Правителството планира изграждането на четири нови моста на Дунав

Италианският бизнес проявява сериозен интерес към инфраструктурни обекти в България, заяви посланик Джузепина Дзара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако някога сте пътували в Италия, в южната част - Пулия, Калабрия - сигурно сте видели какви изумителни модерни магистрали са построени. Особено по Калабрийския бряг има магистрала, която редува тунел (в планината) и после веднага висок мост над морето. Брегът е като фиорди, а магистралата е вдигната високо над морското равнище. Нека италиански ниженери се заемат с нашите пътища и жп линии!!!!

Да разбирам ли, че оттатък Дунав граничим с Италия???

Прост Киро искаше да строи втори мост на Дунав, днес мостовете станаха 4. Решението не засяга само България или ще стоят мост до средата на Дунав откъм България . Румъния може да не иска тези мостове, или "сакам отговорот да биде ДА " Смешници сте отвсякъде, спрете с излагацията, стана твърде много ..

Ти да видиш!!!

Четири моста и три тунела.....може би към 2100 год.

Как няма да предявяват интерес към инфраструктурните проекти,там са мангизите!!! Без италянци

Джузепина,много ви падат мостовете на вас!!!!!

Това добре, ама предлагам и 4 тунела под Стара планина. --- иии моля, ако може така, между другото да оправите тунелите по магистралата, че последните 30г май не съм ги виждал работещи всичките.

а 4? кой даде по0вече? Аре постройте 4 км магистрала първо преди да строите мостове :)))

На макароните преди няколко години им падна мост със десетки жертви. Да си се оправят тях. Ние имаме майстори строители по високите села и помашките махали. Само дето в името на кражбата от общите пари, измислени инженери, влагат разпадаща се арматура в бетон, който не покрива дори минимални стандарти. Да са ви честити новите бандити!!!

А българи ще има ли останали на територията като гледам цените на всичко или няма значение? Те мостовете ще ги строим за ония от козяк?

работата ке се опраи со паре или со дупе. паре нема - действайте!

_stankow

Докато не се завърши магистрала Хемус всички тези приказки са хвърляне на прах в очите на хората. На кого е нужно ? Трябва да се каже истината. Защо спря строителството. Колко пари са похарчени, колко още трябват, кога можем да я завършим, колко км остават, колко км на година строим. Какво стана с тол системата, изплаща ли се, работи ли ? Каква е позицията на ЕС, май не му се иска да се завърши Хемус, щом спира парите. А пък тунели - никога няма да се изплатят. Но това не е страшно. Важно е да се завършат магистралите. Засега добре вървим, по-добре сме и от Румъния. Сърбите и македонците имат магистрала, но само една, която пресича страната им. Турците са голяма страна, много трябва да строят. Можем да станем първата страна на Балканите, която има завършен магистрален пръстен с отклонения от него в четирите посоки. Гърците не ги знам, но каквото имат, имат, тяхно си е. Нас си да гледаме. Мост трябва - един. Който да замени или допълни моста при Русе. За други мостове просто нямаме товари. За в бъдеще може още един мост от Дунава до Хемус, където са най-близки, някъде към Плевен, може би. Ако румънците са съгласни. Ако не са - нас си да гледаме !

Ама на срещата ги няма румънците Тези мостове са между две държави Вие калтаци такива нито веднъж не говорихте и не споменавате румънците Какви мостове ще правите ако не ги договорите т Румъния……. Наистина започвате да се излагате вее А и как един гурналист пе се сети да пита румъния какво мисли по въпроса?

Много е просто: Отива до другия бряг и се връща обратно - ето ти готови 2 моста. Същото упражнение още веднъж и - воала. Румънците ня-ма-и-да-ги- пи-та-ме!

Какви 4 моста, бе! Вие не можете да отворите пътят към Дяволското гърло вече цял месец! Не можете да го разчистите, мостове ще ми правите! Шушляци!

Да не стане както с моста при Свищов.