Коментари - Предупреждение от Канада: Западът е голям оптимист за ядрените проекти | Бизнес.dir.bg
назад

Предупреждение от Канада: Западът е голям оптимист за ядрените проекти

Изпълнителният директор на AtkinsRéalis смята, че е необходимо повече планиране преди да започне изпълнението

Обратно в новината
| Автор: 3eNews

Коментари - Предупреждение от Канада: Западът е голям оптимист за ядрените проекти | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Канада е комунистическа тирания. Трюдо е масон и глобалист. Нагъл психопат и страхливец. Говори се, че е копеле на Кастро, но не е сигурно. Сигурно е, че баща му беше социалист, но в по- добри времена, на Рейгън и Тачър.

Цитат: "22 страни, включително Канада, САЩ и Обединеното кралство, подписаха ангажимент да утроят производството на ядрена енергия до 2030 г." Китай влиза ли в тази група? Това което са написали е невъзможно. Да се утрои означава до всеки работещ реактор да се построят още два нови като междувременно не се спира нито един стар реактор. България се бори да пусне два нови реактора които да заменят два работещи които ще заменят два стари. Мощтноста на практика ще се запази а не утрои. В Англия Франция САЩ положението е същото. До 2030 не да се утрои не да се удвои, а да се увеличи производството с значим процент 10-20% е невъзможно. Дори Китай не би могъл да удвои производството до 2030 макар нови реактори да се пускат всяка година.

Блокове 5 и 6 би трябвало да могат да работят поне още 30 години.

Загубени в превода!?!?!

Господа и дами /всъщност никой вече не знае какъв пол сте/ западоглавци, ядрена енергетика не се прави с декларации и от Урсули, а с наука , пари и без политически идиотизми.

Знае ти въшливата копейкаджийска глава.

Предупреждение от Канада че те са Западо.....

Да подпишат меморандум с който се ЗАДЪЛЖАВАТ да увеличат инвестициите в таки компания . И аз искам такава фирма - да ЗАДЪЛЖАВАМ хората да инвестират ……

Идиот се опитва да рекламира продукта си и лови шарани. Има си причина да е единствения работеш с необогатен уран и никоя ядрена сила да не иска да ги произвежда в бъдеше. Простата истина е че е съшия по принцип на чернобилските РБМК.