Радан Кънев: Пакетът от мерки Fit for 55 ще има голямо влияние върху цените на енергоносителите

България трябва да намери в какво да бъде лидер при новите технологии и производства, свързани със Зелената сделка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рада Дълбоката също да се прибере в гей клуба и да не се обажда!

От край време нямаш връзка с реабността, продал си се за жълти стотинки и наглееш, защото те потупаха по главичката силните на деня, но е хубаво и да се сетиш кой си и кого представляваш. Не че другите в Европарламента не са срам за България, но ти си и вреден.

ние сме лидер по умрели, обезверени,пречупени и изпалзвани хора. Черната сделка.

Тъй наричания Зеленият преход е поредната АВАНТЮРА на Ексцентрични Групи и Властващи и Поредния Глобален Див Комерсализам! Човешките Дейности могат да Имат ЛОКАЛНИ въздействия на природата Но НЕ и ГЛОБАЛНИ ! ГЛОБАЛНИТЕ са ЕСТЕСТВЕНИ Природни ПРОЦЕСИ на които Човечеството НЕ МОЖЕ да Влияе!!! Опази БОЖЕ Света от ПИШМАН Учени и Управници!!

Е най-накрая нещо смислено да се напише...Много лесно се решава проблема, а то не е и проблем. Да не се изсичат горите и да се засаждат нови...Няма нужда да пълним гушите на алчниците...както с ваксините.

Не вярвам на нито не една дума, а на нито една БУКВА изречена от Радан!!

Според мен с изключение на това: "привърженици или противници на ядрената енергетика - тя няма никаква алтернатива в България за дълъг период от време."

разработихме иновативна ветротурбина за слаб вятър да работи като при по0силен вижте видео https://www.youtube.com/watch?v=27OBUQ1-UKo

НЕ е ВЯРНО че най евтиния ток е от Вятърните Генератори !!! Той е с нат 5-6 ПЪТИ по скап от Атомните централи и НАТ 18 ПЪТИ от Водните !!!

Ама вярно "НАТ"?! Разбирам да изпуснеш буква, да натиснеш на клаватурта съседна, но да напишеш "нат" ... И даваш акъл!!!

Рада Дълбоката , да и го турна. Да ходи да лиже минджата на Милиончева и да не се връща в България .

Пълен нещастник.

Хубавото е, че още две-три такива интервюта и ДБ няма да влезнат в парламента. Радане ти си бракоразводен адвокат, там ти е силата

Бивш охранител в магазин "Бонжур" на площад "Славейков" в София.

На първо място ти си мръсник и родоотстъпник!

"Нарастването на населението на земята е умопомрачително през последните десетилетия и то продължава да се ускорява....."!?!?- Радан Кънев Все едно представител на Третия райх говори....

Верно ли го е казал? Обикновен идиот. И кво му пречи, че хомо сапиенса се чука и се раждат хомо сапиенсчита? Голям, завършен идиот...

След като се търгуват на разни борси тези емисии идва логичният въпрос. Кой ги емитира? На каква основа се базира да ги емитира, или как се добра ха до кокала? Как ги определят квотите? Къде отиват тези пари?... Нито един въпрос по темата. Може би да попитаме Ал Гор или Грета?

Радан и енергетика - нонсенс !!!

Зелената сделка трябва да бъде разтурена в спешен порядък. Високите цени на енергоносителите е първата и най-безобидна щета, която започваме да търпим в резултат на това проявление на идиотизма.

Зелените еуглени са пребоядисани комуняги, братчеди на глобалистите, сатанински секти, тормозещи хората от хилядолетия.

Рада, обичам та.

Не го давам !

Дълбоката.

Бойко ми е обещал още електроцентрали ТЕЦ Варна не е достатъчен за мен, Шиши и Майка му, и майката на майка му

Докога за енергетика ще слушаме от малоумни политици. Те ни докараха на този хал.

Радан е просто един от хилядите политици. Той не разбира от нищо, той не е експерт в нито една област, той няма нужното специфицирано образование, за да даде миродавно мнебие6, по какъвто и да е практичен въпрос. Иначе, като всеки политик може да говори много и да не казва нищо, да изглежда сериозно, леко укорява що, да поклаща глава, и да "играе" с ръцете политиката не е нищо повече от артистизьм, завършен в Оксфорд, йеил, или харвард

През 1998 г. Москва предлага на София да се включи в "Син поток", като за целта преносният капацитет на нашата мрежа е трябвало да бъде увеличен от тогавашните 8 млрд. куб. метра годишно на 36 млрд. кубика. От цялостното предложение България приема само увеличаването на транзитния ни капацитет, но до 18 млрд. куб. метра газ годишно. За да можем да увеличим транзитния си капацитет от 8 до 36 млрд. куб. м, е трябвало да бъдат вложени 350-400 млн. долара. Реално е ставало въпрос за подобрения по около 400 км газопроводи, изграждане на една компресорна станция плюс модернизацията на още две такива. НО!! НИЕ ОТКАЗВАМЕ цялостното предложение. Щото и междувременно БЪКИ МАВЗОЛЕЯ ни заобещава още от тогава АЗЕРСКИО ГАЗ.. Дето той го бил осигурил. Е сега имаме 250 милиона газ от семейство Алиеви. И УЖ договор за 1 милиард на година. При това на цена по петролните деривати. Имаме и временна връзка по която той от тръбата ТАП да идва до България. НО!!! ИТАЛИЯ и ГЪРЦИЯ, които са инвеститори в тръбата ТАП и ПЛАЩАТ ПО БОРСОВАТА ЦЕНА са предпочетени като клиенти от семейство Алиеви. И ни отпускат само ЕДНА ЧЕТВЪРТ от договора. Да не ни плащат и неустойки. И не ГАЗПРОМ и Русия не ни дават да получаваме газ оттам. Семейство Алиеви не ни дава.. А и що ли Раданчото и дума не отваря за ДАЙРЕКТ ПЕТРОЛЕУМ? Та нали им дадохме на тезц видни американски газовици на концесия откритото през 2008-ма година находище в Девенци, Плевенско. Тез нови и УЖ загрижени за газовата ни независимост братя си карат кондензата в Луксойл за заплатки и мижавата концесионна такса. НО ДЕВЕТА ГОДИНА не са извели находището на промишлен добив. В същото време находището в Галата вече е изчерпено и собствения ни добив от 10% вече е на пълна НУЛА в отчетите..

Това ,което е избълвал г-н Кънев се нарича без преувеличение словоблудство,добавям ,и фантасмагории и извратено мислене.Може да бъде и мислене на неграмотен в техническо отношение и напълно заблуден човек.човечесдтвото поне 300г.е работило върху това изкопаемите горива да станат основа за производството на енергия,на химическата ,фармацевтичната промишленост и транспорта и за да се промени това положение е необходимо горе -долу половината от това време и при това без има яснота дали изкопаемите горива могат да бъдат заместени като суровина за хим.промишленост!,Прикрит болшевик е този Радан,болшевишките "специалисти" са говорели по този начин!

Приятелю това е което ти си избълвал е невероятно изпростяло и загубено. И най малките деца да питаш ще ти кажат че щом се увеличава населението съответно изкопаемите горива свършват по бързо и цената им се вдига постоянно. Идеята е просто забавяне на тази тенденция и подготовка за алтернатива....

Не са обяснявай - на педилите бегом марш

DIRa, ако на този форум "Зеленият преход - предизвикателства и решения за България", не сте поканили нито един български енергетик, врял и кипял на бойното поле на българската енергетика, а само недоразумения като Рада Дълбоката, то тази сбирка е абсолютно безсмислена.

Тука гледам големи специалисти коментират и то все русофилски задници, дето не могат да стъпят на малкия пръст на Радан Кънев. Хубавото е, че Бог си знае работата и намалява българите с ускорено темпо. Няма нужда от такъв тъпанарски в огромната си част псевдонарод.

Да си фен на Рада Дълбоката говори за тотално падение, самоунижение. липса на всякакво достойнство и катастрофална деградация на личността

Що все на такива тъпаци като теб им се привиждат навсякъде педали. Явно тайно ви сърбят задните части.

Ти съпругата ли си та така се нервиш?

Не, но мога на теб да ти стана мъж.

Раждане, Радане,, кога стана и енергиен експерт??? То такива, като тебе с лопата да ги ринеш.. Затворите реакторите в Козлодуй без време.. Какъв растеж на населението в света те вълнува, когато Родината ти погива? И ти си един типичен евроЕничар!

Mунчо ще подари останалите електроцентрали на Доган и всичко ще се оправи.

На Радан му благодаря за "загрижеността" за ваксинирането на българите! За мен той е жив амбреаж и казаното от него го приемам в обратен смисъл - анти загриженост за България!

Тоя Георги Велев, който задава въпросите идиот ли е или нас ни смята за идиоти! Абе тъпунгер, защо нито веднъж не попита за АЕЦ? Белене или Козлудуй? Подлогите в България са насрани за Белене! Я да видим какво ни разправяше Кънев за българската енергетика преди години.. "Става дума за реактор от второ поколение, модел от 80-те години, продават ни стар москвич – така обрисува ситуацията с АЕЦ „Белене” Радан Кънев от „Демократична България” и бивш лидер на ДСБ в предаването "Лице в лице" по бТВ... ... България е придобила реактор и следователно трябва да строи централата и да плати 10 пъти повече пари сега, да преживее поскъпване на цената на електричеството, произвеждайки енергия, която по всяка вероятност няма да е необходима…”, посочи още той. „Решението на евентуален енергиен глад, който въобще не е на хоризонта, не е в остаряла технология”, беше Кънев. Бесило за такива!

Бойко ще подари и останалите електроцентрали на Доган и всичко ще се оправи.

Многоооо не до еб......................н

сега цените удрят тавана си представям какво ще е като няма въглища

Скрийте го този предател на България!

Предателите не се крият а се бесят или разстрелват публично!

да коментираш глупостите на Рада Дълбоката, която не разбира нищо от енергетика е унижение на собствената ти персона.

Е, от къде да научи за енрегетиката? Просто е научен да говори това за което му се плаща! "Радан Кънев завършва столичната френска гимназия и право в Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 1994 до 1998 година е председател на Българския младежки червен кръст."

Че си по-запознат как е по-точно мадам или мъдан Кънев

Е такива като тоя да въртят педалите на динамомашините за зелена еленергия- това е супер зелена сделка

хгхф мйгхкгх

Проба..

Пробваме дали сме баннати ?

Раданчо, Раданчо.. Какъв монополист с 40% пазарен дял на газ в Европа е Газпром? Нали по третия пакет на предната ЕК държите половината от тръбите на Газпром за ТРЕТИ доставчици. ТЕ КЪДЕ СА? Втората по пазарен дял Норвегия пуска с 5% по-малко газ от мивналата година. И обещава да увеличи добив и предлагане през ОКТОМВРИ ДОГОДИНА. Та да успокои цените. В край на септември втечнения газ в Европа бе със 16,7% ПО-МАЛКО от доставките он 2020-та. Основно поради липсата на танкери от Мексиканския залив. Та те не дойдоха, дори когато цената на борсата TTF бе 1950 долара. В същото време в Русия се проведе енергиен форум. Путин се изказа на него. И цената на таз борса ТТF от 1925 долара падна до 1020 долара за дните на форума. Днес вече пак е 1 200 долара за 1000 куб.м. Какво си призна пхреди ОСЕМ дни - на форума за Западните балкани, МЕРКЕЛ - Няма договор, кой то Газпром да не изпълнява и Русия доставя с 15% повече газ от миналата година. Прочети си и БОРЕЛ - Договора на Газпром с Унгария не нарушава нито един постулат, директива, пакет на ЕС.. И си спомни, че ти и твойте съпартийци бяхте най-гласовити да променим договора с Русия от формулата с петролните деривати към формулата с евроборсовата цена. И високите цени ги дължим на ТЕБ и ЕВАНДЖЕЛИСТАТА ТИ.. Щото петрола от 50 долара стигна до 85 долара за барел. По-бавно и по-плавно.. Не скочи от 50 до 2025 долара за 1000 куб.м. по евроборсите..„ Ама пустата русофобия ви пречи и да мислите.

България трябва да намери в какво да бъде лидер при новите технологии и производства, свързани със Зелената сделка - идиоти !!!

Зелен фасул