През 2021 г. "Лукойл Нефтохим" е работил с 50% неруски петрол, през 2022 г. - с 90% руски

Издишат аргументите, че рафинерията не може да работи с друг петрол, освен руски, смята Делян Добрев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, че беше Делян да ме светне, че рафинерията работела с 50 процента неруски петрол. Защото аз се бях заблудил, че работела с 50 процента руски петрол. Човек се учи докато е жив.

Дир,това звучи като инструкция към оркаинската ПВО;)

"Депутатът изрази мнение, че единственото, което ще се получи е, че свръхпечалбите ще бъдат по-малки, защото 50 процента от горивото ще бъде на 30-40 на сто по-висока цена."Бах ги у процентите,за нищо ги нямат...Въпросът е кой ще плаща по-скъпото гориво-депутатът или народът?Изхождайки от житейския си опит,бих казал,че няма да е депутатът...

докато нея изловиха че лъже баламурниците, а иначе си цоца руски петрол като за световно.

точно 4(четири) дена-докато им се изясни какво ги очаква;)

ПИПО

Абе 2921 година си беше тегава.

2921 - Дир-а надскочи и себе си и времето. Браво! Но е малко тъжно да знаеш,че след 9 века България пак ще е зависима от Лукойл.

След толкова коментиране на датата няма кой да я поправи. Браво "дир"!!!

2921 ... бай Володя-киборг, със светлинен меч ;) Никой не повдига въпроса за газа, защото отдавна всички са приели факта, че и звездите във Вселената бачкат на газ :D

2921 г.? Ибааааа го. Писачите в Дир-а получават икономически доклади и информация от далечното бъдеще посредством някакви мистични сили. Най-вероятно мистичните сили на простотията и мърлявщината преди да пуснат статия.

2921 година??? Ще ме уморите! Поколението на бездарниците.

А през 2923 пак ли ще е така?