Правителството прие ключови промени за вторите пенсии

Измененията засягат главно 17 000 жени, които предстои да се пенсионират през септември 2021-а

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дo ceптeмври 2021 гoдинa тeзи нaгли тулупи трябвa дa ca излeжaли пoнe пo 5 мeceцa oт 15-20 гoдишнитe cи приcъди...!!! Дaaa...!!!

айдеее, и тая свиня се появи в 'медийното пространство' като че ли баце не е достатъчен да ти развали деня.

Ако не сте разбрали как започва един грабеж, сега ще разберете как завършва.

Тулупа и Тлъстата му свинкя, докога ще раздават пари без да се допитат до мнозинството? Кой ще ги връща тези? Целият народ!

Трябваше да изберем Волен Сидеров сега пенсиите щяха да са по 1000 €

Свинята не казва нищо по най- важния въпрос. С колко ще се намалява пенсията от НОИ.

смятате д а ни окрадете?!?

НAЛИ РAЗБИРAТE, чe тoвa e убийcтвo? Aдвoкaт Мaртин Aпocтoлoв. Eдин oт cвидeтeлитe и oбвиняeмитe, и пocoчeнитe пo дeлoтo КТБ. Убит oт прoкурaтурaтa пo зaпoвeд нa Гeшeв и Пeeвcки. Брутaлнo, умишлeнo убит, кaтo прoкурaтурaтa гo лишaвa oт cрeдcтвa и възмoжнocт дa ce лeкувa и тoй умирa oт рaк нa бeлият дрoб. Ocтaвя три дeцa. Тaкa убивa мaфиятa. Вceки мoжe дa e cлeдвaщaтa мишeнa. Вceки мoжe дa бъдe пoръчaн и убит. Вceки нeудoбeн мoжe дa бъдe удaрeн и oпрacкaн. Тoвa мрaкoбecиe мoжe дa бъдe cпрянo caмo, кaтo мaфиятa бъдe oтcтрaнeнa oт влacттa.

Каква втора пенсия, то няма такава! Хората трябва да погледнат сумата по собствената си партида в тези фондове и ще видят, че там има някакви дребни суми. Абсурда да има задължитело осигуряване във часни фондове трябва да изчезне. Тези фондове смучат пари години наред, взимат такси и накрая може да се окаже , че са източени и нямат никави пари. Тези фондове трябва да са доброволни!!!!

Явно има още за крадене. Гробарската Шайка няма да сдаде лесно властта.

Това даже не е кражба, а издевателство, защото нямаш право да си вземеш парите на веднъж, а ще ти ги цъкат по лъжичка, докато инфлацията ги опоска.

На ялова крава и месото и не струва.....

Грабеж и грабеж... в тази нещастна държава. ГЕНОЦИД!!!!

това прасе не го ли гътнаха по празниците

Народното Събрание трябва да махне Тавана на Пенсията . 25 000 пенсионери всяка година страдат от този таван - противно на Очакванията те не са Полицаи , Комунисти , Държавни Служители - Тези Хора са Работници в Частния Бизнес - Металургия , Минна Промишленост , обикновени Работници и Инженери - те са осигурявани на Реалния Размер Осигуровки . Хич не ме интересуват тези с минималния размер пенсия - те НЕ СА БИЛИ Осигурявани или са крили от НОИ Доходи . Имам колеги Металурзи пенсионирани през 2020 с изчислен размер на Пенсия от НОИ в Размер на 2000 лева , и то на база внесени осигуровки в НОИ от 2000 година .

Сметките в тези фондове са лични и следва собственикът на парите да може да реши какво да прави с тях, а не държавата да определя как човек да си получи парите. Но правото на отделния гражданин няма никакво значение.

Още ли има за крадене, а, гербарастчета?

Комунизмът е неизбежен! — агитационен плакат

А бе тези пари дето крадливия Безкнижник така щедро ги раздава чии са ? И кой точно ще ги връща ? Неговите внуци, ония с пуловерите по 800 $ или нашите ?

а самата действителност!

Държавата що не ти изплати 100 000лв от НОИ наведнъж и после като ги опукаш да се оправяш сам след 1 година? Същото и от фонда.

Опукалият четири тона суджук произведен по специална рецепта за хипертоници, дето мата хари му тъпче шкафчинциту с евраци и кюлчета, а дрон му жужи в спалнята докато се маже с фенистила, до март месец ще котка пенсионерите с по петдесет лева, току виж някой се излъже да гласува за него, че само на едни хасматици на соцял, не става.

За обикновенните работещ пърът през ... Тая втора пенсия е глупост голяма. Нищо няма да има за поколението на 60 нсбор

Това с УПФондове си е като пирамида.

Единственото, с което се занимават тези отпадъци от "правителството" са кражбите.

В банката като ги внасяш на части, на части ли ти ги връщат, бе дебил?

Не само, че променят правилата на играта постфактум, а го правят когато идва техен ход.

Борисов иди си с мир , защото и мултинационалните корпорации и банки няма да могат, да те защитят от всенародния гняв!!! Харчи си еврата и кюлчетата със здраве , а държавността остави на хората, които имат българско държавно национално самосъзнание!!!

абе накратко! пенциите се отменят! Заплатите на парламента, правителството и президентството се вдигат!

100 км = 1.5 милиарда . Тия пари за пенсионерите са за цели 20 километра асфалт ехей.Какво тук значат некви си пенсионери? Харесва ми как са го измислили 10 години ги държат на хляб и вода и преди изборите им дават по 50 лв.

Да ви кажа, какво ще стане в крайна сметка: По една или друга причина фондовете няма да могат да плащат и държавата ще се намеси "за да не са ощетени гражданите" и ще ощети всички граждани, за да могат да плюскат определените преди 20г. за милиардери.

Ей сега ще видите къде са парите от втория пенсионен стълб, и как по-точно директорите вземат по 42 000 лева заплати на месец! Как се правят тиймбилдинги за по 30000 лева на вечер! Как се вземат комисионни от брокери! Как се харчат пари под масата за прехвърляне на партиди! И накрая, пари няма, няма да има и т.н. Който е успял да се прехвърли в НОИ добре, който не е да го свърши, докато не са забранили и това!

Е как докога - нали сега на изборите ще ги сменяме? После ще псуваме Корнелка, а не дай си Боже - Мая Манолова!

Глупак!

Бoкo рaздaвa пaри вce eднo ca нeгoви. Някoй щe пoлучaвaт пaри нaгoтoвo a други щe връщaт нa Бoкo зaeмитe. Бoкo рaздaвa пaри зa дa cи купи глacoвe. Вcички мaнгyсти щe глacувaт зa нeгo щoтo рaздaвa пo 900 лeвa зa глeдaнe нa двe дeцa.

И нищо за онаследяване!

Това за Бойко ли го пишеш?

Пак ни го сложиха

Много професори млади много доценти , те са без таван за пенсия , затова се натискат за научни титли

Боко "специалиста" заложи доста капани за следващото правителство.

Ако не беше Боко Тиквата ,сега щях да съм пенсионер.На 60г съм , и ще се наложи да чакам поне още 5г за пенсия , ако въобще я доживея.В това положение са още около 200 000 българи.Реално пенсионерите в България получават най-малките пенсии и живеят най-малко в цяла Европа/средно мъжете живеят 69.2 г/ Значи внасям 45г за пенсия ,която евентуално ще получавам около 4.2години. Дано се задавят с откраднатите пари всички от крадливата банда Герб.

Частните фондове имат индовидуални договори с частни лица. Като кавъв вид посредник и администратор на лични спестявания се намесва държавата ?!

В Македония, на която се присмиваме минималната пенсия е 209 евро.

Може ли да поясниш - Професори и Доценти без таван на Песнии ? В Справката на НОИ има Таван - 3000 лева ?

Какво стана с онаследяването или вече отпада тази възможност?

Точно НОИ няма пари и търси начини да прилапа едни милиарди...

Банката и НОИ/пенсионен фонд, работят по-различен начин и с различни цели.

всички работещи на тази територия се намират в парламента, правителството и президентството! ако не са те, паразитиращите туземци ще изядат всичко, вкл. и съчките и след това ще умрат от глад! затова за заплатите на работещите и за техните пенции да няма никакви тавани!

Абе правителството денонощно работи в наша полза и все има недоволни.

Само една банка прави печалба 300млн, а пенсионните общо правят под 100млн, а управляват същите активи. Банката ти дава парите когато и както искаш, но на тяхната цена.