Коментари - Проф. Тасев: Никой от потребителите на топлинна енергия не е бил ощетяван | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г~на е на хранилка. Той задължително подкрепя правата партийна линия. А ние от не правата не ви вярваме че никой не е ощетяван.

Писна ми да пиша жалби на Топлофикация и преди година си продадох тристайния апартамент с ТЕЦ - сега съм в нов двустаен апартамент с климатици за всяка стая и бойлер ... и сметките ми са два и повече пъти по-ниски.

ТАСЕВ, ИМА ГРАМОТНИ ИНЖЕНЕРИ И ИКОНОМИСТИ, БЕЗ ДА СА "ПРОФЕСОРИ", БЕЗ ДА СА НА ПРАВИТЕЛСТВЕНИ , ПАРТИЙНИ ИЛИ ПАРЛАМЕНТАРНИПОСТОВЕ. ПО-ДОБРЕ МЪЛЧИ, ЧЕ ЯЗЪК ЗА ПРОФЕСОРСКАТА ДИПЛОМА, КОЛКОТО И ДА Е ЕВТИНА

зЕМЕТЕ пример от татово време , цените бяха понасящи се , всички си плащаха , и всички си имаха парно и топла ВОда .... Ама нали далаверата е на преден план !

Защо да е по-просто / както в казармата / , като може да е по-сложно ?

Че да си от качвал радиатори, или да са ти начислява ли сградна или имаше лапачи от дялово то разпределение? И на тези които бълват змии и гущери за онова време само ще кажа че инкасаторите ходеха по къщите и събраха парите. Та такава престъпност имаше тогава.

''Когато цъфнат теменугите , еВи им маАта на другите , и гледай ти да си добре '' !

Бацето каза ,.....40% НА-ДО-ЛУ , точка !

Да се докара пред началството !

Да никой от ръководството не е ''ощетяван'' , даже ЗАПЛАТИТЕ ИМ СА СЕ УВЕЛИЧИЛИ !

Живея в жилище 50 кв.м. Сметката ми за март беше 270 лв. Парното го пускаха основно през нощта. Този може ли да ме погледна в очите и да повтори, че не съм ощетена?

,... а не пред Парламента ! Който не е доволен , пред Парламента , но явно ни е малко , заслужаваме още по-високи цени , НА ВСИЧКО !

Тия са изроди карат по същата манипулативна и монополна схема като със кредитните договори между клиенти и банки,фирми за бързи кредити,клаузите в договорите им са обвързващи и тотално орязващи ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ ПРАВА НА КЛИЕНТИТЕ ДОРИ И СЪДЕБНИ ДЕЛА НЕ ПОМАГАТ,ИЗРОДИТЕ ЗНАЯТ ТОВА И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НАДПИСВАТ СМЕТКИТЕ ПОЗНАЙТЕ КОИ СА ПОТЪРПЕВШИ ПЕНСИОНЕРИ,ХОРА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ,СОЦИАЛНО СЛАБИ,ОТ ЦЯЛАТА ГНУСНА СХЕМА ВЪВЕДЕНА ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ,СТАНИШЕВ-ОВЧАРОВ,ДОГАН-КОСТОВ,СЕГА КЮРБИС-КРЮ И АЛИ БОКО БАБА ЕНИЧЕРА ТЕХНИЯТ САТЕЛИТ ПРОДЪЛЖАВАТ ВЪВ СЪЩИЯТ ДУХ НА СОЦИАЛЕН ГЕНОЦИД И ДЪРЖАВНО-ФИРМЕН МОНОПОЛ И МАШИНАЦИИ!!!ЕДИНСТВЕНИЯТ ИЗХОД Е СЪД ДО ДУПКА НА БЪЛГАРИЯ ДОКАТО ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ НЕ ПРОМЕНИ ПОЛИТИКАТА СИ И НЕ ПРЕДОСТАВИ ПРАВО НА СВОБОДЕН ИЗБОР НА КЛИЕНТИТЕ БЕЗ КЛИЕНТИТЕ ВИЕ СТЕ НУЛЛЛАААААААА ,НАДА ,ФАЛИТ КЛИЕНТИТЕ НЕ СА ВИ РОБИ ИЛИ ЗЛАТНИ КОКОШКИ В КАФЕЗ ,ДОЙНИ КРАВИ,ОФЦИ ЗА СТРИГАНЕ,КЛИЕНТИТЕ СА ХОРА КОИТО ПЛАЩАТ КАПИТОООООООО ПИНОКИОВЦИ, ГНУСНИ ЖАЛКИ АЛЧНИ МИКИМАУСОВЦИ ТОЛУПИИИИИИИИИ

Глуууееем и не вярвам на ушите си ТОПЛОФИКАЦИЯ Е ЕДНА "ЗАКОНОВА" ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ КОЯТО ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ СЪДИРА КОЖИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ!!!ОТКАЗВАНЕ ОТ ПАРНОТО, ТОПЛАТА ВОДА И УСЛУГИТЕ ИМ!!!!ТОВА Е ИСТИНАТА ,БОЙЛЕРИ, ПЕЧКИ НА МАЗУТ, ГАЗ,СОЛАРНИ ПАНЕЛИ,ДЪРВА И ТН!!!!ДАНО ТОПЛОФИКАЦИЯ ФАЛИРА,АМИН!!! КАКТО И ЧУЖДИТЕ КЪРЛЕЖИ ПРЕПРОДАВАЩИ НИ НАЙ СКЪПИЯТ ТОК В ЕВРОПА!!!!ВАШТА МАМА ГНУСНА, ТОЯ ТРИКСТЕР ДЖО ПЕШИ КВО СТЕ ГО ТУРИЛИ НА ПРЕДЕН ПЛАН ДА СИ МРЪНКА ПОД НОСА КАТО ПОП МОЛИТВИ ПО ВРЕМЕ НА ПОСТИ.

А бе как тъй топлото подава в абонатната станция толкова топлина се едно всички уреди в сградата работят на MAX, независимо кои колко ползва или не ползва. Принуждава ни да плащаме цялото това количество, което се оказва около 10 пъти повече от реално потребеното /няма грешка плащаме 10 десет пъти повече от колкото потребяваме/ и някакъв безподобен ръб ни обяснява, че нямало ощетени. Да ама не... Всички сме жестоко ограбени.

Не знам как се нарича двойната цена платена за февруари и март... може би поощрение ама за топлофикация.

Вместо 40% намаление, 20% увеличение. По вина на Бойко Борисов, който подписа с американците че ще им купува втечнения газ, за 50% от българското потребление. А американския газ е три пъти по скъп от руския, така че не само няма намаление, но даже и има 20% увеличение. А Боко да не се прави на умряла лисица. Той нарочно криеше една година, че ЕС спечели дело срещу Газпром, според което цената на руския газ може да намали с повече от 40%. Той го криеше, за да може да използва това, за да компенсира американския газ. Но от Газпром сами поискаха намаляване на цената и чак тогава се разчу.

Сигурно много приличаме на бакъци, защото доста елементарно се опитват да ни метнат. Абонатите на топлофикациите са вече прецакани с една наредба, която осигурява 22% по-големи сметки за следващите 18 месеца. След това дали ще върнат пари - я камилата, я камиларя! Наредбата трябва да бъде отменена веднага, но няма да стане преди да се смени КЕВР. След това вече няма да е законно и наредбата ще се окаже влязла в сила и хората - поставени пред заварено положение. Г-н Иванов осребри добре завършека на мандата си. Да му е сладко да си харчи парите, изкарани без труд.....

Регулирането на цената на парното трябва да е поне два пъти в годината, а не едногодишно. Защото така КЕВР хипотетично залага по-висока цена и потребителите дотират топлофикация. И без това погасяваме загуби

"Никой от потребителите на топлинна енергия не е бил ощетяван." А само ограбван!

90 милиона лева на Топлофикация-София потънаха във фалиралата КТБ, но Топлофикация търси пари само от абонатите си. Сметките за парно и топла вода през пролетните месеци на 2020 г. са с 30 процента по-високи от зимните месеци и ни залъгват със словесни гимнастити от типа "Парното ще поскъпне, но всъщност ще е по-евтино".

90 милиона лева на Топлофикация-София потънаха във фалиралата КТБ, но Топлофикация търси пари само от абонатите си. Сметките за парно и топла вода през пролетните месеци на 2020 г. са с 30 процента по-високи от зимните месеци и ни залъгват със словесни гимнастити от типа "Парното ще поскъпне, но всъщност ще е по-евтино".

Не ви вярвам-омръзна ми да ме лъжете и да ме крадете!

Крайно време е по тези въпроси да се изказват професионалисти и специалисти по тази тема- не този или онзи.Ако съм на мястото на комисията на секундата си подавам сам оставката - то бива бива ама през ден да ти се заканват че ще те сменят - айде сиктер .

Искам да попитам този 'енергиен експерт' какъв е този уред ' щранг-лира' и какво е неоговото предназначение? Защото в Люлин има такива за които топлофикация твърди, че не може да монтира имерител на топлоенергия и се плаща според кефа на топлофикация или кефа на топлинния счетоводител. Това не е ощетяване това си е жив грабеж!

Това е зградната инсталация, домоуправителите трябваше да направят събрание и да подадат какъв процент ще се плаща през отоплителния сезон. Нашият домсъвет се забави и пропусна срока, затова сега плащаме голяма сума за зградна инсталация.

Винаги друг ти е виновен... каквото и да правиш - пак ще платиш точно това, което са написали топлофикация.