Коментари - Приключена сделка: „Гленкор“ продаде 14.16% от акциите на „Роснефт“ на катарски фонд | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

18.93 % собственост на ислямските шейхове . То вече и в населението на Рашата има 18.93% мюслита , така че всичко е точно . А иначе се смеят на Англия и Франция , пък там мюслитата са 7%.

В мамашистан карабинерите са доста повечко 18,93%, някъде около 2,,,2,5 пъти повечко!!! Само погледнете стимки от Байрама в Московия и ще видите, за какво иде реч!!! Пък извън столицата са повечко!!! А мамашистанската армия е тъпкана с карабинери, около 40% от личтия състав на т.н. контрактниците!!!

100% глупости

нещо си объркан ми се струва.

ватенките са толкова зле че разпродават вече активите си. Гленкор си беше подставена руска фирма за пране на мафиозните пари откраднати от руския народ. ИСТИНАТА ЗА САХАЛИНСКИЯ ГАЗ- Ямал. Той е извлечен с участието на клон на британска компания и Сие в Сахалин. Британците и Американците също притежават и цялото оборудване за извличане и втечняване. И самите ватенки открито си признават,че всъщност, това е поредният срамен проект за Русия: 1. Танкерите са поръчани в Южна Корея. 2. Американско и английско оборудване. 3. Френски мениджъри (никой няма вяра в ненадежния ватен алкохолик). 4. Китайски пари за летище на Ямал… но кой се нуждае от това летище и пристанище в Ямал, когато газта свърши ? 5. Ватенките със срам и позор участват само с една дупка от която извира газта, приличаща на голата им задница… затова пък на българските им глупави мекерета устите им са по-големи и от скважината.

В края на 21ви век САЩ ще има население 500 милиона. Русия ще има население 100 милиона. Населението в САЩ ще е християнско. Населението на Русия ще преобладаващо мюсюлманско. Това не го пише в Правда!

ГЛЕНКОР основана от белгииския евреин милиардер Марк Деивид РИЧ поета по кьсно от неговия авер Аивьн Гласенберг.МАРК РИЧ е главен спонсор на ДЖОРДЖ БУШ младши,Рич заедно с чдруг евреин окоиния Питьр МУНК са наи-богатите минни магнати иДЬРЖАТ монопол над ГАЗови петролни находища добива наЗЛАТО сребро мед и имат наи-големите минни в СВЕТА .Имено след Суапова сделка на ГЛЕНКОР за 100 милиона сЛУКИОЛ Бургас дава капитал БЬЗХОД и старт на групировката ТИМ /БИВШИ БАРЕТИ ТЕХАНАИЦИ/ която да брани интрересите на руските евреи-хазари вьвБьлгариа и слагането под контрол на ГАЗовите находища краи ВАРНА ГАЛАТА и блок Хан Аспарух