17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С 1% загубили работа НЯМА икономическа криза

Аз обичам работата си, но определено работата от вкъщи направи така, че да работя повече и извънредно, но защото предпочитам да отмятам от задачите и ми е интересно, никой не ме задължава, просто при такава изолация, забранени пътувания и по-малко общуване с външни хора, човек си уплътнява времето с работа и понякога не го осъзнава. Бих искал да върна старите си навици, зашото се усещам по-изморен и се натрупва.

Има си работно време. Без значение дали от вкъщи или на място. Тия дето работим от вкъщи просто станахме по-ефективни. Няма мотаене по кафенца и бъркане в носа. Работата си е работа.

Работата от дистанция породи и дистанционна експлоатация. Непрекъснато увеличаваща се. Поне при мен е така.

Странно ми е защо хората вместо да четат книги и да се усъвършенстват, да прекарват повече време с близките си вкъщи, предпочитат да работят в свободното си време

Тези, които са изградили навик да се усъвършенстват си го правят и сега. Тези, за които работата е мъчение и скука, са същите и сега. Голяма част от технологичните проекти започват, като упражнение или ровичкане от любопитство извън работно време. Работата е по спецификация, тя не може да задоволи творчески и изследователски нужди.

Няма как ако поиска човек да не може да се отърве от такава работа, която е експлоатация. Напъваш се да вземеш въздух и търсиш по-доброто работно място.

Само 1% са безработните. Егати късмета и аз попадав при тези.

като си нямате друга работа! Само че нещо гледам торбичките на клиентите по магазините станали полупразни... Сигурно се дължи на здравословния начин на живот, какво друго да е. А тези новите "обновители" с голямо омерзение и от немайкъде ще прибират по 10,5 бона чисто без да се включват разните комисии и експертни съвети.... Оножва момче с бъбреците дето чака за операция в Турция дали е живо и дали има "кутия" за дарения и на двата входа /че една сграда им е малко/? Ужасът е, че колкото и да избирате, все едни и същи идат и напират - че такъв як келепир изпуска ли се? А за вас - конкурси, унижения, "събеседвания", документи и......пак в кварталната мизерия.Явно с яйца и домате нещата не стават, не ви ли светна? Вижте им търбусите и прическите, костюмчетата и обувките.... Кой е луд да пусне бифтека /кокалите са за вас/?

Само 1% са безработните?! Май нямат време за ваште анкети или нямат пари за интернет и за квартира даже още ли си вярвате на анкетните бройки