Променят ключови данъчни закони

Парламентът прие на първо четене промени в корпоративното подоходно облагане и в Закона за ДДС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Предлага се приравняване на определени хибридни образувания, учредени или установени в страната, които са извън обхвата на данъчно задължените лица от ЗКПО, на данъчно задължени лица при определени условия. Тези правила не се прилагат за колективните инвестиционни схеми." Извинете може ли адекватен превод на гореизложеното. И всъщност какво работят в НС?

Хората ГЛАСУВАХА за партия"" Продължваме Промяната"" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ И Сертификати за българи... И да ИЗГОНЯТ всички китайци от БЪлгария и да ЗАТВОРЯТ и закрият Китайските Ресторанти и китайски Магазини, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с Китайските Корона-вируси и техните мутации.. Чакаме да направят това нещо.... Ако някой в тая партия"" Продължваме Промяната"" си мисли че са ИЗЛЪГАЛИ хората и сега, 4 години ще КРАДАТ на мястото на Боклук Борисов, тия просто ще ги изхвърлим, както махнахме Боклук Б.Б...След като решат тоя ГЛАВЕН проблем, може да започнат да решават и други проблеми...

Киро ментата от канада няма как да е излъгал

са го казали в прав текст - каквото и да ти говорят, става дума за пари! Край на дебата. Мерси за разбирането.

Сещате ли се как ще се вдигне драстино вносът на сухо мляко, уж като детска храна с намалено ДДС? И после хоп в кашкавала, хоп в сиренето, хоп в киселото мляко ... по БеДеСе! Е нЕма такова ментЕ!

Целият съм ликвиден, мога да се рестартира навсякъде по света. С единият крак съм на Т2. Не ни пука кой е на власт и какво ще се случи в тая проста държава. Тук съм докато лежа и взимам горе долу сносни пари. Свърши ли мантрата изчезвам завинаги от тук

Дори тиквата не беше толкова прост да пипа данъчната система. Сегашните комунисти обещаха да раздават милиарди и ще ебат мамата намединственото що годе читаво нещо в скапаната държава.

За данъците добре, но няма ли да погледнат и агенциите,както и комисийте- там е повече от страшно! Жулят европари, щото така било в Европа и файда от тях се не види......даже на някои са им изтекли мандатите през 2017 г. , ама на кой му пука, да не им плаща от джоба си.

Подреждането на приоритетите при изменяни и гласувани закони е знаково за политиката, която се прилага, а не тази, за която се говори. При вълна от заливащи ни престъпления свързани със зверства, при тотална безнаказаност и реално изтърпяване на наказания, при хаоса в здравеопазването и дисбалансите в заплащането на лекари, сестри и санитари, при видимо източване на европейски фондове в стил изливане на вода в пясък, при фрапиращ рекет на картели, монополисти и фирми над потребителите ... ние променяме първо данъчните закони. Да , належащо е и те да се променят, но това ли е дневния ред в обществото и какво точно от наболелите и спешни проблеми се решава?

_stankow

Не е дневният ред на обществото, но е интересът на едрия капитал. Той владее народното събрание, той налага дневния ред.

Кръв, пот и сълзи ручат в рехавите коментари. Борисов си замина, потоп не настана, калинките се изпаряват, Гешев никакъв го няма. А борисовчетата по халат и чехли, попържват "ситуацията" и умилително мечтаят за изгубената им хранилка.

Калинките се заменят от колоРадевски брънари! След тях всичко е леш!

tonk11

Не бе, не настана потопа. Хляба 1.50, олиото 5 лв, държавата плаща газ на фирмите и на гражданите, тока е с мораториум ама и държавата го плаща, общитите почнаха да спират уличното осветление. Няма потоп бе, неее.

Тези ги назначиха от олигархията , да свалят Гешев, и да присвоят милиардите от плана за възстановяване !!!! Ама греда ! Гешев няма да падне !! А Европа не им вярва , дава само на Бойко!!! Краят им ще е ужасен

Парекселанс ! …и се оказва че ВС (провинцията дето Кире”харвардо” ДъСъ бил бил омакензирал за ЛиндеКристинето) - Е Доказан Проблемен район отн. Вагабонти (Включая Терористи) ..и - Е Систематично с ЦелевоОркестрирани прояви на Антисемитизъм - Е Входът на КремълБесове в Америка.

коалиция по-лошо е само четворната коалиция. Като се забатачат нещата още искам поддръжниците на Радев да излязат и да нахранят бедните, да свалят цените, да намерят работа на безработните и да съживят закритите болници.

Серия ИзлишноДеликатни Нокдауни : А. Детски Храни - НЕ се таксуват Изобщо. Б. Разпределени/Партенариатни Бизнеси - по Дефиниция СЕ облагат съобразно Б.1. Съответната Структура на Бизнеса …Плюс Б.2. Съответните Данъчни спогодби между Държавите, в които Са В. Врътката с Онлайн фактуроИздаването - АчикАчик говори за Подготовка на И-други (т.е. Освен ВечеДоказаните) подходи за Измами и/или Пране .,,колкото до Хибридността на Вся&Всьо - ета НЕ абсуждаетсъъъ …:-))))))) ———— Никакво преговаряне. РеИнженерингът+НовНюрнбергски. …а Кире”харвардо” (и ево каманда) - Към Скамейката .

дървосекачо, пораснал ти е мозък! поздравления!

Все е имало бездаеници в парламата но тия са дъното

Каримански има типичната мутра на...мутра.

За целия ми съзнателен живот съм научил едно нещо - в тази държава няма закон, ойто да се приема заради гражданите и за гражданите. Така че каква е уловката и селската хитринка тукА?

Вижте по-горе, Колега. …намирам че Достатъчно упътих. …така че - Action !

Огромно безделие цари в това народно събрание

Толкова много безделие , а толкова малко им остана до белия автобус

Готвят си още 9 милиарда и този месец безотчетно да излапат от измамата на Кирчо и мунчи

Важното е подаръчните пликчета от митниците да не спират

ТЕЗИ ТАМ В ПАРЛАМЕНТА НЕ ИСКАТ ДА СЕ ВНЕСЕ БЮДЖЕТА ЗА 2022ГОДИНА И ДА СЕ СЛОЖИ МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА ЗАЩОТО НАРОДА РАБОТИ НА МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА ПОВЕЧЕТО ХОРА ,А С ТЕЗИ 650 лв.ЧИСТО ВЗИМАТ 489ЛВ. КАКВО ПО НАПРЕД. ПРОСТАЦИ НАРОДА НЕ ВЗИМА ВАШИТЕ ПАРИ ТОЕСТ НАШИТЕ КОИТО ВИЕ СИ ГЛАСУВАХТЕ. НОВИ ИЗБОРИ. ДО СЕГА НЕ СМЕ БИЛИ БЕЗ БЮДЖЕТ. ДА СЕ ИЗВИКА ВЕДНАГА АСЕН ВАСИЛЕВ И ДА ВНЕСЕ БЮДЖЕТА.

Това което преди беше невъзможно сега е възможно, ще събират данък и от умрелите, като сравките ще ги подават наследниците. Ей това се случва когато комунисти дойдат на власт- преди изборите само лъжат , след изборите свалят по 10 кожи.

Да напомня относно комунистите - ГЕРБ сега са в опозиция.

н ищо не разбрах

тоя тра ве стит на снимката горе стои зад Славуца- болния наркоман!Българио за къде си се запътила?

Как пипнат конституцията, дори за неква глупост, ще сменят едни думички в нея и прочита ще стане друг - не трябва да се допуска никакво изменение и допълнение на конституцията, ако това стане можем да си ходим

Държавните структури и администрация няма да могат да си пратят нока за януари щото бюджет няма а тока им е по 3 Тогава да ви видя малоумници

Тока на бизнеса е по 3 бе Кой ще ги праща тия данъци като фалират всички До края на весеца всички ще вдигнат цените с по 30-40% Хората ще извият на умряло С какво се занимавате бе изроди …..

"Промените, които се предвиждат не са свързани с разходи за данъчно задължените лица" Казано с други думи - "Данък уикенд ще си остане!". А колко мило обещаваха, че ще отпадне... (преди изборите де)

От текста излиза, че са били на работа само 147 депутати. Близо 100 души липсват?!

а от наличните 147 само 7 са съзнавали какво точно гласуват

Аз предлагам тази тежест ДДС да бъде премахната както и акцизите!!!

И жените да са общи! Венсеремус :)

Те и без това са общи, но явно ти си в някаква заблуда

Почваме да се храним с бебешки пюренца от кисели краставички и да пием бебешка ферментирала хумана 48%⁰

Икономиката ни, цялата ни държава, се управлява от "експерти", тип Румен Гечев - министър на Жан Виденов... Министърът на Финансите на България е човек, определен за мошеник от съдружниците си. За Премиер имаме един хилещ се дебил, подрипващ като превъзбудено паленце. Извинявайте, ама тези хора карат Бойко да изглежда като Титан на мисълта!

"промените трябва да влязат в сила със задна дата - от 1 януари 2022 г" - толкова НеКомпетентни, че даже най-простият ПП Правен Принцин, не им е ясен на ПП Пикли и Пикльовци - Закони със задна дата не могат да се прилагат!

абе то и преди да са Обнародвани в Държавен Вестник не може, ама вече не сме Конституционна Демократична Република!

Но пък сме бананова република от 32 години! Банани има бол, другари!!!

Пак ни подаряват парите от данъците...

И да променяте, и да не променяте, данъци се събират от работещи хора, икономика и бизнес, а всичко се срива. От 0 лева се събират 0 лева.