Коментари - Председателят на КЕВР: Премиерът трябва да уважава независимостта на регулатора | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нагъл като герберас

Кой от тримата премиери има в предвид? Радев, Нинова или Рашков. Щото другите са хартиени чучела!

всяка държавна комисия има само една дункция , да оправдава действията и защитава интереса и печалбите на бизнеса който стои зад нея... иначе конисионерите няма да има кво да ядат ако останат само на едната заплата

Подавай оставката, преди да сме ви почнали със сопите !!

И тия алчни лицемери и продажници ще искат уваженир и независимост!?

структури в България,които претендират за независимост, всъщност разбират под това безконтролност и това си личи ясно от начина по който претендират.

Kalin

Точно тая агенция винаги е защитавала и прокарвала интересите на вонополите и никога не е била независима.Откакто е създадена никога не е защитила българите именно от произволите и игричките на кръговете на които робува и служи.

Всички в КЕВР са за затвора, а този прилеп е и за конфискация на имущество.

На този му свърши мандата , какво се прави на неразбиращ ? Иване ходи си в къщи да си гледаш внуците и да им изкарваш парите ти . айде Чупка !

Време е и ти да си ходиш, даже много закъсняя!

На този Мошенник отдавна му свърши мандата , какво скимти като куче ? Да се провери на него и Семейството му с какви Имоти и пари излиза от КЕВР ! ОСТАВКА Иване Иванове ! ОСТАВКА Дъртофелник Пръдлив ! Ненавиждам те !

Човече, ще се пръснеш от омраза. Пази се !

Ще фалират топлофикация та. Докога централното ви парно ще плаща цял народ.

Той конституцията не уважава та регулатора ли!?

Кирчо ще ни оправи!

Майтап,но ми се струва за сега, че наистина ще го направи.

отзад ше ни порави

Споко народе - нещата са под контрол. С такива компетентни ръководители няма начин да не се справим с каквато и да е криза. Мунчо е ляв, сам си го каза че живее с грижа за левите избиратели. Ще се метне на лоста да извърти две три коремни, ще измлатка 20 - 30 лицеви упори, ще приложи към проблемите и Power Point и готово. Кунрела и тя каза че е с грижа за хората, ще врътне една Новогодишна погача и всичко ще е 6. Слави и той от бъллогата си по фейсбук ще даде някое друго ценно указание . Прост( о ) Киро и Кокорчо и те преливат от ентусиазъм и идеи, ще ги привика Мунчо в кабинета си да им даде ценни фатмашки идеи и указания. И Гнома и Ристе Маджото няма начин да не помогнат, ще заклеймят за пореден път Гешев и Борисов и готово, нещата се нареждат. Споко народе, случихме най-после на управници, кораба няма да потъне. Пълни са с идеи, ентусиазъм, решения. Продължаваме Промяната.

Този като е с изтекъл мандат би трябвало решенията Му да са абсолютно незаконни.

Щом и това на снимката започна да квичи,значи сме на правилния път....скоро след като го свалят от хранилката е редно да го поставят в центъра на София,гражданите да му отдадът заслуженото уважение....и не само него

Трябва да е вързан и всеки да има право да го заплюе.

Гордеем се с колегата Иванов!!! Десетилетия този верен страж на справедливостта и атлантизма лижеше самоотвержено задници. Той е двигателя на нашето израстване...

Тези идиоти от КЕВР докато не ги изметат с камъни и павета от офиса им на Дондуков, цените няма да се регулират н правилна и най-вече поносима посока за населението. Вие ако искате освободете цените - ток 300 лева, парно 500 лева, вода 100 лева - човек ако взима 1000 лева заплата няма от къде да извади пари за да ви плаща безумно високите сметки и цени. По-добре да фалирате и вие и енергийната система и да се връщаме към първобитното общество, закона на джунглата, по-силния и по-приспособимия ще оцелее, другите ще духат супата и ще гушнат букетчето. Само български вариант на Казахстан - вие от друго не разбирате.

Какво се прави тоя на улав?! Разбира се че КЕВР ще защитава правителството, защото всяко правителство може да има постъпления в хазната само от данъци. А най-сигурния данък е ДДС, който се плаща от всеки гражданин на татковината при всяка покупка. Но най-големите вносители на ДДС са - енергетика, топлофикация и горива. САмо ако допуснем , че всеки ден всяко едно домакинство внася по 1 лев само за храна( което прави 5 лева разход ) на ден при 4 000 000 домакинства това 4 000 000 лева на ден падат в хазната. Отделно са парите за топло, електро и горива, които са много повече от 1 лев , може да се направи сметка на месечна база какво пари влизат в хазната. А че беше най-удобния човек за ГЕРБ това беше повече от ясно. А последната сделка е перфектна - 15% увеличение , но още 15 % като комисионна за отиващите си дългогодишни служители на КЕВР - нещо като бонус, защото е ясно че те няма как да получат бонуси, защото са БУШОНИ, а няма да им се потърси и съдебна отговорност.

Нали гласувахте за промяна ? Нали беше кофти? Някакви усещания за корупция имахте !?!? При ББ било застой , статукво !?!?! Гребете сега с пълни шепи и празни джобове от ПРОМЯНАТА ,на студено и тъмно

дебелият педал Борисофф с ръце в джебовете каза че Белене е гьол сега ревете

Тоя спря Белене в пилза на волтаиката те го резултата плешив бок лук

Премиера може и да се вразуми и да се научи. Но докато държи чепа на патрона си Радев едва ли. Не го свалихте Мунчо по изборите. Сега ще страдате. За съжаление страдаме и 4те процента нормални в тази държава. 96% дебили кво да правиш.

КЕВР трабва да се прекръсти на КЕВУ (увеличение).

А!! Иванчо.. По-голяма неинформираност и некомпетентност от твойта НЯМА.. Още от 1998-ма г. Когато кат цветарки фъркахте по ТВ-тата с едно ПОДСКАЧАЩО ПЕРЧЕМЧЕ. Да проповядвате, че Черно море е дълбоко и по дъното му няма как да се пусне тръба. А като дойде 2000 год и тръгна СИН ПОТОК. Като мишки са завряхте в миши дупки. Докат Баце та извади он нафталина..

Вампирската мумия да се връща в ковчега си. Времето му отдавна изтече. Къде е бил като навършвал 35 годишната си възраст?

.....вместо да си пазят огромните заплати......да спрат да лобират за газ, ток и парно, които им формират заплатите. Няма как при намаление на газа 50% да се намалява парното с 9%, а при увеличение на газта с 10% да се увеличава цената на парното с 30%.....това е идиотизъм и шащми за кражби и далавери.....маймунарник сте КЕВР.....

Правителството носи отговорност и КЕВР е леко излишна и скъпо струваща кантора по нищо правене. Бивши бутони на ГЕРБ.

като помощна структура на МС в областта на енергетиката чрез лицензиране и регулиране ценообразуването при производството и търговията с водни и енергийни ресурси, като членовете й се назначават и освобождават от длъжност отПРИНЦИПАЛА, мс! На този дърт тунеядец, Иванов, мандътът му е изтекъл още през април 2020 г.! Защо е още там, в тази комисия?! За да може заедно със себеподобните си да измислят несъществуващи аргументи с които да обслужват интересите на Ковачки, Марешкии Обединените патриоти, които ги намърдаха на топлите местенца в тадзи комисия! Тази комисия нито е независима, нито регулаторна, а е политгически и финансово зависим орган за противопоставяне и опорочаване дори на правителсктвени решения в областта на ценообразуването на енергийните стоки и по този начин срив и обезсмисляне на всакакви опити за проведане на всякаква социална политика! Да се махат! Да суе мяхат, защото са жив нагледен пример за прилагането в живота ни на поговорката "Царя дава, ама пъдаря не дава"! Щом не си знаят мястото и за касво са назначени не трябва да са там! Природата не е увеличила цената нито на водата нито на вятъра, нито на светлината или другите суровини които ни прледлага и позволява да ползваме, но тези изкуфелняци през девет планини та в десета докарвата водата от девет дерета та в десато, само и само да докажат "крайната неотложност за нарастването на цените"! Прочем, страната ни не внася ток от никоя западноевропейска страна за да вземаме за основа при ценообразуването борсовите цени на електроенергията в нези страни, а да не говоримм за водата и въглищата, вятърните и водните централи! Тази комисия е основната причина за непрекъснатото нарастване на инфлацията у нас чрез надуване цените на регулиранети от нея стоки и отражението им върху цените на всички останали стоки и услуги, а това е лавинообразно нарастване на паричния поток - сиреч постоянна растяща инфлация!

Проблемът с уважението се състои в това че то... трябва да бъде заслужено;)

Много независими станахте всичките бе, Иванов! Съдии, Каскета, бордове на държавни дружества, СЕМ, сега и вие. всичките реват, че им се подронвала независимостта. Само дето всички помним как над 10г един едно книжен охранител ви командваше по телефона и ви привикваше в Банкя да решават там кой кого да удари или да оправи

Съд за този саботьор.

Гербажийски слуга. Айде изчезвай. Знаем кой те назначи и кому слугуваше. Защо не вдигна газта когато беше 2000 евро цената ами реши да я вдигнеш когато падна на 1099 евро. И когато новото правителство бе на десет дена. Обявявай гладна стачка и дано да е успешна.

Защото явно не знаеш ама промяната в цените които се ретулират от комисията, се случва определен брой пъти в година и на определени дати. Не става когато ти е кеф. В случая не комисията вдигна цените когато дойде ново правителство а правителството дойде когато беше датата за разглеждане на предложенията в комисията. Тези дати са регулярни и се знаят 1 година напред.

да е намалила цените на ток, вода, парно, горива?! Няма такъв случай, независимо от сривовете на цените на гази петрол на международния пазар! Те зная само едно - вдигане на цените, защот по този начин вдигат и сумите които постъпват в джобовете им!

Всички хора на Иван Костов работят срещу българите!

Все едно катаджия да ме уважава като ми изтече шофьорската книжка.

няма ли кой да го изхвърли от КЕВР!

Сега се сети, че са независими. А при Бат Бойко бяха зависими, нали? Как да не кажем, аман от мижитурки.

Независим е регулатора?

Няма ли пенсия за този ояден демент, солташак на Иван Костов. Независими били, как да не сте независими с пълните чекмеджета, бе наглец. Така си направихте законите, че да сте независими, и такива некадърници и такива ненавиждани фигури като Гешев. Хайде при внуците, наглец такъв.

Този го гушат монополите най-вероятно

Много отворен е този? Не го видях да посмее да си отвори устата един път пред Борисов. Що така бе, байно? Няма опасност да те смачкат, както се случваше при ГЕРБ. Няма да ти изпратят качулки в 6 сутринта и да те изтипосат по гащи на тротоара, докато те снимат телевизиите, както беше при ГЕРБ Сега е лесно да говориш. Какво правиш ти като шеф на КЕВР за защита на българите от галопиращите цени или само защитаваш интереса на няколко компании?

всички герберски помияри изведнъж станаха демократи и то "независими" !!!! А неграмотната калинка може да остане само неграмотна калинка !!!

Този старчок отдавна е с изтекъл мандат на председател на КЕВР. И половината от комисията му ...

Този господин е независимо заспал, яко заспал. Не го будете!

Кой ви плаща заплатите, бе, господа независими?

А вие освен собствените си интереси,уважавате ли българския народ? Кирил Петков трябваше веднага да ви смени.

...и да ги прати на Ким в Северна Корея да ги научи на дисциплина...

Нагъл дъртак герберска подлога. Защитник на ерп и техния интерес

До 2-3 седмици ще те уважат подобаващо. Няма да те бавят, повярвай ми!

Тоя БОКЛYК дойде от квотата на "Да, България"!Ама когато те се усетиха и си хвърлиха оставките и напуснаха ГРЕШНАТА ЗАДРУГА с ГЕРБ, тоя ИМБЕЦИЛ СЕ ОТКАЗА от тях ОСТАНА шеф на КЕВР!!!Това е МНОГО ПОКАЗАТЕЛНО за принципете и морала на повечето от Да,Б...като "Зелените",Министър по климата?!?!?! и оня ухилен РАПОН,дето се снима с ПееФски!

И тоя изкуфял старец дето се напикава в памперса и фъфли ше ни опрай енергетиката????????