Коментари - Путин обяви курс на разширяване на връзките с Китай и привличане на инвестиции за Сибир | Бизнес.dir.bg
назад

Путин обяви курс на разширяване на връзките с Китай и привличане на инвестиции за Сибир

Президентът обясни, че една от стратегическите задачи на Русия е ускоряването на социално-икономическия подем в Сибир и Далечния изток

Обратно в новината
| Редактор : Надежда Христова

Коментари - Путин обяви курс на разширяване на връзките с Китай и привличане на инвестиции за Сибир | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

обяви курс, направи пленум, проведе конгрес.

Това " Световно зло " тая " Хартиена империя " " тая " Империя на лъжите" Престъпна сган" наречена Америка събрана от убийци и престъпници с всеки изминат ден е по-зъл, неуправляем, не контролируем, която застрашава човечеството от Трета Световна война .Ще имат " щастието" първи да попрoбат новите ядрените ракети които се движат с 20 Мах те тези убийци искат само икономически да унищожат Русия но не искат военен сблъсък защото ще бъдат първите " изтрити" от лицето на света.

си поеми малко въздух, избърши си устата от пяната. Много надъхан тролетариат днес, бе, да не са ноВи?

Путя, докъдето влязат китайцит в руска територия, смятай, че вече е китайско. Или си решил да изкараш, за последно някой лев от продажба на земя!

Шилo

Хаха, след като от Казакхстан му отказаха войски и подкрепа, лилипута сега се мазни на китайците.

путин разпродава Русия отдавна е ясно, че китайците купуват земя от тях

ли не могат руснаците сами да направят нещо та ще викат Китай?Не ги разбирам защо е това обвързване със жълтите.Жълтите са коварни.Долна смрад са жълтите!?

Шилo

Е, не могат. Тия освен оръжия, нищо друго не правят. Уникални дебили! Иначе се репчат на целия свят.

Сталин щеше да го разстреля собственоръчно

сибир вече не е руски

Щом руснаците в Сибир правят саботажи на китайските предприятия. Путин се съгласи заводите да се охраняват от китайски подразделения на армията.Това вече е повече от 5 години.Сега само се озаконява

Големи дърдърковци-дървени теоретици драскотят по тези форуми!Кой от вас фантазьори е помирисал Сибир!?Ако беше така лесно нали още в 2000 година китайците щяха да го завземат икономически.През зимата е -40 а през лятото комарите са като врабци и всичко останало е блато.Нефт и злато било имало но за да ги стигнеш ти трябва дупце и твърдост на силиряк,не на еврогей или унищожител на ориз.Защо Аляска и северна канада и до сега 8да безлюдни,глупави пубертети?

SirBob

Тъй като не ми се спори с всички писачи по-долу, прилагам статия, писана от китаец: https://thediplomat.com/2019/06/the-myth-of-a-chinese-takeover-in-the-russian-far-east/ В нея съвсем недвусмислено се посочва, че китайците се изтеглят от Сибир и Далечния Изток. Ето една извадка: The reality of the Chinese community in the Russian Far East is a far cry from the way it is portrayed in the Russian media and etched into the psyche of the Russian general public. Given the state-level Sino-Russian strategic partnership in recent years, it is foreseeable that a few high-profile Chinese investments in Siberia and the Russian Far East will continue to exist. And undoubtedly, some of these investments will draw local ire, just like the behaviors of Chinese tourists to the region. However, the general declining trend of Chinese businesses in the Russian Far East shows that the belief that Chinese presence in the regions will only increase from now on is based on assumptions and myths with little empirical evidence. Толкова за митологемите, които троловете на заплата се опитват да прокарват тук.

С други думи- Путята продължава да продава на Китай руски земи и позволява на китайската измет да заробва жителите на Сибир. Китайската измет се нуждае от ресурси и жизнено пространство, процесът на продажба на земи в Сибир на Китай ме е от вчера. Я, господа путинолюбции погледайте в ютуба какво казват самите сибиряци за вашето любимо джудже. Има доста клипове. Джуджето за Русия е един вид като Корнелия за Бсп- ще я довърши тотално и разпродаде.

Т.е. да разбираме, че пак ще продава руска земя на китайците както направи 2 пъти преди това. И както преди него направиха с Аляска. Няма друг народ който без проблем да го нарекат - родинопродажници.... но пък какво му пука на еврейчето Шаломов. Важното е да върже бюджета. Щото за ЕС изнасят 90% от газта, а за Китай едва 2%. А с 2% не се пълни хазна.

Дядо Шуткин разпродава Сибирь на китайците! Предсказах го! :))))) Един ден след години руснаците ще уринират връз гроба му!

За тъпаците дето си мислят че Китай завладявал Сибир - северен Китай е много слабо населен, приблизително колкото и Сибир. Та няма шанс китайчетата да хукнат към Русия, евентуално първо ще населят своята територия.

както и да го погледнещ си е монголоид отвсякъде

Може даже да направят манджурско икономическо пространство

И така беше даден старта на официялното завладяване на Сибир!!! :) :). Няма да има прилив на технологии и ала бала виж как дава резултат когато едната страна в взаимоотношенията е слаба........ Няма държава в света която да вземе да дава на друга ей така да я направят по силна от себе си Особенно съседна :) :). Знам че русофили те сте откърмени с мантрата" Русия дава" но не е истина колониите са за смукане на ресурси и започва официялно то снукане на Сибир!!!!

Вече 32 години сме роби на Сатанинските Античовешки Щати. Пълна разсипия. Опростихме 2 милиарда на Ирак. Плащаме за централите им, които даже да и не работят. Закрихме 4 работещи блока на АЕЦ „Козлодуй“, бедно, болно, застаряващо население. ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ЗА ПАМЕТНИК НА ЖЕРТВИТЕ ОТ ДЕМОКРАЦИЯТА, КОИТО СА ЗНАЧИТЕЛНО ПОВЕЧЕ, 90 ПРОЦЕНТА ОТ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ !!! Блажени са верующите и затова е тяхно царството небесно, АМИН

Всеобхватно партньорство и стратегическо взаимодействие между Русия и Китай, а и ако има договор за военен съюз и отбрана, то тогава това би решило въпроса за пенсионирането на досегашния хегемон !!!!

Светът е голям. Ако САЩ и ЕС не искат да бъдат приятели на Русия, то Китай с удоволствие ще бъде ...

Да ви е честито приятелството с Китай! Вземете си и Сърбия с вас! Добре че ние българите се откъснахме от лапите на руската мечка! Господ е с нас! ! Благодарим му от цялото си сърце!

От 9 на 7 от 7 на 6 от 6 на 6, но българи 4

Китай ще е шефче, а русийката подчинена.

Ботоксния, най-накрая призна официално това, което се случва от около 15 години вече. Китайците са си заграбили Сибир и си го ползват като колония, секът дървета, дълбаят мини и тн. Естествено всичко е уж под строгия поглед на Бащицата, но дефакто местните държавни феодали (губернаторите) си пълнят джобовете с нечувани кражби. Естествено, за природата никой не се интересува, те така или иначе са се ориентирали към ранна пенсия в по-топли земи пропити от омразен капитализъм и пълни с пропаднало западно влияние. Руския народ, тази пасмина алкохолици, се въргаля в алкохолен делир под масата и не вижда какво му се случва, зашото първо е проЗЗЗ, второ е облъчван ежедневно 24 часа с пропаганда за небивалите икономически успехи на страната. Нещо като С.КОрея ама в по-мек вариант. Естествено на всяка трета "новина" има и една за свръхсекретно небивало оръжие, което може да затрие марсиянец докато ака на Марс. И те ръкопляскат диваците, пък не виждат, че живеят в кочина, без пътища, ток и вода. Ура другари, това което Хитлер и Наполеон не можаха да го направят с армии, сега ще го направи Императора с подкупи и далавери.

Това е чудесно, сега русийката ще е младши партньор на Китай. Пекин ще заповядва, а Москвабад ше изпълнява.

След няколко десетилетия Сибир заедно с далечния изток ще е китайска територията. В момента във въпросната територията има около 40 милиона китайци.

Както викат китайците: Кирм ваш, Сибир - наш.

The Chinese presence in Siberia and the Far East is actually declining, not growing.

Пропаганда .......

Хахахаха Че то остана ли нещо в Сибир? Китайците по 70 влака на ден дървесина изнасят, като скакалци са. Дребното човече буквално подари Сибир на китайците, а от другата страна краде земи от комшиите

Ви Миризливец с тия простотии на Руснаците

Интересно защо Путин кани китайците да инвестират в Сибир вместо Русия сама да инвестира от приходите от природни богатства. Съмнявам се Китай да е търсил чужди инвестиции за да развива икономиката и инфраструктурата си. Китай използва Русия за източник на суровини. Със 140-те си милиона жители тя не може да се сравнява с ЕС (500 милиона) и САЩ (300 милиона).

Като махнеш черните,Мехиканото и разни други,бялото качествено население е много малко.Да не говорим че продължава да намалява,до 2050 белите щели да са малцинство,това не си го измислям,официално е .

Е и?

Много е унизително Путин да ходи на крака при китайците да им се моли за подкрепа. Това говори, че Путинистан вече не е дори втора световна сила. Реалността е неприятна за путинофилите, но дори не смеят да си го признаят.

България трябва да напусне НАТО и ЕС и да се присъедини отново към Русия. Един език, една писменост, една религия, един исторически корен ... , Какво повече

България е дала на Русия и писмеността и религията, то следва Русия да следва Примера на България. А като народ нямаме нищо общо с Русия-генетично сме напълно различни.

Соросоидни простотии и глупости

Потвърдени генетични изследвания. Исторически документи и факти. От това страна какво имаме-лъжи пропаганда на един родоотстъпник. Думата славяни в границите на римската империя когато са дошли българите няма нищо общо генетично или племенно с думата славяни в Русия. Римската империя е наричала по този начин различните варварски племена според тях живели на тази територия. Азбуката е създадена в България и пренесена в Русия както и православието. Русия става православна много след България и започва да използва кирилицата много след България.

Ходи ти в Сибир. Аз предпочитам Париж и Лондон.

Не мисля,че в Лондонистан е много приятно да се живее

Всъщност в Лондон се живее много приятно, само че нвма как да го разбереш от позицията на берач на ягоди.

Целта на Китай е да завладее Запада. Сега само си продава стоките, Запада задлъжнява, и когато дойде времето ще трябва да плаща с територии

Тогава почвай да се учиш да живееш с по една купичка ориз дневно. Извинявай вече станаха две купички-миналата година Китай официално обяви че е осигурила доход на всеки работещ китаец еквивалент на 100 български лева.

Глупости, заплатите в Китай са по големи от българските, при много по ниски цени !!

Някои от комунистическата партия на Китай ли ти го каза? Официално изявление миналата година на китайската комунистическа партия: Осигурили сме на всеки работещ в Китай минимално заплащане еквивалент на 100 български лева. Така че не е лошо като не знаеш нещо да не показваш че пишеш коментари по поръчка и всъщност не си абсолютно наясно с това което пишеш.

Откъде съм разбрал за заплатите ???? Ти в 19-ти век ли живееш, когато комуникациите са били с гълъби ???

Да добавя: Дългът ни вече е над 45 милиарда евро.

Не лъжи.

Вече 30 години сме роби на САЩ. Пълна разсипия. Опростихме 2 милиарда на Ирак. Плащаме за централите им, даже да не работят. Закрихме 4 изплатени , работещи блока. Бедно, болно, застаряващо население.

От тези 30 години, 20 години ни управляваха все бившите комунисти. Между другото нещо да споменеш за двата фалита на България докато бяхме васал на Съветския съюз? Или викаш в младежкото БСП не ви дават да четете архивите на БКП?

Важното е, че разсипията става по време на демокрацията! Що не затвориха блоковете по време на комунизма ??!!

Вашият правоверен комунист Станишев затвори блоковете на Козлодуй с лъжата че Европейския съюз го искали. Пък като публикуваха договор за присъединяване изведнъж се оказа че никой не го е искал.

Миглена Кунева кривоустата ги затвори бе алооооо! Тя не е комунистка !

Меглена Кунева, по баща Пръмова ли не е комунистка бе? Изтърсаците на комунистическата върхушка се пребоядисаха и яхнаха България. Демокрация така и не сме видели, затова и умира България, защото същите вампири продължават да смучат кръвчицата.

Опростихме и на Либия 1или 2 милиарда,не се сещам точната цифра.

ХАХАХА.Путин ще продава сибир на Китай.

Има, продава. Не като Костов да подарява!

Прав си Костов е за дрънголника.

Може би така е по-добре и за Русия, и даже за България. Американското чучело трябва да се държи далеч от богатствата на Сибир

Кво каза Путин: Русия не може да стане първа икономическа сила, но ще помогне на Китай, да е такава. Ха ха ха ха

Което е добро за Русия, е добро и за България. Връзката между двете страни е вековна и нерушима.

Смешник и българоотстъпник. Което е добро за Русия често е зло за България.

Ей, вас турците ви изучихме, писмо ви дадохме, за да ни отдалечавате от нашите братя.

Според всички исторически извори руската писменост и религия са дошли от България.

Глупавите продажници все още си мислят че има социалистически блок. И че всички социалистически страни са едно цяло. Грешите хлапета от младежкото БСП. Китай много много отдавна не е васал на Русия. Китай използва Русия единствено за доставка на ресурси. Количеството на китайски стоки продавани в Русия е мизерно в сравнение с продажбите на Китай в целия останал свят. А пък Китай отдавна си точи зъбите за някои територии в Русия. Така че неуважаеми родоотстъпници-тая приказка Китай и Русия срещу целия останал свят е само във фантазиите ви. Но нищо-вие постоянно си живеете само във фантазиите, че ще получите привилегиите дето са имали вашите бащи и дядовци в като членове на БКП.

Колко си глупав, сам не подозирал ...

Типичния коментар на хлапенце-не може да се коментира но пък знае как да превключва през IP адресите:))))))

На всички дето твърдят, че Китай ще вземе Сибир веднага да вземат един глобус или карта на света. Между големите градове на Китай и Сибир се простират хиляди километри от заснежените Хималаи, а след това следват междинни държави като Монголия. Как ще стане китайците да "прескочат" от крайбрежието и да се настанят в Сибир некой умник да каже! Връщайте се в час по география!

Няма нищо по-добро за света от мирното сътрудничество на две велики страни. Да пожелаем на добър час на руско-китайското сътрудничество, в интерес на цялото човечество!

Таман руснаците ще стават все по-зависими от Китай. Не че китайците го броят за нещо повече от един доставчик на ресурси.

Вчера излязоха данни че Америка е подобрила собствения си световен рекорд и вече има 30 трилиона долара дълг.

Кого?

Русия винаги побеждава. Това е благоприятно за България

Освен когато губи:))))

Скоро и газа ще си остане в Сибир, а ние ще се задвижваме, като монтираме пътеки за тичане по гейпарадите, които ще се организират ежедневно за добив на зелена енергия.

Ботокса отива на килимчето при китаеца. Очаквано. Като се прави на гъзар със Запада, сега ще става васал на Изтока.

Ти към запада ли се броиш? Хахахахаххахах

Опаа, глупостите на западняците дадоха кофти рикушет? Русия и Китай набират още повече сила.

Кошмарът на Запада се случва. Комунистически Китай заедно с комунистическа Русия , това е най мощния съюз , пред който натовци са жужета !!

Натовци си правят гей паради и хич не ги интересува.

Я глупаво хлапенце погледни къде продават стоката си Китай? Давам ти подсказка-не е Русия.

Шило

В цял свят.

А Русия къде си продава газта, подсказка не е Китай!

Точно така в целия свят-ама стоково върнати с Русия е мизерен. Русия е само един доставчик на ресурси но не е истински търговски партньор за китайците.

Путьо свали гащите. Дали заради Америка или просто от глупост се надупи на китайците. И не само се надупи, Ами услужливо разтваря бузките. А Китай само това чакат. Милиард и половина китайци ще лапнат Сибир като топил хляб. Това, което Китай няма да направи с военни средства ще го постигне икономически. Ще зароби Русия и никой не може да ги спре. Даже и вооенни средства. Русия става един суровинен придатък на Китай. С бели роби. Ха да им е честито на руските гащници.

Ти за Сибир не се притеснявай, я се обади на баба си, да видиш дали е добре, че 4-5 циганина обикаляха из селото снощи.

Типичен коментар на лизач на руски ботуши.

Един ден,скоро ще се окаже ,че САЩ насила са предизвикали Собственият си Разпад! Запада също! Като са сближили Русия и Китай !

Един ден ще се окаже, че Сибир е станал китайска собственост.

А България е станала Индийска колония, с преобладаващо индийско население.

Западната пропаганда започна да дава обратни резултати. След толкова много лъжи, които казаха западните ,,лидери" и се изсипаха от западните медии, вече няма вяра в тях. Демонизираха Путин, санкционираха РФ, а резултати никакви ... В резултат се получи сближаване на две велики сили, Русия и Китай. И реалността никак не е благоприятна за т.н. Колективен Запад.