Правят инвестиционна карта за реиндустриализация на България, базирана на добива на суровини

Предстои от Българската минно-геоложка камара да предоставят актуални данни за реализирането на проекта

Обратно в новината

Коментари - Правят инвестиционна карта за реиндустриализация на България, базирана на добива на суровини | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те и в Африка всичко се базира на суровини, аманещо не са индустриализирали. Смешковци

Момент да видя дали съм разбрал: до сега бяхме периферия, която изнасяше суровини за развитите икономики в центъра, а вече новите звезди в държаеното ни ръководство искат да доведат инвеститорите тук за да заграбят не само ресурсите ни на безценица, а да ползват и нашата евтина и безропотна работна ръка и да изградят занърсяващите си производства у нас?!? Не!!! Мерси!!! Ако новите са патриоти ще инвестират в ноу хау в наши родни компании, които да развиват печеливши и чисти производства с висока добавена стойност!!! Явно и новите ни управляващи са същите национални предатели и слуги на чужди господари :) швейцария и япония нямат много суровини, но... са по-напред от нас :) ако не друго поне да симулират , че милеят за БГ, ама не! Дори заради ПиАр-а можеха да инвестират в технология за оползотворяване на сероводорода в ч.море...

Кажете ни къде още имате природни богатства, за да ви вземем и тях. Като си нямате промишленост и без това не ви трябват.

Всичко по план. Ресурсите от вас, печалбите за нас ;-)! Папуа нова Гвинея са по-суверенни от нас… Пожелавам на всички *питеци-русофоби децата им да работят в новите “промишлености” и да погасяват държавните дъъългове!

Гледай си работата. Ресурсите не трябва да са в основата на локацията на индустрията. Факт е че много големи индустриални центрове са такива, защото имат добри транспортни връзки, а не са разположени в близост до ресурси. Какво става като се изчерпа даден ресурс? Градът го затварят ли?

Закъсняхте с 22 години. Иван Костов всичко разпродаде и подари. Мафията на ЕС никога няма да позволи да си ползваме нашето. Феодализмът прогресира!

Дънди Прешъс изнася златото ни??? От години. Десетки...

Не ми се вярва ЕС и хомосекса да го позволят това, в договора ни с ЕС пише че дори нямаме право да произвеждаме достатъчно храни за собствени нужди , каква реиндустриализация , такива глоби ще има чеее.