Проблемът с "Лукойл": разликите между България и Италия

Рим обмисля национализация на втората си по големина рафинерия, която е собственост на руската компания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

350млн данък са много малко на фона на 7.1 млн тона преработен продукт. тука боя трябва да е за милиарди, не за някви 350 милиона. пада се по 5 ст/литър, което няма как да отговаря на 10% данък печалба + акциз + ддс. яко ще продължава да се крие печалбата и да се плаща стотинки за данък.

Няколко одита му правиха - не се намериха проблеми в ЛукОйл. Не виждам смисъл да се преиграва отново с темата.

В Белгия също има бензиностанции на Лукойл и преди 3 години цените бяха по-евтини от тук. И в тази връзка, един риторичен въпрос: Дали ги зареждат с гориво (примерно) от Бритиш петролиум, Тотал и др. ... или със "собствено производство"? (споменавам други марки, които ги няма в България за да не се тълкува като реклама)

Има си спогодби за международно данъчно облагане има си експерт счетоводители да разследват счетоводни измами явно или няма желание или няма капацитет от наша страна

Това не е измама, а врътка.Петрола е собственост на литаско, тя дава на ишлеме преработката на петрол на лукойл.След това литаско продава готовия продукт!

Като си плащат данъците в Швейцария и Холандия, нЕма проблем, но ако е тук - ще има? Изгодна "логика", ама за нЕкои, а не за нас!

Каквото сам си направиш - никой друг не може. Докарай си некадърни и продажни политици да те управляват и после само гледай - война в Европа, инфлация и липса на основни блага... Старата максима - разделяй и владей добре са я усвоили зад океана.

Ха!!! Рафинерия с печалба? Не може да бъде.

На печалба. Само че Лукоил е , собственост на Ротшилд. Кой ще, посмее да иска пари от еврейската мафия?

На вас недоклецковците все някой ви е виновен: Ако не евреите - руснаците, ако не руснаците - американците, ако не американците - турците и т. н. Само вие сте крилати ангели, онеправдани от всички, а най-лошото е че ви карат да работите, вас възвишените...

Заблоя те истината за Лукоил ли ? Че всики отново разбират, че истинският собственик е фамилия Ротшилд ? Да това е истината !