17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми каво ще стане в бъдеще с много ВЕИ и пикови акумолатори, ако задуха северняха една седмица и няма слънце. То първия ден ще покрият пиковата консумация, ми кой ще гизареди после?

да те питам тебе - качвал ли си се на стара планина и да ми кажеш колко минути е било там без вятър. Взехте да търсите под вола теле. Значи цял Китай ПРОСТ, цял САЩ - прост, цяла ЕВРОПА проста. САмо дедо ИнжИнер умИн. Хайде да оставим инвестициите на хората с пари и ЕКИПИ който да мислят и гледат дали па няма да имат далавера, а после ние ще се жалваме, че сме последната дупка на кавала и никой не ни е казал на нас да инвестираме.

По нашите ширини имаме ПАВЕЦ, не газови генератори. Тази статия за БГ нищо не значи.

а нещо за проблема с 'изхвърлянето' им после ?!? до 'вчера' беше непреодолим и непренебрежим ....

ми няма. рециклират се на 93% както се писа преди месец. ма кой да чете...

Ми каво ще струва първо производството, после рециклизането като енергия и за мърсяване? Или сега се работи за инвестирането на многото пари за компенсацията на кови кризата?

доста по-малко от ЕЖЕДНЕВНОТО замърсяване и поддръжка на аналогичното въглеводородно производство на електроенергия. А за извозването на атомните отпадъжи няма да говорим. щото искам да ви видя ако трябва да ги закопавате някъде в България дали ще сте съгласни.