Преди второ четене: ГЕРБ предлагат 15% ръст на пенсиите, ИТН - нулев ДДС и за брашното

Партията на Борисов ще настоява ковид добавката да остане до края на годината, от "Има такъв народ" искат намаляване на ДДС за олио, плодове и зеленчуци

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма стига с тия пенсии,не живеят само те в тая държава.Аман вече.

ИТН не разбраха ли, че им отвяха брашното-какво ДДС?

Проектът, подготвен от председателя на комисията по земеделие в НС Пламен Абровски и негови колеги, предвижда плодовете, зеленчуците и олиото да бъдат облагани с 9-процентова ставка на ДДС за период от 1 година, считано от 1 юли. Aбе бай хой , ти предлагаш намаляване на постъпленията в ДБ, което няма да доведе до намляване цената на олиото ,плодовете и зеленчуците, а всъщото време всички партии наддават за увеличение на пенсиите и социалните разходи.Смятам , че заиграването на партия "Няма такъв идиот" , извинете народ с ДДС показва капацитета на на холограмата Слави Трифонов.

12 години СТИГАТ!

Никой от тия не говори за увеличаване на заплащането на труда,което е основния фактор за излизане от кризата,до която ни докааха всички политици управлявали досега! Увеличаването на заплатите води до по малка бедност,но явно само депутатските заплати се увеличават,за народа грънци... Мислете на следващите избори и изринете пасмината управлявала 33 години...

За заплащането на труда се обърни към работодателя си. Няма как да ти го заложат в държавния бюджет. Този, който ти плаща, трябва да си намали личната печалба и да ти даде по-висока заплата.

Пенсионната система не е направена , за да уравнява пенсиите, а да ги диференцира. На повече внесли пари, по голяма пенсия . Не може неработили или крили доходи, сега да им давате бонус, щото са бедни ???? Какви най бедни, бе ! Те псуваха държавата, криеха доходи, не плащаха данъци и вие им давате бонус ?? Че то трябва да си пълен идиот, за да внасяш от сега нататък осигуровки.

Коментарът Ви е точен. Очевадно е и, че Герб са пълни идиоти по отношение на пенсионерите.

Интересно ми е кои са тези неработили според тебе, които не заслужават пари при тези цени??? Значи който е работил и взимал пари цял живот заслужава да живее, а който не е имал възможност да работи и не е имал пари, следователно как е оцелял без пари се чудим? Той не заслужава да живее??? Така ли да те разбираме???

За неработилите цял живот си има социална пенсия за старост, която също се индексира. И аз не съм съгласен работили 10-15 г., за които не са внасяли осигуровки да им бъде признато право на пълна минимална пенсия, защото сега били бедни. Това са предимно хора, които са работили частно и не са допринесли за увеличение на пенсионния фонд. Спред мен за наистина бедните хора, хора, които нямат никакъв друг доход от имоти, влогове в банки и т.н. трябва да бъдат подкрепени от службите за социално подпомагане, които са извън НОИ, в противен случай сивата икономика никога няма да изсветле и всеки да си прави сметката дали иска пенсията да му е висока, ако получава пари на ръка от работодателя.

Колко много нещастни лумпени! Знаят само да плюят и кълнът! Толкова са нещастни, че нищо не може да промените в собствената си държава...

ни остана. Ако и Коцето ни предаде едва ли някога повече ще гласуваме.

Грабете бе! В гроба си не може да го занесете! Грабете! Господ гледа! Боли ме, че продадохте България!!! Боли ме, че Република Северна Македония се измъкна и ще се подиграва на България! Боли да си Българин! С такива грабители, като Бойко, Кирчо, Нинова от къде сили да си българин?

пеншъните. Ще махнат и машинния вот, заради тях и "високообразованите" мангусти, пардон, римляни. хе-хе

Всички да гласуват роми, пенсионери, турци в Турция, неграмотни и полуграмотни - видя се, че ако не дадеш пари на избирателите директно, после може направо да се договориш депутатите. Даже да намалят броя на депутатите на 80, че иначе става по-скъпо. Видя се, че младите, красивите и интелигентните са същите идиоти като всички други - нищо ново не избират. За тях митингите и протестите е място за разходка на децата, където да извикат, че искат по-добро бъдеще, да пият по някоя бира и да попеят. Българския Парламент е пълен с национални предатели, които се ръководят от външни фактори. Вижда се, че българите нямат национална чест и залужават съдбата си.

Е що бе герб продължавате да мъчите най-уязвимите и бедните!!! Изобщо представяте ли си как живеят те? Или разчитате, че децата им ще ги гледат и помагат!!!!! Що не опитате да поживеете примерно 6 месеца с по 430лв!!!!!

Наем ли плащат, дрехи и обувки през два месеца за децата, които растът като гъби ли купуват? Лекарствата на едно дете не са по-малко от 120 лв. за всяко боледуване, а докато са малки, това е всеки месец, че и по два пъти. Не са много 430 лв., но са за един човек и получването им е сигурно. Ако живеят двама пенсионери в един дом - 860 лв. са достатъчни за всичко - ток, вода, храна. Я си представи, младо семейство с две деца, наем или кредит за жилище и несигурен доход?! Нека бъдем реалисти!

Всички умнокрасиви предлагат да дадат много пари. И да намалят данъците! ..откъде ще вземат тези пари? Познахте! Заеми.

Заеми,заеми и после беж

Театър в действие, в един ден ще свалят ветото за РСМ и го маскират с дебати по бюджета и вот на недоверие. Ние се превърнахме в бананова република.

Е нали искаш да ядеш банани :)))

Славуцооооо, де се скри, прошляк? Кога ще пращаш македонец в космоса, Славуцоооо.....

Е па он се качи до месечината, поля цветята и се връна ,,луно,луно земьо македонска,, :)))

Айде стига циркове, пука ви за България и българите, за пенсии, бюджет и т.н.. Гласувайте за Македония, герберските курви се продадоха...За какво бяха тия вотове, тия смешни дебати. Жалки сте, гнус ме е от вас. Предателството към род и родина да се връща на децата ви...

Смешниц Не са ли с Възраждане Нали гласуват заедно с тях Вън

Започна се. Тая пара га дава, бабата на булката. Честито !