Приеха Бюджет 2021: какви са приоритетите

В основните показатели на бюджета - приходи и разходи, се наблюдава тенденция на номинално увеличение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРИОРИТЕТИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ЗА 2021-ва СА ПЛАЧЕВНИ !!! И ТО ПОРАДИ ТОЗИ СЕЛСКИ БАНДИТ И КОАЛИЦИЯТА МУ !!!

Значи отлепихме от дъното? Или още не? Иначе е бош-лаф според националния литературен герой. Май кокошката пак ще продължи да си сънува зърно. Но стопаните знаят добре, че и няма да снася повече.

приоритетите както винаги са от списъка - "за благото на народа"; добре разработен списък, с подходящи варианти за всякакви случаи .....

Приоритетите са кражба като за последно от Боко Тиквата и ГРОБАРИТЕ, пък сметката ще я плащат следващите 2-3 поколения! ГЕРБ са ненормални изроди, ОСТАВКА!

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ В ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ВАКСИНИ ЕДНОВРЕМЕННО ЗА ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ !!!

Приоритетите са ясни- кинти за бензин за джипката и за шкафчето!

Бе вие знаете ли колко струва лаптопът Леново, дето му се прехласват тука в една статийка? RAM, SSD, гигихерци... само цената премълчават - 7000 лева.

Това пари ли са, в министерствата могат да си поръчат поне 1000 веднага!

Първите обръчи на дълговата спирала се виждат ясно в този бюджет - дефицит, финансиран с увеличен дълг, а не с икономии и непредвидени допълнителни, но вече обещани разходи покрай кризата. Следва вдигане на данъци. Следва още бедност. Следва още по-лош инвестиционен климат и необслужени кредити. Това е бюджет 2021. Както винаги некомпетентно изработен, основно с копи пейст и без анализ или вложени прогнози.

Браво на г-н Борисов.

За какво , с 305 лв пенсия съм и така си остава . Ако си държ.служител и за яка лежачка ще получиш + 10% + бонус прав си .

Супер бюджетче, за масата от простолюдието да напомня, че бачкам от 8:00 до 16:00 с почивки от 10:15 до 10:30 , 12:00 до 14:00 , 15:15 до 15:30 ч. Очаквам да работите все по усърдно, че догодина пак да има увеличение!

Злобата е майка на глупостта. БСП и ДПС бетонираха Борисов за още 4 месеца като премиер. Пак ще плащат на пиандета да крещят по улиците на София оставка, пак ще напускат НС, но райберът падна. Глупостта победи разума.

Десито Атанасова от Дулово , която оправи здравеопазването като министър , ГЕРБ и възложи да оправи Конституцията . Е м/у двете злини всички избраха ББ , а той хитреца добре го беше измислил.

а даскалите на първа линия в пандемята ги водят, че нещо не схванах?

да си пусне пак вонята...

да тури поредното вето...

След този ти пост следва да те вкарат спешно и дългосрочно в психиатрията. Лекувай се, проблемите ти се задълбочават.

е какво, наливат се пари в администрацията и държавните учреждения, основно за заплати, които и без това работят калпаво, ако изобщо работят... останалите които не са държавни служители и благодарение на които онези вземат заплати пак пият по една студена вода!

Ако влязат четири-пет компютърни специалисти от частния сектор и въведат подходящия софтуер и организация в държавната администрация и учрежденията, служителите ще намалеят с 80%, а държавата ще спести милиарди, но...това у нас никога няма да се случи, поне не и докато партиите разчитат на електората зает в държавната администрация!

Аз не мога да разбера, защо от тези милиони, които се изписват постояно, аз не съм получил и стотинка, като заради кризата останах без работа, отглеждам 2 деца, отличници и къде потъват тези пари? Мразя ви изроди мръсни! Съжалявам че съм се родил тук!!!

Защо? Аз не съжалявам, че съм се родил в страна с 1300-годишна история и прекрасна природа! Често съжалявам, че съм останал тук, но горните причини още ме държат тук, въпреки че управляващите ни се опитват да ме прогонят от десетилетия!

Бюджет 2021 не бива да се приема от този дискредитиран парламент.

Ходи крякай на площада , червено мекотело.

Бюджет се приема в края на годината за следващата от действащия парламент. Хубав, лош - така казва конституцията. Щом няма предсрочни избори, значи това е легитимният парламент.

"Прекрасен бюджет"! Идеален за отглеждането на некадърни държавни ТЪРТЕИ!

Къде са парите за детски надбавки за всички български деца? Лъжци и крадци.

Ето ви приоритетите: Увеличение на заплатите на държавата администрация в т.ч. на съдии, прокурори, учители ..../при тях минималното възнаграждение вече надхвърля 1800лв,/, а пръщят от некадърност, всички шевове пукат, но нищо ще им ги удвоим до 2023, за сметка на ИДИОТИТЕ които ходят на работа за 800-1000 лв. .......... С две думи, ако не си в държавната администрация, ако не си на хранилка, мри от безпариче!

Браво, добър бюджет!

За кого е добър , за държавните търтеи. От март месец работят от дома си КАКВО ЛИ ?

Приоритетът е отново милицията.

Милиция отдавна няма. Има полЮция.

А защо малък град като Ст.Загора има по голямо финансиране от Русе , който е с по голямо население ??? Да не би , защото кмета на Ст. Загора е от ГЕРБ , а на Русе е червен ?!

Русе е 5-ти в България, а Стара Загора - 6-ти. Разликата е около 6500 души или някъде към 4,5%.

Русе е извън топ 10-те големи градове в България и е около 13 място по население в момента около Търново и Пазарджик. 5-ти и да е бил някога, това е било преди 50 години.

Русе реално е не повече от 60 000 души в момента и е колкото 2 квартала на Стара Загора (150 000 град). Русенци се разбягаха заради нищетата и обгазяването.

"Предвижда се увеличение на размера на минималната работна заплата от 1 януари 2021 г. на 650 лв., като този й размер ще се запази и през 2022 и 2023 година." През това време румънците ще са ни изпреварили точно с два пъти. Те сега са на 1000 лв

приоритет е авто пилот, щото шафиоро съвсем изтърва кормилото

Ма моля ви се. Приоритет съм аз и останалите калинки!!!

Депутатите, с предимство.

Точене. Точене. И пак точене. На бюджета. Са приоритетите.

Приоритета е един - ЛАПАЧКА колкото може повече!