ПП в отговор на ГЕРБ: "Gemcorp" е затворена тема без последствия за държавата

"Продължаваме Промяната" смятат, че произвеждайки скандал, Бойко Борисов се готви усилено за нови предсрочни избори

Обратно в новината

Коментари - ПП в отговор на ГЕРБ: "Gemcorp" е затворена тема без последствия за държавата | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е затворена, щом божко ще ви топи в Брюксел.

кики, ти жена си не успя да излъжеш, та цяла държава ли? Стига комисионерстване за сметка на народа. Ако има доказателства си приготви багажа..Значи Иванчева я арестуваха, тебе ли не може.. Изгубил си се. Това, че си повярвал в нещо не го прави автоматично истина.

За просто Киро, всичко дето не му изнася е приключена тема. Gemcorp - приключена тема. Батериите за милиарди на Кокорчо - приключена тема. Надценката на газта - приключена тема. Лъжите за гражданството му - приключена тема. Полетите с Лена на държавни разноски - приключена тема. Кой плати протестите 2020 -приклчена тема. Дано скоро самото ПП и Кирчо и Кокорчо да станат приключена тема

април 2021г Борисов "Всички наши опоненти определяха като залог за честността на изборите машинното гласуване. Отуснахме средства на ЦИК за закупуването на машини и на вота в неделя ще има във всяка секция с над 300 гласоподаватели. Вярвам, че целият изборен процес ще протече нормално. Оттук-нататък нека хората да решават кой да управлява."

Тия ГЕРБ как въртят газягите с 200 До оня ден бяха руски кавали Сега станаха евроатлантици

Вече официално ПП става на квадрат - ше е с абревиатура ПП(2) което разчетено за населението е: Пълен Провал на Палавия Пубис.

Прости Подлоги, Прикрити Предатели, затворена ви се иска да е! Добре че яи хванаха рано!

Гюров - Без Диплома, поне не е Показал и до момента Такава! Асанчу от Катуна - изглежда без Диплома, поне не си я е дал в Администрацията на Министерски Съвет! Кики - ами тая Диплома дето я показа на Журналистите е от най-евтините фалшификати на Харвардска Диплома - има и секция в сайта на Харвард за Дизайна на Дипломата им, а най-лесното е да видите снимка на Марк Зукерберг с неговата - няма 1 съвпадения с тази на Кики - да не говорим, че Истинските са на Латински, а тази на Кики е на Английски!!

изтеглянето на Русия от украинския пристанищен град Херсон е преминало относително гладко в сравнение с предишни руски изтегляния от окупираните територии

беше министър-председател в нарушение на конституцията !!! Този жалук предател и агент на САЩ и в момента още има Канадски паспорт, защо не го съдите за това или от посолството на САЩ не дават !?

Ако процентът на гласувалите с ''не подкрепям никого'' надхвърли 4%, ще уважите ли конституционната воля на тези хора и да назначите с полагащата се бройка депутати по-малко ?

да се биеш за благото на САЩ и Англия ..... ИДИОТ !!!!

Да е затворена тема, малки гнусни джендъри. Гробарите ще ви напълнят устенцата и заедно ще си правите компания в затвора

А бе засега може и да е затворена, ама Гешев ще я отвори.

В случая не по-малък виновник е и Президента.

Лъжливи Наркомани - Педали.

Киро мангала има вид на бит педерас

ГЕРБ е затворена тема.

Разкарай тая крадлива и лъжлива пасмина!! НЕ Е КИРО, КОЙТО ЩЕ КАЖЕ КАКВИ СА ПОСЛЕДСТВИЯТА! НА ХОД Е ГЕШЕН! Ето защо толкова неистово искаха да го свалят!!

А документ, че е затворена тема има ли защото ГЕРБ изкараха документи, че не е така и като дойде времето за плащане ще ядем дървото..

Ако меморандумът между държавата и фирмата "Gemcorp" е прекратен покажете документа от ПП и да приключи темата

Киро, не знам дали темата е затворена, но Асенчо ще отвори ей-такава уста ако ви налази прокуратурата, и ще се опита да се измъкне за твоя сметка, заекваща шушумиго.

Стига ви толкова, момченца! Айде холан!

Страх тресе кочината пп! Кирцата съвсем взе да заеква.........а в ушите му звучи: ГЕШЕВ, ГЕШЕВ, ГЕШЕВ......

Всички вряваме на Тиквата, че го прави в интерес на всели българин. Абе тиква, това е приключило: На 20 юли 2022 г. пък ден след като временната парламентарна комисия за Gemcorp поиска изслушване на министър-председателя в оставка Кирил Петков, той обяви, че Министерски съвет е взел решение за прекратяване на меморандума с компанията. Обаче Тиквата по стар ДС обичай търси под вола теле. Долна тиква. Губи времето на всички. Да намери нещо по-съмнително. А то? Къде го удряш. къде се чупи.

че има по-важни теми.... тва колко лапнали кире и сие не е нужно да се вади на бял свят

Например да го попитаме за Барселона или кюлчетата.

И ДА СИ ХОДИМ! ГЕРБ ПОКАЗАХА - ТИ ЩО САМО СЕ ПЛЮНЧИШ?

Това са на Борисов евтини сензации. Изкукал старик. Еднов реме така по стар ДС обичай...търсят...търсят..ровят и накрая - опа: имаш сестра. Петков е прав. Борисов пак нещо се е объркал.

тва си беше чисто лапане на наши ора през тая компания и то яко... а ся се сети кой плати сметката... аз ти и всички наоколо

ОТЕЧЕ ОТДАВНА! Обади се на отговарящия за теб тъпак да ти рефрешне опорките.........хахахха

Чекмеджето прави силата! Защо Тулупа още не е в затвора? До кога ще предизвиква фалшиви новини? Като е мъж и победител защо още не е обявил поредното си крадливо правителство? .....?

Що има вид ? Той е бит педераст !

НеБорисов се е объркал, а Слави ви обърка схемата да грабите вие от ПП. Защо си мислите, че тук ние сме глупаци и ще ви търпим. Та вие сте куп джендъри и малоумници

Скоро време Киро ще бяга скрит в куфар през границата.

Е, колко пъти ще го питаш за Барселона и кюлчетата. Той ти отговори, че няма такива неща. Сега ти като си толкова отворен трябва да докажеш обратното. Ама нещо не се получава.

Арест със и затвор за Простия Киро, Лена общата и Асен меката китка!!!! Възмездие за Бойко Борисов!!!

Комунист ли си?

ЛЕНЧЕТО ИМ ЛИПСВА !!! МНОГО И ДЕБЕЛИ БАДЖАЦИТЕ НО ГО СЪВЕТВАШЕ ДОБРЕ КИРЕ ТЪПОТО. !!!!

Комунисти са Дейбалгариа и нео либерланата измет Пепей, съставена от изгонени от БСП и Герб. Аз съм от единствената демократична партия в България - ДПС!!!!

Прокуратура бе.Кво само мяткат въпроси и отговори през фейса

Лъжливи, крадливи , амрикански боклуци

Арест за Кир0оо и курвата му Лена!!!! Както арестува Бойко така и него да го разходят по арестите миризливия канадец

Аве, ей, ас не сум селски бек вокал, ас сум пф-пф-пфепелянка, ве ей!

...келеш

Кики изглежда все едно е на амфети, кока, бонбони, херца, ЛСД, гъби и малко ракия така за тонус :D

И защо го прекратихте, нали беше уаууу

Винаги когато случайни джендъри попаднат в Управлението на Държавата , тя се люшка ,клати и накрая пада като глинена Кула ! България е в колапс , няма пари за нищо и харчи безполезно с присъствието на Укрите ! Време е за коренна промяна на Управлението на България ! Разследване на Кирчо и Кокорчо за прослолутите изчезнали 2 милярда лева !

Ш имаш да зимаш, ас сум танак и далаг и се измушфам винаги и от всякуде като пфепфелянка.

Съответните служби трябва да проверят Кирил Петков за принадлежност към ЦРУ!