Работодатели: В Германия има 2 милиона свободни работни места

Поне 10 000 компании изпитват трудности при попълване на необходимия им персонал, което според работодателска асоциация е рекорд

Обратно в новината

Коментари - Работодатели: В Германия има 2 милиона свободни работни места | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още по зле да става със тая държава на преселниците това не е Германия вече! Не ходете там хора, ако не вземате 2200 Него само ще тънете!

Споко, бре Дойчовци, потърпете 15годин, па поканените от Меркела 1милион ще ви народят още 10милиона с азиатска и африканска ДНК, след още 15години ще станат 100 милиона и тогава, Радост, Радост, ще трябва яко германците да бачкат и да слушат докато са живи и приключат със съществуването си.

За нископлатени роби има колкото щеш. Стойте си в България не се подлъгвайте, Германия не дава пари а взима, ще се простите със нервите ще си загубите времето ще сте далеч от близките за да можете след 1 година бачкане да се върнете и парите да ви стигнат за един малък семеен банкет. Найн данке шон.

Ще имат като ни им се плаща така ще е

А в България какво става ???! Поне малко трябва да мислят политиците как да върнат българите в България !!! Това е много важно !!! Защото без НАРОД няма държава !!! Един ден ще реват ,че няма българи в България !!!! С тяхните камъни по техните тикви !!! Населението намалява !! Така се намалява и покупателната способност в България !!!!

И що? Нали си внесохте клети мигранти с висока квалификация, които нямаха търпение да отдадат труд и знания в полза германиу?

Назначавайте инженерите, дето дойдоха от Сирия и Афганистан

Ееееми да, те нали източноевропейците си тръгнаха... Сигурно и те като австрийците търсят отчаяно бели хора, които да им свършат работата за без пари, ама няма...

Това е причината баба Меркел да покани всеки който иска в Европа

Накарайте арабеските и неграта да ви бачкат, ахахха. Успех ви пожелавам.

Ама моля ви се, какво стана със стотиците хиляди инженери, които пристигаха от Близкия Изток и Африка по покана на танте Меркел?

Орките дето идват не търсят работа! Те искат бели немкини и социал!

"Квалифицираната работна сила е особено търсена" Ми тука имаме квалифицирани инфлуенсърки.... ма немците сигурно малко плащат та им се радваме тука у дира. Да не говорим че от Русия зарад мобилизацията избягаха куп "специалисти". Викат че особенно много "ИТ" "специалисти" избягали. Демек по света се шляе много "квалифицирана" "работна" сила. От кво се жалват тея немци...

Нали е пълно с вилиони маймуни специалисти, които ги покани мама шмъркел?!?

Ами много вожд, малко индианец - западняците се отучиха да работят

По принцип много исках, ама немах желание

ако вдигнат пенсионата възраст на 80г. ще си решат проблема :)

То места има, но желание няма.

В БГ също няма работници, останнаха пенсионери, ученици и депутати.

OK nasekade po celio svet ima nisko plateni rabotni mesta pri polojenie che vsichko poskapna 2 pati da rabotish za po malko si e dobrovolstvo

Ама мути го е пропуснало. Инак щеше да покани още 5 млн.

Ако толкова се чудят как да си намерят кадри, да подобрят заплащането и социално-битовите условия.

И с какво обясняват тогава наличието на 2530000 безработни германски граждани, регистриран ив бюрата по труда? Без да броим нерегистрираните, учашите, коип ще срещнат скйоиро трудности на пазара на труда и милионите шматкащи се чужденци без гражданство?

Айде стига с тия германии ще ги вземат мътните! Ами да дойдат и тук да открият някой завод, ако има хора! Не може всички заводи в Германия и другите на помощи, но ако си затворят я заводи, а ТЕЦове! Това е безобразие и тук наистина няма да остане никой!

Искат с трици маймуни да ловят. Работа има ама добри заплати няма. И у нас е така.

Ауууу, каква драма! Що бе, белите роби от Изтока май свършиха, Путин ви резна газа и сапуненият мехур "Немско икономическо чудо" ще се спука с гръм и трясък?

Поздрави на Путлер от газохранилищата в Норвегия..

Е нали Меркел покани няколко милиона арабели. Как така има още недостиг?! Или просто те не се интересуват от работа, а само от социални помощи ... А да не говорим, че и голяма част от тях са неграмотни, но пък много плодовити.

Прочетох заглавието (без статията) и това беше първата ми мисъл. Поканиха, настаниха и хранят млиони бежанци, и всичките от професор нагоре.... Спукаха тръбите с газта. Кво мрънкат сега?