Правителството в оставка се похвали с бюджетен излишък

Според Бойко Борисов през април салдото ще е на плюс 735 млн. лева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странна работа - от началото на годината са взети 1,2 милиарда евро заеми ... но се хвалят с излишък 750 милиона лева ,,излишък" ?????

А в действителност? Виртуални овце,несъществуващи пасища,липса на газ, скапани пътища,подаръци във вид на златни кюлчета,евро и какви ли не престъпления .Как да му има вяра човек на тази твар,която лъже ежесекундно по цял ден.Бръщолеви някякви глупави монолози пред бостана от тиквички около него.Този,заедно с всички елементи от корумпитаната ни съдебна система,трябва да се заличат от лицето на земята.

Здравейте! Как сте? В момента моята болница се нуждае от трима (3) бъбречни донори за спешна трансплантация незабавно, всеки бъбречен донор ще бъде обезщетен с обща сума от $ 550 000,00 USD. Ние носим отговорност за вашите пътни документи и всички разходи, които могат да възникнат, след като бъдете потвърдени. Здраво и работоспособно тяло трябва да се свърже с този имейл: dr.donaldhospital@gmail.com (dr.donaldhospital@gmail.com) Само сериозни дарители, 100% гарантирани.

Приходите са 917 милиона повече в пандемията. Това показва колко са крали ГЕРБ от бизнеса. Без пандемията поне по 2 милиарда. Сега позагубиха властта и се посвиха в краденето и веднага 917 милиона повече приходи. А Боко гордо потвърждава, колко всъщност са крали от бизнеса.

За един Премиер би трябвало да се съди по това какво е направил за обществото: Към 50 км метро, 200-300 км магистрали, мостове, пречиствателни станции и т.п. Въпросните съоръжения никой не може да си ги отнесе в банките като собствени.

Бюджетът бил на ИЗЛИШЪК и затова нямало нужда от АКТУАЛИЗАЦИЯ?! Не стреляйте по БиБиткото, толкова си може! Финансиста на финансистите НЕ ПРАВИ никаква РАЗЛИКА между ИЗЛИШЪЦИ/ ДЕФИЦИТИ по КФП и ДЪРЖАВНИЯ бюджет. Към кр. на 01.2021 г. бюджетния ИЗЛИШЪК по КФП е 409.7 МЛН.Лв.; Към кр. на 02.2021 г. бюджетният ИЗЛИШЪК по КФП е 24.3 МЛН. ЛВ.; Към края на 03.2021 г. бюджетният ДЕФИЦИТ по КФП е 619.4 млн. лв.; По ПРЕДВАРИТЕЛНИ данни към кр. на 04. 2021 г. ОЧАКВАНИЯТ бюджетен ИЗЛИШЪК е 115.4 МЛН. ЛВ. ... Опозицията настояваше за АКТУАЛИЗАЦИЯ на ДЪРЖАВНИЯ бюджет, за който отговаря правителството. Към края на 01.2021 г. бюджетният ИЗЛИШЪК е 21.6 МЛН. лв.; Към края на 02. 2021 г. бюджетният ДЕФИЦИТ е 970.6 МЛН. лв.; Към края на 03. 2021 год. бюджетният ДЕФИЦИТ е 1 803.1 млн. лв. А към кр. на април КОЛКО ли е ОЧАКВАНИЯТ бюджетен "ИЗЛИШЪК", при положение че предходният месец е завършил с 1.8 МЛРД. ЛВ. ДЕФИЦИТ?!?

А кой даде летище София на концесия след като изгуби изборите с 10 г хратисен период на концесионното плашане? До Варна и Бургас вече никой не лети, но отлагането беше само за една година, а за Лъвския пай - 10 г. Колко ли чекмеджета са се напълнили??

Естествено, че има излишък. Нямат вече достъп до "кацата" и меда свърши. И кражбите и ОП и "нашите" бизнесмени намаляха. ЦЕЛТА Е ВСИЧКО ТОВА ДА СПРЕ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ.

Ако Методиев е управлявал съгласно законите и дойде ново служебно правителство, то ще продължи да управлява съгласно тези закони. Т.е. нищо не би трябвало да се промени.

Хвалят се все едно имат заслуги за тоя излишък. Хората са си платили данъците - вие принос нямате!

Този излишък Аниното го пише и брише по неколко пъти на ден. хахахахахахахаха

Тегли заем и после ти казва,че имало пари в излишък,въпреки,че са от заеми.... Ама нали народа ще връща с керливите си заплати,на тях не им пука,те се нагушиха,като все едно ще живеят вечно...

Нищо не казва защо дълга на държавата стигна $38 млд от $22 млд преди 2 години.

Ами като имате бюджетен излишък, защо теглим все по-големи кредити? И ако имаме бюджетен излишък, защо не се подпомогнат хората и фирмите. И тук говоря за фирми, които не са затворили или не са от бизнесите за запазване на работна ръка, но са от бизнесите, които опъват жили и си плащат ДДС-та, осигуровки, данъци и прочие!А те хич не са малки! При намалени приходи и липса на печалба. Тук говоря и за всяко едно семейство, което не е от чиновническата паразитна прослойка! Защото въпреки че работят много по-малко, им вдигнаха заплатите с 30%, отделно бонуси, отделно почивни дни! Ами те през май ще работят десетина дни! Само че какво да обясняваме на един малограмотен, мързелив, тъп и злобен шоп от Банкя! За него е най-важно да е във властта на всяка цена!

Г-н Борисов харчеше разумно, прозрачно, почтено! И за хората имаше, и за икономиката! По-добре не сме били и май няма да бъдем!

Нещо за кюлчета има ли там? Или за изнасилване заснето на телефон?

Какво общо имате вие чиновниците с икономиката?

Комисионната .

Г-н Борисов е един самозабравил се крадец! А вие вероятно сте от администрацията на тулупа, дето за чеп, за зеле не ставате и дълго време ще ревете за него

Всеки така може,бюджетен излишък и най бедния и мизерен народ,вземат и от трохите на хората за да се хвалят,че имали бюджетен излишък... Милиарди за всичко друго,но не и за народа,долнопробна мафиотска пасмина крадлива и алчна са ГЕРБ,самозабравиха се...

Герб са мафия, а всички останали не са. Умрях от смях !

Юли месец пак ГЕРБ. Стига с тия фарсове. Аман от некадърници и мафиоти.

Голем праз, големи яйца. Пак всичко е кочина и няма нищо като хората по тези географски ширини.

Напротив България се справя много добре. Е да за мързеливи некомпетентни некадърници като Вас няма място.

Е да за мързеливи некомпетентни некадърници като Вас няма място. Как бре!?! Я виж у ГЕРБ какво става. Пука се по шевовете баш от такива.

Ууууу, некадърници. Не успяха ли да гепят излишъка. Изложиха се.

гепили са много повече досега

Пари има,но стане ли дума да се дадат на хората веднага започват с лъжите,че пари няма... Милиарди за инфраструктура има,за хората не,за саниране има,за хората не,за всичко материално има,за хората не,пари за ремонти на обществени сгради има,за хората не,пари за луксозни коли в парламента и милиони за ремонта му има,за хората не,пари за гигантските депутатски,министерски и президентски заплати има,за народа не,пари за партиини субсидии има,за народа няма,ГЕРБ са най антисоциалната партия в историята на България,дори турците не са били такива скъперници спрямо българите,като тази партия на феодалите! ГЕРБ-СДС-БСП-ДПС съсипаха държава на 1 300 години само за 30 години,като изкуствено замразиха доходите на пенсионерите и работещите българи и направиха повечето феодали милионери и милиардери! България тотално изостава в размера на заплащането на труда в цяла Европа,не само в ЕС, а като сравним цени и заплати тук спрямо останалия свят,по покупателна способност отиваме към последните места в света и държави без икономика остават пред нас...

Бюджетен излишък и няколко милиона клошари. И баба знае така.

Защо не се намериха рери за най бедните пенсионери в Европа

И поредния PR облечен в лъжи! Истината скоро ще лъсне и разбира се за всичко ще е виновно бъдещото служебно правителство.

В ГЕРБ има 90% бивши комунисти. В БСП има 10% бивши комунисти. Нинова никога не е била комунистка. Борисов винаги е бил комунист и до днес не се разделя с партийната си книжка.

Говориш глупости. Бойко е бил член на БКП като част от системата на МВР. Никога не е бил "комунист", бил е полицай. За разлика от вашият човек Радев, който и досега не си е върнал партийната книжка, беше избран с квотата на БСП, приятел е на ген. Решетников, и всячески отстоява про-руската политика в България. Странни представи имате за морал вие протестърите.

Не полицай, а милиционер.

и отново него ще изберем Бойко обича Народа и Народа обича Бойко ! Никакви хейтъри, помия и лайна на руските подлоги и Хвърчила това не могат да променят.

Народът е против ГЕРБ, само циганите платено гласуват.

Народът е с ГЕРБ, само циганите и мутрите платено гласуват срещу него.

Борисов е комплексирано и простовато селско момче, изтъкано от подлост и интригантство, примесени със завист и злоба към интелигентните и тези с достойнство.Треторазрядна Мутра, шофьор на Маргините в СИК, после оказаал се подходящата марионетка за генералите от ДС, разбирай Мафията и сложен начело на Държавата след фалшифицирани избори и протоколи.

Новите варвари ще опоскат всичко!

ГЕРБ го опоскаха вече.

ГЕРБ са мафията.

Борисов е страхлив и сервилен - от Тодор Живков, през Симеон, та до Меркел.

Мед ми капе на душата като чета тези данни. 10 години перфектно управлени на ГЕРБ и резултатите са налице. Но какво ще стане с икономиката когато Радев/ИТН/мафията дойде на власт, не ми се мисли.

10 години рекет и мизерия за обикновените хора.

"обикновените хора" = некадърните хора

За обикновения некадърник мизерията е логично състояние, така и трябва да бъде. Всеки ден ги срещам, уважавам ги като хора, но, честно, заслужават си го. Звучи малко арогантно, съжалявам за което, но, това е моето мнение.

Ти ли си кадърния бе? Отидохте на бунището герберастката шайка. Кадърни в кражбите и лъжите

Най-верният комунист е Бойко, той е още член на БСП и изпълни задачата да създаде партия-клонинг на БКП , за да останат комунистите на власт.

Жалко и срамно е за България е да държи хора като ГЕРБ на власт.

Излишъка е в шкафчетата ми

Къде беше Бойко "демократа" след 1989г.?На един митинг като гражданин срещу БКП бил ли е поне?Кой беше тогава, един чист комунист член на БКП и верен на червената номенклатура.

Горанов ще бъде съден затова , че е осигурил 700млн да изтекат.Менда ще бъде съдена за законодателната възможност да изтекат милионите, Севда ще бъде съдена, че ги е получавала и пренасяла, Бойко ще бъде съден, че ги е получил.

Армията е напълно солидарна и вярна на Радев , това са всички родове войски, авиация, сухопътни войски,танкови бригади, а мутрата се пържи в собствен сос и няма ход.

Народът не прощава пачки с пари, които са негови и ги е отгладувал да бъдат до главата на една мутра с пистолет.Повече от милион граждани на България живеят в пълен глад и мизерия.

ГЕРБ се топи, членове го напускат масово от срам, че имат такъв председател.Освен всичко Бойко е и член на БСП и не я е напускал.

Тия от мафиотска, токсична партия ГРОБ пак лъжат! Скоро ще ги хванат! Много скоро!

Борисов трябва да бъде разобличен, за да се види ясно образа му на недържавник.

Който не може да държи оръжие носи окови. Така, че напред към разобличаване на ГЕРБ.

Коеуто значи всеки пенсионер - хилярдер, нали?

Борисов и ГЕРБ се оказаха смъртни, за ужас на самите тях. Чакаме наш Ди Пиетро.

Има риск, но не е толкова страшно. Илчовски се престраши. Преди него и други бизнесмени проговориха за мафиотизираното управление и милионите, които са били принудени да плащат, за такса „спокойствие“. Някои напуснаха страната, други лежаха и лежат в ареста.

Ако външният дълг, брутно, както и вътрешните финански бяха в повече, отколкото когато пое управлението, разбирам да се хвали, но така яко ни дозабатачиха последните 11 години, че всичко това е популизъм. От ГЕРБ, когато следващият път обвиняват друг в популизъм, първо да се обърнат назад и да видят те какви са ги надробили. Да, някой партии, които до сега не са били парламентарно представени, говорят и обещават неща, които звучат като популизъм, но ГЕРБ бяха управляващи почти 3 пълни мандата, така че, на реалностите, които сега преиначават, на тях трябва да се каже, че са популизъм, дори лъжи.

Така е. Видяхме го бюджетния излишък в чекмеджето. Язък, че само по 5000 лева раздават на социално слабите.

Вълнува ме дали ще се появи в България прокурор като италианеца Антонио Ди Пиетро, който през 1991-92 година проведе операция „Чисти ръце“ в Италия.

Борисов, не се огъвайте пред мафията и олигарсите, хората сме с вас!

Борисов е мафията , с нея ли сте?

Италианският журналист Джулието Киеза пише още преди години, че правителството в Рим е покровителствало мафията, а поне 100 политици на високи нива са били мафиоти. Няма нито един аргумент, че у нас положението не е същото. Смятам, че дори е по-лошо, защото мафиоти контролират самата власт.

Тия момчета аз съм ги учил на счетоводство.Всичко могат да изкарат на излишък.Ама паре нема