Путин обещал на Лукашенко рефинансиране на кредит от 1 млрд. долара

И всички златно-валутни резерви са върнати в страната, обяви беларуският президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо не в рубли?

Почват размахването на моркова. Засега само тоягата играеше.

Защото хората още имат страх от 90-те когато рублата и всички други валути на източноевропейските държави се бяха сринали. Нямат доверие към рублите. Доверието се гради с години. Още 10-15г мирнно и стабилно управление на Путин (или някой като него) и хората ще си върнат доверието към собствената си валута. Такива като тебе очакват за няколко години Русия да задмине САЩ и Западна Европа във всички отношения! Няма как да стане! трябва време и западняците го знаят, заради това ръчкат Русия, надявайки се пак да настъпи хаус там и да унищожат напредъка който вече са постигнали. Нищо лично не е това. Просто Западните държави си гледат интереса и в техен интерес ТЕ да бъдат стабилните и всички да ги гледат в устата и да ги слушат какво говорят.

Ти добре ли си? Рублата беше 27 за долар преди да нахлуят в Украйна. После се стабилизира на 57-60 Сега е 85+ Говорим за 300% срив спрямо нормалните валути! И това всичкото е при Путин. Не е при Елцин с който си измиваш ръцете. Панимаеш? Верно е че си малък и нежен. А дали си демократ - едва ли. По-скоро си путински русороб.

Това на снимката да не е от шкафчето на Борисов? На такова ми мяза!

Е ЕДНА НИЩОЖНА ЧАСТ ОТ ШКАФЧЕТО ТА ПУТЛЕР - ПЪЛНО С КРАДЕНО ОТ НАРОДИТЕ ПАРИ, ПРЕВЪРНАТИ В "ЗЛАТО"!

Една валута има единственно покритие ИКОНОМИКАТА НА ДЪРЖАВАТА. Русия НЯМА икономика. Русия изнася СУРОВИНИ на Запад, като получените долари, шайката на Путин депозира през OFFSHORES в ЗАПАДНИ банки. В Русия не влизат дори такси и концесии. Затова рублата еднопосочно лети към МКС - при диктатура убийствата на мирни граждани сриват курса на "валутата". А Путин е масов убиец на руснаци и украинци.

Става въпрос за междудържавен заем, а не за доверието на хората в рублата. Предлагането на заем в долари от една държава на друга, показва, че дори заемащата държавата и нейният ръководител нямат доверие в собствената си валута. Как тогава хората да имат?

"Сега златото до грам е върнато в страната." За разлика от Германия която не си получи златото от САЩ.

Това означава париране на евентуални финансови атаки срещу Беларус. Като не става с танкове западните хиени атакуват хибридно, вкл. и чрез банките.

Лукавмешеников и Путин - лика-прилика. Ама Путлер случил на по-овчедушен народ.

Ние не го увъртаме много, ако не искат пари им пращаме вежливи зелени човечета.

А в шкафчето на сем. Нинови евра ли има или рубли от Лукойл?

Гладна подлога просо сънува.

Тук чета празни бръщолевения на едни същ болни мозъци .гологъзи келеши коментират велика държава. Не заслужават дори да ги заплюеш.

Каква икономика! То няма такава. 150 милиона руснаци правят трилион и половина, колкото 17 милиона холандци. Хъ хъ хъ. И после изплувала им подводницата. Ми нема пари. Окрадоха ги. Фрашкано е с руснаци по апартаментите около Роял Албърт Хол, кой по 20, кой по трийсет милиона.