токова по добре.Досега се държаха заради корупцията,т.нар.синдикати и цената плащаме всички. Отдавна е изчислено,че ако се плаща максимална пенсия на всички работници,докато са живи,пак ще бъде по добре отколкото сега.

А кога ще намалее цената на тока и парното.

Махайте ги тези ТЕЦ-ве , какво ги държите ! Или на водород или на газ . Стига с тези отрови !

А от къде водород? А природен газ? Нали не искаме да се обвързваме с Русия? Или смятате, че новия Голям брат ще ни го харизва?! Нищо, че производителите на нефт в САЩ плащат някой да ги отърве от него.

В България има много газ !

Затваряй там е корупция до шия

Той ще намери решението!??? И що ли го търси? И къде го търси ....

Защо президента се изживява като премиер?

Това ти се струва странно , защото в последните 12 години България не е имала премиер а имаше лице екс кадър на СИК което го играеше премиер. За съжаление не му се получаваше дали поради липса на мозък или нещо друго той си знае най-добре

Да, но това не отговаря на въпроса ми. Отгоре на всичко, в България всеки е бил нечия подлога преди това, за да се издигне на отговорен пост. Настиящият президент-премиер не прави изключение.

Защо реши така?