Прогноза: Електрификацията на автомобилния парк в Европа ще нарасне 24 пъти до 2030 г.

Секторът притежава значителен потенциал за ускоряване на декарбонизацията в транспорта

Обратно в новината

Коментари - Прогноза: Електрификацията на автомобилния парк в Европа ще нарасне 24 пъти до 2030 г. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Електромобилите още не са навлезли масово, а цената на кобалта е в небесата. Децата в Конго ще трябва да работят в мините денонощно и пак няма да ви покрият нуждите за 24 пъти ръст.

Под електрификация разбирайте хибриди. А лаф мохабетите за чисто електрическа кола ще има още много, много време да се приказват.

Нещо бъркат - Европейският автомобилен парк се състои от 63 милиона автомобили, микробуси, автобуси и камиони,- тя само Германия има толкова.

Трябва, задължително да си абсолютен кретен за да вярваш, че 2030 е възможно дронът да не е изместил автомобила. Не, че кретените не са мнозинство и това едва ли, ще се промени до 2030 но просто, развитието си има посока която не се влияе от кретените. Иначе, още в мнозинството си щяхме да сме по седлата и да хвърляме камъни по железния кон, защото той ни страхува..... Статийката е стандартна част от глобалния процес на кретенизиране на масите чрез дезинформация. Все пак, цялата псевдоикономика се крепи на вЕрванията на кретени. Иначе, сега в мнозинството нямаше да гнием приживе зад волана в отровите на светофара и да хвърляме камъни по дрона, защото ни страхува.. Някои неща, за разлика от простотията са преходни.

КО ЧЕ ПРАЯТ РУБЛАДЖИИТЕ, КАТО СПЕ БЕНЗИНЯ?

шъ спре, чакай, още колко време ще се ползва нефта. Ти питай, арабите какво ще правят! Те арабите са най-голямия износител на нефт и бенз! Божке колко глупави тролове има, изобщо защо ви плащат!

Само толкова ток няма.