Краят на търговската война между САЩ и Китай не се вижда

На преговорите в пекин така и не бе постигнат сериозен напредък

Обратно в новината

Коментари - Краят на търговската война между САЩ и Китай не се вижда | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ми е приятен Трумп, ама показа защо САЩ е номер едно. Жалките китайчета с техния капиталистически комунизъм захапаха дървото здраво. Американският долар не мръдна, а китайската рубла потъна яко. САЩ и ЕС трябва да са заедно срещу крадците от Китай. Жълтите ще имат проблем, когато обикновния китаец реши, че заслужава повече от една купа с ориз на месец за неговата работа. Ей тогава ще е шоу и гламавите руснаци ще се простят със Сибир в полза на Китай.

Снимката към статията е прекрасна. Вижа се кой каква позиция в преговорите има! Краварите са във фалцет, а китаеца се подсмихва. Успех на краварската делегация. След това и бозавия ще гледа наакано.

име на китайците да се споразумават на условията на САЩ след като и след митата въвдени от Тръмп американкият търговски дефецит спрямо Китай нарасна с още 120 млрд. /за 1година/ а спрямо света става общо 1 трилион долара търговски дефицит, в същото време външният съвкупен дълг на САЩ надмина 22 тлрн. като се прибави и вътрешнияат нетен дълг сумата отива към 75 трлн. долара. Китай +още две три страни държат САЩ на каишка.Така че могат да протакат с преговорите колкото си искат.