Коментари - Пред национализация Uniper отчете рекордна загуба от 40 млрд. евро | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И що така вее? Нали такова цените на газа се сринаха?

https://vk.com/video-31371206_456264981

като си нагъзен - все ще се намери някой да ти го навре,въпреки че ти не си го искал

След като държавата ще плати сметката, защо да не се нагушат? Сега му е времето за голямото разхшщение и отклонение на средства. Щом държавата може да подарява милиарди на Украйна, занчи може и за Унипер да намери.

Така и не разбрах - тез "санкции" сега, те против Русия ли са, или против ЕС!? Или против Русия И ЕС!? За САЩ, може би. А?

Ами целта е комунизъм. Комуниста Путин е комбина със Зеленски и еврогей комунистите, които упавляват Европа. Национализация, пълен контрол над медиите и социалните мрежи под прикритието на борба с "руската дезинформация", концентрация на неограничена власт в ръцете на лявата политическа върхушка и те ти го СССР.

• "Леви" "десни", "комунисти" "демократи", това са залъгалки за дебилите по света и у нас. За съжаление, последните са 80 процента от населението и затова сме на този хал. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници, които ни готвят такава демоНОкрация, че сталиновият "комунизъм" ще ни се види като пионерски лагер. Тези 80 процента, дето им се връзват са престъпно прости. И комунисти, и демократи.

Така се прави - спираме износа на продукти от руски нефт, ако Лукойл се опъват - спираме веднага и вноса на руски нефт и след 3 месеца фалират и ги национализираме. Какъв е проблема, че да се занимаваме още с руската олигархия, която през корупция обърква живота на всички в България.

корупцията на теб ти е объркала мислите.. То и не че са ти били много, де.. Щото за туй светло бъдеще не пишеш нищо: " Държавният газов доставчик "Булгаргаз" не е успял да запази слотове на първия търг за 2023 г. на гръцкия терминал за втечнен газ "Ревитуса". Това става ясно от публикации в гръцки медии за резултатите от него." И пътя на Юнипер за Булгаргаз е СЪЩИЯ.. Преди Лукойл..

европейци се оказаха едни от най-простите бушмени. От изток запад и юг всеки лашка блудницата кой как му падне, а лощото е, че на нея й харесва.

Това е руска пропаганда - още преди години , уруспия фром лайнен ни убеждаваше , че спотовите цени са най - демократични и най - ниски . Сега на загуба били .

Условията да станем европейци бяха да приватизираме всичко възможно по най бързия начин, сега кръгом, национализираме наново. Даже ДБ говориха за приватизация на Газпром, дето техния духовен лидер Костов продаде безцеремонно.

Без Костов днес бяхме да сме като Беларус.

А с него къде сме - Нубия ?!