Коментари - Приключена сделка: „Гленкор“ продаде 14.16% от акциите на „Роснефт“ на катарски фонд | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ватенките са толкова зле че разпродават вече активите си. Гленкор си беше подставена руска фирма за пране на мафиозните пари откраднати от руския народ. ИСТИНАТА ЗА САХАЛИНСКИЯ ГАЗ- Ямал. Той е извлечен с участието на клон на британска компания и Сие в Сахалин. Британците и Американците също притежават и цялото оборудване за извличане и втечняване. И самите ватенки открито си признават,че всъщност, това е поредният срамен проект за Русия: 1. Танкерите са поръчани в Южна Корея. 2. Американско и английско оборудване. 3. Френски мениджъри (никой няма вяра в ненадежния ватен алкохолик). 4. Китайски пари за летище на Ямал… но кой се нуждае от това летище и пристанище в Ямал, когато газта свърши ? 5. Ватенките със срам и позор участват само с една дупка от която извира газта, приличаща на голата им задница… затова пък на българските им глупави мекерета устите им са по-големи и от скважината.

ГЛЕНКОР основана от белгииския евреин милиардер Марк Деивид РИЧ поета по кьсно от неговия авер Аивьн Гласенберг.МАРК РИЧ е главен спонсор на ДЖОРДЖ БУШ младши,Рич заедно с чдруг евреин окоиния Питьр МУНК са наи-богатите минни магнати иДЬРЖАТ монопол над ГАЗови петролни находища добива наЗЛАТО сребро мед и имат наи-големите минни в СВЕТА .Имено след Суапова сделка на ГЛЕНКОР за 100 милиона сЛУКИОЛ Бургас дава капитал БЬЗХОД и старт на групировката ТИМ /БИВШИ БАРЕТИ ТЕХАНАИЦИ/ която да брани интрересите на руските евреи-хазари вьвБьлгариа и слагането под контрол на ГАЗовите находища краи ВАРНА ГАЛАТА и блок Хан Аспарух

В мамашистан карабинерите са доста повечко 18,93%, някъде около 2,,,2,5 пъти повечко!!! Само погледнете стимки от Байрама в Московия и ще видите, за какво иде реч!!! Пък извън столицата са повечко!!! А мамашистанската армия е тъпкана с карабинери, около 40% от личтия състав на т.н. контрактниците!!!

нещо си объркан ми се струва.

В края на 21ви век САЩ ще има население 500 милиона. Русия ще има население 100 милиона. Населението в САЩ ще е християнско. Населението на Русия ще преобладаващо мюсюлманско. Това не го пише в Правда!

18.93 % собственост на ислямските шейхове . То вече и в населението на Рашата има 18.93% мюслита , така че всичко е точно . А иначе се смеят на Англия и Франция , пък там мюслитата са 7%.

100% глупости