17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ притежават 95% патенти и технологии за производство.Европа,Япония и Англия 3.5 %. Великата руска кочина е 1.5%. Единственото което винаги е правила е да краде. Даже и в дрипавата НРБ имаше отдел военно техническо разузнаване-нашите говеда крадяха и го даваха направо на руските си началници.Контрата оставаше в България.

Така е.. САЩ са патентен трол, който реално не проезвежда нищо, само играе на борсата.

Ние сме тъпи, затова ще крадем като крадци.

Harley-Davidson е създаден от Харламов и Давидов.

:-)

Пак ще има недоразумения като Ту 144, след като окрадоха Конкорд, така и го гледахме само на снимки, гордостта на съветското самолетостроене

като сте тъпи системи и не можете да измилите нищо ще крадете -тъпаци

Официално да се признае, че криминално преследвана дейност става държавна официална политика! Не че не го правят ежедневно, но пък така нагло...!? Този обучен кадър явно е готов да стигне до крайности само и само да запази трона, а след него и пожал. Като не може пак Руска социалистическа империя с буферни зони от сателити, тогава всичко да върви на майната си! Но нека повоюва още малко този мил "миротворец" с "освободителните си операции" - всеки ден на гърмежи намалява шанса му и ги вкарва в преразход....Вече не може да се скрие паниката, презапасяването и направо ежедневното тихо и мирно напускане на по 15-20 0000 руснаци...Да не са луди хората да мрат за тоя що духа? И за това ще отговаря заедно с кликата си от полуграмотни лумпени-фанатици!

Чакаме първият руски процесор Байкал по 4нм технология. Дали ще е през този век????? То и машини за да го произведат трябва да се крадат чертржи и да се приозведат. Тежко и горко на руските разведки

Руските разведки са пропаднали пияници и не стават за промишлен шпионаж.

Само с кражби не става, трябва и акъл!

Ще откраднат технологията на Мерцедес и ще направят от него Москвич! Ся остава и да откраднат и акъла на купувачите, та някой да се излъже и да го купи...:)))))))))

Правилно, "Цивилизаторите" толкова години крадоха технолози от Русия, сега е време това да се върне под формата на технологии. Сега в щатските университети и high-tech компании е пълно с руснаци и руски евреи, така че лесно ще стане.

И що не се чуват руски имена ни в Израел нито където и да било? Единствените крадци винаги са били Руслямците. Сега пак си продължават в същия стил. аз не се сещам за нищо измислено в Руслямска държава, докато всичко около мен и около тъпаците като теб е измислено основно в САЩ.

Руски имена в Израел? Пълно е, бил съм там. И в Кеймбридж също, от първа ръка. Доколкото знам и в US университетите. Ама тъпаци като теб дето не са излизали от гетото не знаят, просто ръсят обиди!

А дано ама на дали. Евреин да работи за руснак, такъв филм няма. Евреите работят за себе си.

Признавам, че сме изостанали тъпанари Затова, че краднеме И после рев що им гонят " чепигите" Путлеристан требва да има един посланник с 20 души персонал за целия ЕС А всяка мурзилка на територията на ЕС, да бъде следена Визите рязко ограничени Назад към светлото бъдещe, на путлеровия рай, без тоалетни и перални

Сега разбрах защо това в Украйна е специална операция. Пратили са агентите да крадат перални, бойлери и тоалетни чинии (за Русия всичко това са напреднали технологии). Само че забравят , че каквато и технология да откраднат , трябва и да могат да произвеждат, а в Русия по какъвто и проект да пробваш да произведеш нещо, накрая все се получава танк.

това е нормална практика на всяко едно разузнаване. нормално е всяка страна да си поръчва от другите защото е по евтино. не е въпрос на възможности, а на цена. ето великите САЩ не могат да направят един чип. всичко внасят от Тайван. ако утре Тайван спре и всички остават без всичко. и САЩ и Германия И франция и Англия. това означава ли че последните не могат. не означава. просто това е бизнес. даваш на някой където е по евтино, където няма такива екологични стандарти или защита на правата на работещите. ние като правим хладилници Либхер да не би да е защото германците не могат....

Тотални путлерастски малоумици. Интел си прави сам чиповете и си ги прави в САЩ основно. Производители като Микрочип, Атмел и т.н си правят чиповете сами в САЩ, като и SТМ , които пък си правят чиповете в Европа. Дори основната фирма производител на машините за производството на чипове е Европейско-американска и без нея няма как да съществува и ТSMC. Ама къде тъп путлераст да знае за това.

Така става когато една държава се управлява от ченгета и военни :))) Тия хора нямат никакъв потенциал..Ами на какво ще разчита джуджето сега , естествено на шпионаж... на какво друго да разчита ченге с промит мозък ?

чувам, че напоследък рублата се покачвала. Ако платят достатъчно рубли съм готов да разглобя един чушкопек, да им снимам частите и да им изпратя снимките в криптиран зип за ДОС, на 1,44" дискета в съветското посолство преди да са го закрили!

добро

Промишлен шпионаж = кражба на технологии!!! Разрушения, войни, кражби, убийства - нищо ново не научиха за 100 години!

третата война се отлага , започва се с кражбата на технологии !

Появи се един трол който нацъка минус на всички коментари хаха. Заработил е няколко копейки

ама как ще стане това като в спиртосаните ви мозъци не е останало и грам акъл как да ги открадете тия технологии :)))

Вие един пирон не можете да забиете бе палячовци и сте импотентни , къде сте тръгнали да коменитрате руснаците. Некадърна ганьовска измет с кофти генофонд, дето единственото нещо което е създала е сутирн в тоалетната.

Защо реши, че не мога да забия един пирон? Или че съм импотентен? Ти с всичкия си ли си?

Прав си в случая, боклуко. Нито един руслямски пирон не можем да забием, щото и те са внос в Империята на злото

Бивш КГБ офицер - не знае нищо друго освен да лъже, да краде и да убива. И такъв човек е решил да задава дневният ред на света. На-накрая си призна, че импортозамяната не работи. С това си изказване просто даде повод на много държави в света да намалят броя на руските дипломати до санитарния минимум. Ето за това гонят 70 от тяхните от България. С това изказване изми очите на българското правителство.

Аз разбирам да крадеш идеи за нещо, ама после трябва да имаш технологиите да го произведеш. А то с гол гъз тръгнал таралежи да лови.

Колко интелигентно и благородно!!! Тоест, ще крадем изобретения и идеи, за да не изглеждаме като диваци.

Тия едни пирони не могат да произведат. А се имат за най умните в света?????? Всичките им оръжия са със западни компоненти. И сега тия доставки са спрени, нека да правят пак оръжия. Те и затова никога не уцелват целта.

Ей сега ми стана ясно, как с чип от пералня, уцелват супермаркети и жил. сгради. Иначе целта била на 300 км. в ляво. )))

Днес нямат време за минуси.. хихихихи

Руснака и неговото перверзно мислене. По далече да стоим от такива животни.

Ето защо ги гоним.

на санкциите Русия пристъпи към разработка на предишния модел Лада Седмица..

Признава че са некадърници ,които могат само да крадат. Така мисли руският човек,, другите са идиоти които ние ще излъжем или ограбим или забием нож в гърба(справка Украйна).

признава, че не са способни сами да създадат даже едно копче за балтоня на Путя.. :)

посерковци...... като не могат да измислят нищо, гледат да откраднат......