Провал за туризма - ЕС не стигна до споразумение за европейски здравен сертификат

Дигиталният документ може да отвори повече европейски страни за пътувания още в края на юни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

провал за фа6изма, пардон, туризма. И слава богу! Още има разумни люде някъде в европейските институции, които се противопоставят на масовото оглупяване и раболепничене.

Визовия режим, беше за предпочитане! Сега и кръв ти вземат! Незнам какво правят с кръвните проби, колко народ си направи кръвни тестове? Средно по 12000 на ден ( +-) 365 дни в годината, някой замислил ли се е в тази посока? Още дълго ще УМУВАТ "УМНИЦИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ" КАКЪВ ДА Е СЕРТИФИКАТА ЗА електронно приложение, като че е много трудно, по скоро ще искат и такса за да го ползваш в телефона си! БЕЗПЛАТЕН ОБЕД НЯМА!

Това са новите визи. Преди се редяхме пред посолствата,сега пред здравните служби.

Добре де, но какво значи "здравен сертификат"??? Тези, които са се ваксинирали, ДОКАЗАНО след това голяма част от тях имат положителен ПСР тест, т.е. те ся могат ли да заразяват след ваксинация, или не??? Тези, дето са го боледували, те могат ли да заразяват и, ако не за колко време и на база на какво изследване??? Тези с отрицателен ПСР при пътуване, сигурно ли е на 100%, че не са носители и не могат да заразяват, след като ДОКАЗАНО пср тестът не е много надежден????? С други думи, ЕС искат да издадат сертификат за нещо, което е абсолютно несигурно и има голяма вероятност сертифициран човек да може да заразява, но пък по този начин правата на човека за свободно движение ги хвърлят право в коша???!!! От друга страна, някоя от казионните медии поинтересува ли се, че в България има процедура по доказване съществуването на съответното епидемично/пандемично заболяване?! Знаете ли, че има запитване към правителството на тиквата през м март за налични изследвания от бг лаборатории, за съществуването на ковид, и о чудо правителството не разполага с подобна информация?????!!!!!!! А знаете ли, че в Ирландия са доказали абсолютно същото, че никой не може да докаже съществуването на ковид???!!! Дори са обявили награда от 1мил долара за, който успее!!! Е все още никой не я е взел!!! Сега ще кажат някои индивиди, е добре ама виж колко болни със симптоми има по света, а у?! Знаете ли от колко вида външни фактори може да получите респираторно заболяване???? Крайно време е истината за ковид да излезе на яве, а виновните организагори да си получат заслуженото!!! Пример: Б. Гейтс излиза на пресконференция през 2018 и заявява, че в света има реална опасност от коронавирусна пандемия, и о чудо такава е факт през 2019???? И съвсеееем случайно първи производител на ваксина се оказва Пфайцер, която е кажи речи компания на чичо ви Бил Гейтс???!!! В нормалните страни на това му викат - могив и престъпление!!!!!!!!

с тези адвокатски похвати - 100% сигурност само църквата дава и то ако си вярващ. Вероятността да си заразен е по-малка ако: ... Това е. Всяка страна ще си реши какъв риск може да поеме в името на туризма

Май англичаните се усетиха навреме защо са плащали 14 млр евро членски внос на една алчна бюрократочна машина в Брюксел.

това всъщност е добра новина

Световният заговор за "нов ред" и ограничаване правата на хората е в ход! Майната им на Европейския съюз! Хич не ми трябва почивка в чужбина! Ще си правя редовно преходи в планината. Имаме чудесна природа! Така, че заговорниците да го духат!

Кои права на кои хора? Тези с айфони и без документи нямат проблеми...няма и да имат

Помня,че бяха казали още миналата година,че туризма в световен мащаб,ще се възстанови през 2023 година.Тогава не разбрах,как е възможно да знаят.Сега разбирам,че всичко върви по план

Нищо не са провалили. Пак ще си ходим на почивка.

Време е да си седим по къщите. Нека им огладнеят задниците и дори ще забравят за модерната болест!

Е ограничение за ваксинираните да пътуват. С какво право ги нареждат до тъпите антиваксъри.

кой е тъп ще се разбере няколко години по-късно. кой се смее последен се смее най-добре

Ако доживееш да се смееш

Години на ред не могат да решат за лятното и зомното часово време,вие искате за здравния сертификат да решат бързо.На напирайте! ще си докарат хернии от напъване.Вижте нашите евродепутати и смятайте какво представляват чиновниците в Брюксел.ЕК и ЕС като авинеферма за угояване на прасета. Вижте Андрей Слабаков и им кройте шапките.

Три маски на зурлата, анален тест, ваксина ( трета игла през зимата ) и овцата пак в карантина. Гаврата с дебилите продължава.

Стана време за нови две дози. Какво стана с бързата ВАКСИНАЦИЯ. Шест месеца е защитата,после ще искам още две безплатни дози. Не ме интересува кой ще ги плаща .

Лайняната тръба изпуска все повече говна. Какви туристи. Румънците знаят това и няма да дойдат.

Уж имало свободно придвижване. Уж имало демокрация. Кой пита народите в ЕС за ваксини, сертификати,маски. Ние ще помним кой ни сложи маските и кой ни взе работата.

България е кенефа на Европа, затова няма да има чужденци на почивка. Мутрите ще умрат от глад.

Ама какво има да обсъждат? Този сертификат е незаконен според законодателството на ЕС.