Коментари - Путин и саудитският принц се споразумяха на продължат сътрудничеството на петролния пазар | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кого ще разфасоват?

без взаимно връчване на почетни титли - за единия "Принц на пустинната звезда", за другия - първи княз, витяз и почетен участник в защитата на Сталинград, съответно с арабски кон и сабя, и нова Житула с лента.

Пудин се е загрижил много за световните доставки на петрол.

Единия - касапин, другия-бомбаджия... Екстра ще си се разберат!

А ти тъп и то непоправимо тъп!

Сус бе копейкин

Абе и ти си тъп,но поправимо.Това е успокояващо.Ще те излекуваме.

Двама лидери, които донт лайк евроатлантическите ценности ще се разберат много по-бързо отколкото с наакания памперс.

За сС.Арабия ли говориш,или за Сирия?

Сигурно арабина се е оплакал на Путин как му е досаждал дъртия,кой знае какво врънкане е било ?!

Значи , единия ще го подаде на памперса орално, а другия ректално.... После ще се сменят.

Е да де .....ще въртят памперса на чеверме ! После чичо Вова ще му каже ....чезни от тука ве склерозо,а резака ще го подритне пренебрежително.Памперса опитвайки се да избяга с колелото ще падне 2 пъти ,и после ще пита къде се намира........абе банална и скучна историйка !

та в умния.Ти си втора Ванга,бе камиш.

Споко ,и ти ще бъдеш уважен.

Това са фалшиви държави: не могат да произведат нищо, имат само природни богатства, които обаче могат и ще бъдат заменени с нови технологии.

A новите технологии на какво са базирани? На телекинеза сигурно. Пак на суровини. Няма развита икомика без суровинна база, независимо дали собствена или заемна.

Не бе ,базирани са на умстгвени способности,но ти няма да разбереш,не е за тебе.Не се напрягай,че ще замирише.

Ще замениш желязото ли?

Отдавна е заменено,но до вашто село новината май не е стигнала.

А тия дето уж могат ,ама нямат с какво не са ли фалшиви,и ако ще ги заменят с "друго" защо се водят постоянно войни за ресурси ?!

Ко' стана с Великата ГлобоХомо МитАмеричка империя?

Gugnelid

Засмука кал и тиня :)

Ха ха ха! Руската пропаганда няма граници...

Абе, адски много хора си мислят, че може да се изкарат един 800-900 милиона от най-платежноспобсните хора от световния пазар и тогава ще настъпи рай. Как точно си го представяте? Смазвате икономиките на ЕС и САЩ. Чудесно! Победихте. И вече няма кой да купува на Китай продукцията и суровините на сатрапиите... Как точно си го представяте светлото бъдеще от тук нататък?

Ще подаряват после. Хихи руснак да подарява, ще ми се да го видя

Тия платежоспособните... нали разбираш, че смучат ресурсът от най бедните...

Ами и ти смучеш,ама сигурно не си богат.

Китай вече е достатъчно богат да продава предимно на себе си. Те одавна се стремят точно към това, да не зависи икономиката им от износ, защото знаят че винаги могат да ги цакат с ембарго. И че запада е ненадежден вносител, защото с това опитва да налага политика.

Само да сверя нещо от поеративката, че малко ми се струва, че съвсем никакъв зор не си даваме. Сега тоя не е касапин и рязана карабина, нали? Имам предвид като се види с Байндън е касапин и рязана карабина и срамно, че Байдън се вижда с него. Но сега, като се вижда с Путин всичко е наред и просто бизнес отношения, нали?

запада е толкова "силен", че с едно обаждане по телефона или едно заявления по медиите, Путин потопи западната икономика под вода и излизане няма.

Неук дебилен илитерат.

Петрола е бита карта. Поради много причини, няма да ги изброявам. Бъдещето е във водородните клетки. Вече има начин за безопасно и евтино съхранение на водород. Всичко се развива с много бързи темпове. Така или иначе след 10-15 г. в арабските страни няма да може да се живее. Ще има температури от 60-70 градуса в големи периоди от време. Арабите ще се чудят къде да се дянат.

Деви копат такива малоумници а????? Как се произвежда водород бе ????? На слънце ли ???? Или с фотоволтаици,???? Аман от живеещи на Марс!!?

А как се произвежда петрол? Оп той не се произвежда, а се добива

Не ве......той беше отличник в училище,и на цигулка свиреше,много умен......ама с времето затъпя !

има ли "руски източници" значи е пълна лъжа.

Нали дядката ДжБ само преди седмица беше в СА да се пазари с шейха заедно да правят мръсно на Русия Пък, гледай ти, вече никой не бръсне разпадащата се Американска империя и васалите от ЕС.

Дядо Байдън е напълно неадекватен целия свят го взима на подбив като започнем в родната му Америка, като покрай него взимат на подбив всичко американско и европейско. Само за 4 месеца целия западен прехвален и процъвтяващ свят се сгромоляса. Какво предстои 1. До последно агония в англо-саксонската сган докато не пуснат кокала с кръв 2. Самоизяждане. Като останат сами и фалирали ще почнат да се карат по между си - което вече става 3. Разпад 4. Твърди револючии - като френската и великооктомврийската с рязане на глави от т.н.елит включително и буквално 5. Гладния народ и фалиралия бизнес ще хванат лопатите ... 6. Край на господството на западния свят т.н. златен милярд 7. Нови центрове на влияние - Русия, Китай, Индия, Бразилия, САЩ 8. Европа - разпад и територия за посещение от туристи

Абе тоя сайт говорит модсква ли е или как ни се иска хората да си мислят на нас от КГБ или и двете заедно хахахахаха

както преди 2 години!

И какво сега? Чичи Байдън се провали в близкоизточната си дипломатическа визита? А Путин може да прави сделки и със СА и с Иран едноврмененно? Как може западния клуб а се дъни така неприкрито? Все едно в един ден да те похвалят и от Гърция и от Турция.

А така,байдън да го уха!

Принца го играе със щатите, това винаги е било. Само заблуден русофил може да си помисли, че е станала голямата работа от един разговор по телефон. Освен това цените на бензина падат.

Аман от паралелбни светове, ти в някаква фентъзи ли живееш?! Сам си пишеш сценариите и не приемаш действителността?

С един телефонен разговор умножиха по нула резултатите от разходката на Байдън!

Всъщност не става ясно какво точно са си говорили. От стила на руското съобщение може да се заключи, че вероятно саудита е пратил Путя на матушката си.

Обаче нещата са много сериозни, щом като президентът на САЩ се вдигна и отиде в Саудитска Арабия! Явно хората под него не са могли да си свършат работата! Ха ха ха ха При нас пращат чистачките и ние сме съгласни! Ха ха ха ха

Арабина даже не отговори на обаждането на Байдън преди месец. Отказа разговор!!! Наложи се Байдън да му идва на крака в Арабската пустиня и да моли... И пак не стана. Арабина по своя инициатива звъни на Владимир Путин. Света рязко се промени..

Явно мислим еднакво и по едно и също време! Ха ха ха ха

САЩ се мъчат да играят пак ниски цени на петрол и междузвездни войни! Ха ха ха ха Мъжко дупе веднъж... Ха ха ха ха Не отчитат факта, че при много ниски цени на петрол, ще започнат масови фалити на канадските и американските петролни фирми! Ха ха ха ха

Единия убиец на Кашоги, другия на един куп хора.

Двама убийци се споразумяват добре.

САУДИТСКА АРАБИЯ СЕ ГЪРЧЕШЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ ОТ НИСКИТЕ ЦЕНИ НА ПЕТРОЛА ... ЛАЗЕХА ПРЕД АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ГИ ВДИГНАТ МАЛКО ЗА ДА МОГАТ ДА ЗАКРЕПЯТ БЮДЖЕТА СИ ... ТЕ ИМ СЕ СМЕЕХА .... И СЕГА САУДИТИТЕ ЕДВА ЛИ ЩЕ СЕ ОТКАЖАТ ОТ СКЪПИЯ ПЕТРОЛ ... ВЪПРОСА КОЙТО СТОИ ПРЕД ТЯХ И РУСИЯ Е ДА БАЛАНСИРАТ ПРОИЗВОДСТВОТО ТАКА ЧЕ ДА НЯМА НИТО ДЕФИЦИТ НИТО СВРЪХПРЕДЛАГАНЕ .... СЕГАШНАТА ЦЕНА ГИ УСТРОЙВА НАПЪЛНО :))

Направено от доказан руски трол. Нито една от петролните държави не се гърчи от цената на петрола.

Gugnelid

Въх че си тъъъъъп!

Нали Жужин вчера каза, че щял да заповяда да спрат ваденето на петрол в момемта в който цивилизованият свят наложат таван на цените?!?! За какво му е рогава да говори с човека, който ще стане още по-богат от това действие?!?! Щото отново руските гАвна пускат фишеци и лъжат та се късат.Отпадъци

Соросоидна свиньо. Квичи.

Дано да греша, на Саудитска Арабия е само 27 милиона човека! Пустиня. Равно като длан! Всички знаем, че когато е застрашен долара, всички действия са оправдани! Ха ха ха ха Освен Русия и Китай, да се намесят този път!

всички средства бяха оправдани, аме нещо не им се получи този път на американосите

Ха дано! Интересно ще е! Другото е да гледат как се разпада Брентуудския мирен свят! Ха ха ха ха

Аз съм убеден русолюбец,но не съм идиот. Затова искам да поставя един въпрос,чиито коментари лиосват. Как така се случи,че сърбите участвуват във въоръжението на Украина(случаят с падналият самолет го доказа) а никой в Москва не привика ...дори не привика за обяснение сръбският посланник,нито пък Кремъл се възпротиви ,както е нормално? В същото време е меко казано странно,че Путин търси приятелство с онези,които разгониха фамилията на страните ни с исляма. Аз искам да падне системата на световният елит,а не оросто да бъдат заменени неглвите членове.

Само ти не си разбрал, че самолетът има общо с нас, а руснаците не раздухват много такива случаи (за наше добро)

Сегавния световен елит доведе запада и САЩ до жалко положение - психопати с идиотските им пандемии, психопати дето спасяват планетата като ни обртичат на глад и студ, психопати които седят на колене пред неграта и сменят пола на 12 годишни деца - това е сегашния световен елеит и този елит трябва да умре и ще умре

народът го е казал Интереса клати феса. Американците успешно успяват да настроят целия свят срещу себе си и беше въпрос на време бумерангът да се върне към тях. За Русия явно религията няма значение, при положение че руската федерация е общност от много националности и религии. Това със сърбите бог знае какво беше, но е факт, че същия самолет е летял много пъти от България за украйна. Да се радваме, че не го думнаха над някой наш град!

Изобщо не е странно! Аз като човек от Бургас мога да ти кажа, че в последните 30 години икономическите интереси в Източна България бяха поделени между Русия и Турция с нямото съгласие на Вашингтон и Брюксел. За последните останаха военни бази и хипермаркети. Политическият ни елит се приспособи, но последните няколко години имаме нова геополитическа ситуация. Пластовете се разместват. Това е!

Та то си беше отдавна ясно че Бай Пън никой него бръсне за слива!! Колко е просто!!!!! Салман вдигнал телефона и кацнал в Москва да си поприказват и т.н Така е и със Орбан Вучич и много други президенти Само ФАЩ и ЕС си мислят че със сила могат всичко!!!! Да да АМА ВЕЧЕ НЕ!!!!!

Много си проЗ ,човече,тръгнал си да коментираш Байдън... Ама ти няма как да го осъзнаваш,защото нямаш никаква представа каква държава управлява дядото и каква джуджето,дето се прави на мачо.

Бидона досущ прилича на президента от Смотаняци

не управлява нищо. Него го управлява жена му. Сега ще ядеш, сега ще сереш. Със същия успех могат да сложат портрета му в рамка и да управлява. Даже ще е по успешен, защото поне няма да твори поразии като дрънка глупости. Явно вярваш че сащ се управлява от преьидент. Колкото и украйна се управлява от зеленото чучело на конци

Въпросът е за долара ,като резервна валута! Ха ха ха ха Всички знаем, че Саддам Хюсеин реши да продава петрол в злато! Кадафи реши да прави африканска банка и петрол в злато! Ха ха ха ха И двамата си заминаха! Сега очаквам и Саудитска Арабия да си замине! Ще е интересно. Веднага ще се сформира коалиция водена от САЩ и Британия!

тоа път нг ера нема да мине чалгин. сашисаната кочина е в гроги и нема как да го направят. по възможно е ти да изчезнеш под натисеа на резаните маткапи и циганизираните бугаристанци.. ббаахаха

Надежди говежди!!!!!! Ще видим да си ще свърши Саудитска Арабия!!!! Смешник си !!!!

С този номер. Ако Англосаксите направят някаква такава пеосототия6ще се за копаят тотално. Не могат да излъзжат никого вече с демократичните си алабала дрънканици. Гледай сега как в следващите месеци американците ще бъдат натирени от Сирия.

Руските източници да не би да са подслушвали телефона на Путин:)))) Я проверете Саудитска Арабия колко обича на Путин близките съюзници там.

Стига си се хилил, ами си глътни хапчето

Хайде кажи ми колко много се обичат Саудитска Арабия Сирия и Иран?

кака Уруспия Вони бетер Лайнен ще трябва "да избисери" и тя нещо.

Ще предложи "доброволно" всяка страна от ЕС да свие потреблението на петролни продукти с 20%

Путьо като е искал да изкотка Арабията да не е ходил първо в Иран. Оплете конците пак.

Може да е "посредничество ...за нещо.

Ясно..по-високи цени ,свиване на добива за да има за по-дълго време... А който иска да "живее нашироко" - да си плаща.

Ами ти ватенка как ще си платиш като и сега не можеш? Държавите поддържани от Путин са врагове на Саудитска Арабия моето момче.

Я дай поне 'там' враговете, че сме науки.

Точно така, пич!

Другият удар: Пекин почна да се отървава от държавните ценни книжа на САЩ! Ха ха ха ха Преминат е Рубикон. Вече под 1 ТРИЛИОН ДОЛАРА! Ха ха ха ха

Гаврят се със стария, ковидясъл човечец

Уф, пак ли сме на губещата страна?

Пак! Ха ха ха ха

Нека всички видят и разберат кой е господарят на света!!!! излишни са всякакви въпроси и коментари!!!

и кой е , че аз за един господар се сещам и това е любимата валута на арабите, а и на руслямците - цар Долар …. Другото са мокри сънища на русофилистични простаци !

Де ви копат такива малоумници а!!!! Вие не разбирате ли че ФАЩ свърши като господар на света!!!!

Простотията и бездарността на еврогейските политци почва да свети като слънце!

Ти какво предлагаш, да клекнем пред лудият Путкин и да се съгласим на условията му за граници в Европа от 1945г. ??? Кажи бе русофилистик ???

Ще клякаш нема къде да идеш!!!!!!

Да! Нямаш изход! Напълно разумни предложения: Украйна да не е в НАТО и тежките оръжия да се махнат от източна Европа, както бяха обещали от НАТО! Ха ха ха ха

Саудитска Арабия и както повечето "съюзни" на САЩ държави, досега са третирани като колонии и безгласни букви. Беше въпрос на време да казат "не".

Те няма да простят всички цветни революции там от последните години, както и военните офанзиви. Освен това арабите няма да изберат по-слабата страна, въпрос на култура..

А ха ха ха, дедо джо изяде едно лано.:)))) Сега д ходи да целува ръка на Мадуро във Венецуела.:))))

там че му подложат да целува на мадуро куро.. ббаахаха

към Гуайдо;)