Премиерът отива във Вашингтон на 9 май, ще обсъжда пролбемите с газа и инфлацията

Кирил Петков ще постави важните за България въпроси на енергийната и икономическа сигурност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И съюза за икономическа взаимопомощ. САЩ ним пука за ес та за нас ли. Вместо да преговаря ш с Русия за евтин газ и петрол.

Бокича на 3-ти март ходеше при Ердоган, Простото Киро ходи на 9-ти май у САЩ ... Къде са българите в управлението на България? ... Няма ги, в опозиция са с 13 депутата! ... ЗАСЕГА!

Хахаха щял да поставя въпроси.Отива там да му дърпат ушите за Македония.Американците слабо се интересуват от нашите проблеми,защото си имат свои по-сериозни.

Да не се връща!

Баааа, много бързо го привикаха на килимчето, бе. Като не може да си озапти непослушковците, сега ще му дърпат ушаците. Ама па ушаци има, а, чак на мен ми иде да ги дръпна. Сега ще му обяснят набързо как, кое, колко и на кого и ще го пратят обратно. Ми, така де, нещо се бави с далаверките и с газта и с износа на оръжие, не може то така. Това да не му е демокрация.

Хич да не се връща, тази американска подлога!!!!

може ли еди глупав въпрос плащаме ВСИЧКО двойни цени , ЕС и държавата ни "подпомагат" , къде с 50%, къде с по-малко, в повечето случаи - хич, с пари от кредити към ЕС, които пак ние ще плащаме !!?? как се нарича това на обикновен български ?

Лоялност към нашите "западни съюзници", разбира се. България е в НАТО, България е в ЕС, герберастите са "готови да плащат повече", за да "фалираме Русия", "Рашка-говняшка" е наш враг, Президентът бил резидент на Русия и затова трябвало да си ходи, какво те притеснява?!

Ти си един изключително тъп и елементарен човек с акъл на амеба... Тежко ни и горко с подобен матрял като население..

Аз цитирах гербопитеците. Но иначе съм напълно съгласен с каквото мислиш за мненията на партията на простите, ха ха ха!

Защо във Вашингтон, а не в Куала Лумпур?България е суверенна държава Про 100 Кире!

Най-важния въпрос за България е нейната сигурност. А САЩ едва ли ще предложат това .

СРЕЩА МЕЖДУ КИРО ТЪПОТО БАИДЪН СКЛЕРОЗАТА!!

Безплатни бази срещу безплатен петрол ако не искат да се изнасят.

Ще обсъждат базите и шистовия газ. И Лена е в делегацията.

А тя за забавната програма ли е?

Агентът да отиде на инструкции Да му дадат нефт и газ на по ниски цени. Щатите на робските кучета ако дадат парче хляб ще им го връща по 10

Да му бъде набито канчето за Македония,другото е парлама.

ами естествено, че на 9-ти май ще отиде, то кога иначе :D :D :D

Значи мен може да ме пратят да обсъдя техния колайдер, черните дупки и експанзията на космоса. Толкова съм компетентен по тези теми, колкото и Кирил Петков за политика и икономика..

Ами да беше чел и учил, вместо да си седиш на "Винету" и да ръкопляскаш на самопризналия се за прост тиквен вожд.

Я, Радево-руската пасивна кучка се появи..

Прокуратурата защо не се самосезира по случая с газта,това е престъпление срещу държавата ни в полза на посредниците и комисионните за Киро.????

ДЕПМ!

Ега се не врънеш, олигофрен

Отиват при чорбаджиите да им дадат инструкции! ПП са слуги на козяк и не ги нтересува българския интерес!

Няма начин -ще му набият канчето !!

Двамата дали ще се.познаят??

Ще се срещнат два титана на мисълта, Джо и Кире, сблъсък на поколения, на идеи, на региони и най-вече на филосовски течения- течението Алцхаймер и това на Харвардския филосовски бел прашец!

Да го посрещне Гешев на летището.

и да се не връща

Мекерето отива да лиже задниците на Господарите си!Господ да пази България! с такива жалки управници !

Отива да получи заповедите.

А може и предизвестие за уволнение да му връчат. Не изпълни задачата за Македония. За Украйна без малко да се провали. В Мариците възникна проблем. Назряват и бунтове.

Да не би господарката Херо да не се справя добре, та се налага Големите господари да му набиват канчето чак във Вашингтон?

отива, да му набият канчето,за РСМ!

От САЩ в Канада и там да си остане.

отива на инструкци и после вдига ветото на РСМ

Заради шистите и приключването на Добруджа! Бай Тошо им тегло една майна, сега харвардския копелдак ще се върне с новина че американците ще доставят газ добит в България на цени по скъпи от руския

хапчетата

Заради Македония.

Отива за нови Конкретни Указания от Ръководството. Няма да заформи и година мандат, звездите ми говорят как на хората окончателно ще им писне от тия лакеи и ще ги измете. Никога не сме имали независимо правителство, но и толкова отявлено продажно - също.

А нас кво ни интересува инфлацията я Америка, че Кирчо да ходи до там ? Ние си имаме наша, собствена инфлация, и Кирчо трябва да я оправи тук.

С тоя недорасъл политик Кирката, докога ще следим лайната които ръси?! Срам и позор за нацията ни и народа

Ако не се лъжа тия проблеми се решават в България, а не в Америка.......

агнето отишло при вълка да се оплаче за сигурността си..... долу сащ!

Е не може ли по телефона да ти дадат указания или требва да полижеш гъзовете на началниците си!

Дано е с еднопосочен билет!

Абе привикват го заради двете поръчения които с му дали а буквсува - Украйна и Македония

Основно отива , за да му набият канчетата за Република Северен Марс /РСМ/. Той ще поеме ангажимент да ги пусне безусловно в ЕС. ПРЕДАТЕЛ! СЛУГИНАЖ!

Каква помощ от САЩ отива да върне жеста Американците го спасиха чрез Зеленски и сега ще пусне Македония.

ко ши прай военен министър на "икономически" форум??? Тия пак се опитват да ни баламосват! Кажете бре отиваме да ни стрижат новите господари!

Ще видиш президента на живо, направи си селфи

Да отива там и да се не връща повече, деба неговата куха и продажна лейка деба! Да си взима и ококорения манаф с него!

Защо Киро тъпото ще ходи във Вашингтон, за да обсъжда проблема с газа. Трябва да отиде в Москва. Оттам идва газът. А не да ходи при господарите си, за да му набият в кухата глава как трябва да действа. Хайде сега цензорите на дирниците да ме изтрият, тъй като мнението ми е (както винаги) политнекоректно.

Защото му куца географията, както и всичко останало. Отива да му избършат носа, защото вероятно и той осъзнава на каква народна любов и подкрепа е обект в момента. Хак му е на глупака !

Българите го търсят да го бият. Това ще е на 10 май

Явно ще ни мобилизират за война. След 32 годишна успешна демокрация , която не успя да ни ни изтребе до крак, за по- сигурно , ще ни вкарат във война

Ясно е ,че САЩ ,анализирайки обстановкаата в България,ще се опитат да сключат дългосрочни договори за доставка на газ( а това не е ли военната политика на САЩ,да заробват икономически бедните държави,американските ТЕЦове пред очите ни). Нашият комсомолец,който се хили при всяко потупване по рамото,да внимава какво му предлагат,да се консултира преди да взема решения.И да информира българите,а не пост фактор да каже"Аз бях дотук,оправяйте се,аз се оправих". Идат избори,защото положението в България е непоносимо,и Пути го знае и Байдън.

утре да си сложи новия служебен костюм да вдигне гордо българското знаме и да застане до дядо иван на парада в москва и да иска прошка заради глупостите които върши да иска по евтин газ и бензин жито и ток българите сме просяците на европа мизерия яко

Дай неко' запетайка, бе брат! Останах без дъх...

Ще защитава интересите на Русия или на България? Интересът на България е скъсване на робската зависимост от монополните доставки от Русия.

Като 32 години късахме зависимостта от Русия и де дупим на САЩ, видяхме докъде я докараме. Сега чакаме черешата на тортата ,по заповед на САЩ да ни унищожат във война

Интересът на България в момента е хората да могат да си плащат сметките, да съхраним поне съществуващата промишленост и земеделие и да не се набутваме в чужда война.