Работа от вкъщи: какви предимства и недостатъци разкриват експертите

Работодателите са длъжни да осигурят безопасност и здраве на работните места и от разстояние

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Екпертите EU-калинки. Кфо става бе Габриелата нещо изчезнА ..... мнооо дълга ваканция. Липсва ми.

Онзи ден трима хамали ми качваха рояла до 6-тия етаж онлайн и единият се беше сецнал от обездвижване. Казаха, че при следващото местене ще дойдат ня място, че много се били освинили с тая работа от вкъщи.

Благодаря ви експерти, че ми казвате какво ми е. Откъде щях да знам иначе. Еййй, добри хора.

Не всяка професия може да се работи дистанционно. Ако си заварчик или стругар?

Колко от професиите могат да су упражняват от вкъщи? Твърде малък процент. За сметка на това се вдигна пушилка до небето. Ще речеш че в тази страна работят само програмисти и логистици. / да ме извиняват още няколкото други/. Само че от почти всичките дистанционно работещи можем да се лишим поне за известно време.

Експерти??? От къде се взеха? И поне да бяха попитали някой с опит, можеше и да разберат за предимства и недостатъци; Единственото предимство е че не се бориш с движението, а недостатъците са доста повече. Аз го правя от 5 години и знам. Недостатъзите са повече и по-различни от изброените от тези "експерти" които май никога не са го правили лично, но се изказват

За мен недостатъци няма. Пестя време и пари. Вече в офис не искам и да стъпвам. А и ми е в пъти по-приятно и съм по продуктивен вкъщи. За други хора е точно обратното. Или пък им липсва социалния контакт.

А плочкаджията до нас, вече десети ред плочки редов неговата баня.

Предимства: 2*40 мин на ден спестени от пътуване, обличане и бръснене. около +300-400 лв спестени от пиене вкъщи, а не на бар и неходене по евенти. Около 1000 лв спестени от ходене някъде навън. Недостатъци: Повече пиене вкъщи и 5-10 кила отгоре. Изнервеност от липсата на достатъчно движение и от недостатъчно социални контакти. Всеки на работа си има оправдание за нещо, което не е свършено и секюрити ъпдейтите вече идват по 2 на седмица.

Работодателите са длъжни да осигурят безопасност и здраве на работните места и от разстояние Вие се шегувате, нали. Повечето работодатели в България изобщо не са наясно с тези правила и идубно ги пропускат!

Предполагам едни пари са дадени и взети за този "анализ" ... Аз можех да го напиша за 3 лева - другия път се обадете.

Ходенето до работата с кола да не би да е движение. Зависи от работата, аз печеля 2 часа личен живот от пътуване, които мога да употребя за себе си, да тичам, примерно. В обедната почивка докато се храня, мога и да изпера и т.н. Изглежда за много хора, обаче, движение = ходене, пътуване до работата. Това е тъжно! Откакто обявиха извънредното положение, се изнесохме на село. Чист въдух, децата беснеят на двора, за нас - сериозен агрофитнес, ядем основно домашно приготвена храна, което евентуално изисква малко повече време, което обаче е спестено от пътуване. Изобщо не знам как ще се връщам в офиса и дали да го правя изобщо.

Но подозирам, че сме хора в зряла възраст и със семейство. За младите, без опит, които не са утвърдени в професията и нямат партньор в живота има недостатъци.

Ами, повечето, които не са свързани с ползването на по-специфична техника. Но е трудно да се упражнява контрол. Като се има предвид, че болшинството хора са със силно занижени критерии за качество и че критериите за качество се възпитават, т.е. изграждат.

и децата не ходят на училище и тях им харесва. Супер, а? Ама докога така?