Прогноза: По-скъпи горива от лятото

Причината е в нови биодобавки, които ще се влагат, твърдят от Българска петролна и газова асоциация

Обратно в новината

Коментари - Прогноза: По-скъпи горива от лятото | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Народа си трае и те ни обират

Като прочетох че тук сме с по ниски цени на горивата и по нататък просто четенето се обезсмисли

Мдааа ГЕРБ явно ще пада от власт

Най-вероятно ще поскъпне след изборите, а трябва па поевтинява. Ако приемат и закона на ревизоро, ще поскъпне още повече, защото реално веригите ще останат без конкуренция, след като отпаднат от пазара малките търговци, които не могат да си позволят тези условия за гаранции и т.н. корпоративни тъпотии.

според мен цената за литър бензин спокойно може да е от 30 български лева нагоре!икономиката и покупателната способност се развива идеално,българинът е силно предприемчив и интелигентен със силен бизнес всепризнат по целият свят,.дори конкурираме американската ,руската и китайската индустрия,промишленост и експорт,благодарение на всички български партии управлявали бедната балканска страна БКП,СДС,ДПС,БСП,НДСВ и сега парията на човекът светило,бившият телохранител на диктатора от село Правец другарят господин Бойко Борисов,а другарката Нинова зорко го следи да не направи грешка и да отклони пари без нейната партия!

За сетен път се убеждавам, че решенито да напусна страната, което взех преди пет години, беше много правилно. Гадно е да се живее в държава създадена и управлявана по съветско-руски модел. Всеки ден ви поднасят по нещо гадно, за да ви вгорчават ежеднвието докато сте живи.

Да, колкото по скоро и бързо паразитиращи аморфни индивиди като теб се разкарат, чакащи все някой друг да дойде и да оправи България, а те едва тогава наготово да пожелаят да се останат/да върнат/, то толкова по скоро България би тръгнала по пътя на възраждането си. Поведението ти по нищо не се отличава от това на циганите, които подобно на теб нямат собствена държава, а само паразитират във вече създадени от други народи !

Ми те плъховете така правят, бягат

Да не съм чул тогава да се оплаквате от мръсен въздух в тъпата София. Всички имаме интернет и можем да видим в реално време количеството фини прахови частици.

Лятото да не бли да е дошло, че като гледам при нас дизела за 2-3 седмици се дигна пак с 10 ст.

И температурите ще се повишат. Българското правителство е разбрало че когато е топло ( през лятото) горивата се изпаряват повече и то не може да си събере нужното ДДС за да си живее комфортно. И затова хоп...цените нагоре. Лошо става пресз студените месеци защото тогава нищо не се изпарява но тогава на помощ идва ТОПЛОФУКАЦИЯ. Хоп цените на топлото нагоре и ДДС-то пак в кърва вързано. Затова хората са казали - в България има 2 сезона - егати лятото егати зимата - за любимото ДДС сезони няма!

Прогноза: По-скъпи горива от лятото за горивата през лятото разбирам,но не разбирам защо всяко лято поскъпва и парното.

И пет лева да стане бензина пак ще си карам колата.

обаче в България хората не се вълнуват особено от цената на нафтата и бензина, а от тази на метана и пропаднал&бутнат. кажете нещо за тези цени. в южните страни като Италия, Анадола, Византия, България повечето коли са бензинови с газ. особено в Анадола е почти невъзможно да намериш бензинова кола без газова бутилка.

Я молим да ми цитирате в последния четвърт век поне веднъж горивата да са били по евтини лятото? Всеки юни-юли цените тръгват нагоре.

В България стана традиция, руските мошеници от бандитската руска фирма Лукойл Нефтохим Бургас, ощетяваща българската държава с неплащане на данъци, всяко лято спекулативно да вдигат цените заради монополното си положение на пазара на горива. Тази година не прави изключение, като отсега медийно се подготвя пазара за поредната спекула!

Да прогнозираш, че през лятото горивата ще поскъпнат е все едно да прогнозираш, че през зимата температурите ще спаднат.

lu4ka

Е само на горивата ли? А тока и парното кога? Какви са тея лиготии !? Я всеки месец нагоре!

правете го вече кръгло 5 лв. и да спира цирка с тоя бензин! И без тва сульо и пульо се трепат всеки ден. поне ще падне рязко броя на жертвите по подобията на пътища!

не, ще се увеличат само паркираните мпс със спукани резервоари. 90-тте се завръщат със страшна сила.

а вие тук ревете за венецуела ... вижте си първо умирисаните задници ...

Във венецуела е комунизтически рай. Спор няма. Кило бензин е 6ст. Трансимпексова и Офшоркова искат да направят и от България една благоденстваща Венецуела.

Истината е, доста големи вериги минават горивата в схема 1:3 плащам:неплащам акциз! Схемата е в полза на ГЕРБ. Почти се завършва схемата с митниците- да не се допусне не таксувана сума придобита от митничар, но пак ще се объркат. Схемата с плодовете и зеленчуците е показателна , че НАП няма!!!

Въпросът е какво ще правят след властта с парите!? Страхът или рожбите им ще ги погубят първи!

Вие кога най-после ще си отидете,чакаме ви с нетърпение, ОСТАВКА!!!

Комунягите сте много гладни. Отдавна не сте крали и изнемогвате.:)

Отново плашат хората. Народът трябва да бъде постоянно плашен за да може по-лесно го манипулират на избори. Цени, болести, криминални престъпления и т.н. - все такива статии пускат.

Важното е, че картончетата остават на същата цена. В последните години "народът" неистово трие картончета и не роптае.

пак ще излизаме на улицата , че тиквите герберски се самозабравят отново...

Излизайте, какво чакате?

При бензина не е фатално малко био ракия/етанол... Но на съвременния комънрейл дизел, му се ебава мамата от палмово/рапицово олио.

Е как така мамицата му, в Луизиана, САЩ например, един галон (3.8 литра) гориво се продава за 1.81 долара. Подобна е сутиацията в един от най-шик районите на Маями - Плентейшън, където цената в момента е 2.20 долара за галон. Да не би ние в България да сме по-големи баровци от Американците, че ни дупят така бе братя? А реално цената на петрола е на цени отпреди 15 години, но цената на горивата е по-демократична отвсякога. Ама май сме големи балъци, че търпим! Затова има жълти жилетки във Франция.

НЕ , НЯМА ДА УМРА КАТО УфЦА

Там няма акциз но пък си има други данъци. Във Венецуела бензина е 10 цента галона.

Аве мамин Скорцени, какви Венецуели те гонят. Сравняваме държава със стандарт, където хората живеят като бели и цените са крайни за потребителите. Пий си хапчетата маме, и не се излагай )

В МИЧИГАНА ВЧЕРА БЕНЗИНА ОБИКНОВЕНИЯ БЕШЕ 1.14 ЛЕВА / ЛИТЪР С ДДС СИГУРНО НА О-ЕфТИНИТЕ Е И ПО 1.08 ЛЕВА / ЛИТЪР

А колко е данък наследство, ДОД, здравните застраховки, данък сгради?

КОГА СЕ ВЪРНА ДА СТАНА ПОМАК , ЩЕ СИ ПЛАЩАМ ДАНЪЦИТЕ ПАК В АМЕРИКА ... ЩОТО ДО 25 000 ДОЛАРА/ГОДИНА ДАНЪКА Е НУЛА% , О% ПРОЦЕНТА , А КЪДЕ В МУТРИСТАНА , ЕДИН ПЕНСИОНЕР ЩЕ НАПРАВИ 25 000 ДОЛАРА :))

ДО 250 000 ДОЛАРА ИНВЕСТИЦИИ В ИМОТИ В ЧУЖБИНА СА ПАК НЕОБЛАГАЕМИ :))

А пък във Венецуела е 6ст. литъра с ДДС.

ОБЕРФРЕЗА БОЩ ПРОФЕСИОНАЛНА , ПОСЛЕДИЯ МОДЕЛ , НАЙ-ГОЛЯМАТА - ВСИЧКО ЕДНАКВО - ПРИ НАС 379 ДОЛАРЕ - ПРИ ВАС 609 ДОЛАРЕ .... КАК ДА ПРАВИШ БИЗНЕС В МУТРИСТАНА ?:))

ДОБАВКИТЕ БИЛИ РЕГИСТРИРАНИ ПО БДС ПОД ИМЕНАТА ... МУТРА + ПРОСТ

Тиквеници, а кога мамин Горанчо(или татин, както искате)ще бъде така добър и да си спази обещанието за касовите бончета с информация за това, как е образувана цената:)))??? Кога бре, помияри такива ще го направите това, нали беше въпрос на дни, колко още... дни ви трябват:)))??? Или видяхте, че ножа не е вече толкова... дървен, бунаците спряха да се пенят и вие си я подкарахте пак по старому?!? Ама... един път стомна за вода, втори път стомна за вода и на третия може да няма, как и кой да ви спаси пламналите задници, знаете ли го това:)))?!?

Pavelcho da mi lapash bahura i taka shte se uspokoish ako ne mojesh da chetesh latinica.

В газта какви биодобавки има, защото и тя тръгна нагоре :-)

Био вода!!! Няма кой да измери показатели. От метерологията ми казаха: " имат декларация за качество", т.е. ручайте жабетата

Цената на газта варира 0т 88ст. /Костинброд/ до 1.14лв Шел София.

Бил е и 2.45лв. А-95

PEYTSCH

Ако Мадуро падне, цената на петрола веднага ще слезе под 40 долара. Това с добавките за горивата не може да вдигне цената. Алчността вдига цената.

Ще се вдига от лятото, защото дотогава ще се пълнят партийните каси, а след това ще трябва някой да... оправя сметката, нали така:)))?!? Познайте, кой ще е той:)))???

Хаха, айде да видим колко са дебилите-80% или повече. Ако някой вярва, че играта с горивата не е политическа игра на държавно ниво, значи е дебил. Свалянето на цените на горивата сега беше твърд политически ход, защото на вожда мястото му беше доста изстинало. Събра петролната мафия, и им каза да смъкнат цените, иначе си отива това правителство. Е, смъкнаха ги, простолюдието се прибра в мизерните си панелки да си пийва ракийцата, и съвсем не вижда как горивата всяка седмица се вдигат с по няколко стотинки, и лека полека ще се върнат на нивата от преди. И сега си измислят причини за още вдигане. Но не са виновни те-виновен е "лошият мат'рял".

Българите плащат най-евтините горива в цяла Европа. И всичко това заради мъдрото ръководство и далнивидната политика на Бойко Борисов.

мислех че ще напишеш другаря тодор живков ?

Ото, братко, съвсем сериозно ти казвам да отидеш да се прегледаш. Всички знаем, че си платен гербаджийски трол, ама вече се излагаш. Повярвай ми, един ден психичното ти състояние ще бъде такова, че няма да има връщане назад. Заеби стотинките, дето ти ги дават да пишеш глупости, ами мисли за бъдещето.

прогноза: пове„е самозапалвания от мизерия през целата година.

За самозапалване на мързеливи и крадливи комунисти държавата ще плаща бензина от бюджета.

ще им отпускат по една бензиностанция , и ще чакат , а ?

В коя държава дизелът е по-скъп от бензина и то с 10% ? Разходите по производството му са по-малки от бензина.

Във всички европейски държави. а в белгия дизелът е двойно по скъп от бензина.

а недей плещи глупости!

Гарантирано от ГЕРБ!

В Плевен са вече със 7 ст по-скъпи от Коледа! Явно заради протестите свалиха , че да се поуспокоят нещата и сега пак се започва с вдигането! До на лято пак 2.40-2.50. Мошеническа държава!

държавата не продава бензин и нафта отдавна. Продаваше по времето на Жан, цената бе 7 цента литъра и народът се радваше на комунистическо благоденствие. Незначителна подробност бе, че бензин нямаше никъде.

Тъпако, няма ли да спреш да се правиш на... чукнат:)))??? Или си... чукнат по рождение?!?

Тикво, държавата не само го продава, ами и най-силно печели от продажбата на горивата чрез... акцизите върху тях, тъпанар такъв!!! Направи си труда и виж, коя е държавата с най-висок акциз и пак ела да се правиш на интересен, малоумник такъв!!!

Питайте ги тези олигофрени, кой ги кара да слагат биодобавки в бензините и дизелите:)))?!? Директива ли има пак, някаква:)))??? Или пак сами, самосиндикално си решават, за да вдигнат малко маржовете на печалбата? И, кой ще поема отговорност, ако тези нови добавки "разбиват" работата на двигателите???

Европейска директива.

Тъй ли бре, брей да му се не види:)))! Я дай и малко инфо от извора или ще ни оставиш само с обясненията на тиквоподобните:)))?!? Много интересно е да се коментира и факта, как тъпаци, които си нямат хал хабер от производство и добив на петрол, могат от сега да ни кажат, че цената на горивата ще се вдигне от... лятото:)))?!? Да не са намерили... "чудодейното кълбо" на Нострадамус и да са го закупили от някой музей:)))?!? Или пък да спят в... тиквите на баба Ванга и да са се сдобили с нейните умения:)))?!?

на вампирите или на върколаците ?

Газпром наш дом

Какъв Газпром бе бамбугер ? Питай гербаджиите какви са акцизите, таксите и пр. обирджийски надбавки

има монопол Газпром наш дом

Щом е ваш, добре сте!!!

да за 3 милиарда на година

При жан Виденов бензинът бе 7 американски цента литъра. И народът благоденстваше. А при Луканов бензинът бе с купони - 40л месечно. Комунистическо благоденствие.

Жан Виденов отказа да подпише разпореждането на МВФ, 75%-ликвидиране на икономиката. Блокираха го както сега Венецуела. Доган сложи Костов който подписа и разгроми България во век и веков

И после комунягите ликвидираха икономиката 100%.

Ликвидираха я русофобите- козаци и дъртите реститутки като теб.

България е сред първите три държави в Европа по цена на горивата. Но е на първо място по бедност, корупция и смъртност/Евростат, м.12/2017 г.

В коя европейска страна гражданите имат по 3-4 жилища и за всеки празник ходят в чужбина?

Имат по 2-3 жилища благодарение на комунизма ! Питай колко беше лихвата на година, на Бай Тодор и сравни със сегашната демократична лихва. Я питай сега евробългарските банки как им ги вземат срещу кредити. След като си отговориш бързо си тресни козяшката тиква в паметника на американските летци, освободители на България, а може и в 4-те бази за които не плащат наеми

За дебили като теб Румъния , Турция и Гърция са чужбина, нали! Дори Слънчев бряг е чужбина!

Във всички западни и скандинавски държави. т.е. богатите държави.... в тия европейски държави гражданите им още до 25 годишна възраст са обиколили вече цяла Европа ако не и целия свят защото могат да си го позволят, а ние българите аз на 35 години още не мога да изляза от България поради безпаричие и бедност и то не за да отида на почивка както правят западняците всяка година а да отида да работя каква да е работа....за да избягам от мизерията в България

Ей, ама ти си много тъпо парче бре, майка му стара:)))!!! Това, герберастите, с конкурс ли ви избират такива... екземпляри все:)))??? Имали били хората по... 3-4 апартамента?!? Ами Пипоня като има... поне 6 само за последните 5 години, какво да кажем за него:)))??? Или ти броиш само на хората, които са си ги купили без да е имало нужда да вземат парите от... тъстовете си, да речем:)))?!? Мамин тъпанарин, горд гербераст си ти, тъй да знаеш, досущ като онези, на които се мъчиш да подражаваш:)))!

Българите оченяват неимуверните услия на Бойко Борисов за по високото благосъстояние на трудолюбивите българи. Бойко е ней-мъдрият държавник който България някога е имала.

Скопени

не и МУ верните

Да си жив и здрав, та дълги години още да можеш да му крепиш и милваш... макарите, гнидо тъпа:)))!!!

Ама,що ще чакате до лятото ?Дайте още другия месец,щото ще се изтърват доста пари !

сигурно е от ;лятната добавка; против замръзване ???

И ток, и вода, и по-висока циганска престъпност!!! ТИКВОЛАНДИЯ!!!

Картончетата за триене са си на същата цена. Тя е достатъчна Божков да купи Телефонната палата и Левски.

Да, де. "В" селска група и Борето Михайлович да пука ракия в секите хоремаци след мачовете на леФски!!!

Благодарение на Бойко Борисов в България цените на горивата са най-ниски в целия ЕС.

Подходящ момент да излееш туба бензин на тиквата си и да драснеш кибрита, говедо!!!

Човекът говори с ирония,но не го разбирате !

От "вълнение" за ниската цена ще да е .