17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя арилича на чичо фестър от семейство адамс.

да си покаже портфолиото, какви акции и фючърси има и да не дрънка много

Хамстера още ли тича и върти колелцето? Леле като почнат бивши "експерти" и разбирачи да ми дават "съвети" и да правят "прогнози"! Едно такова спокойствие ме обзема, че бъднините на страната са все в сигурни /или подсигурени/ ръце! Искаме и Велчев да се изложи по темата, и очилаткото от Масква, и другите там, както се казваха.....С повече хора е по-сигурно...това бъдеще.

Плъха всъщност нищо не казва, нито къде, нито в какво. А трябва да е в затвора.

Каква инфлация още бе драги, киселото мляко за две години стана от 80 ст на лев и 20. Хляба от 1.20 на 1.60. Още нагоре може само ако тиквата печата пари и вдига заплатите на кликата си от чиновници и полицаи.

Човека продва фондове инвестиращи на борсите? Какво очаквате да каже?

Демек край на театъра!

Този ли обърна външния дълг на България от долари в евро И на другия ден долара падна а еврото скочи а външния ни дул те увеличи

Само цената на труда в БГ и пенциите държат твърдо ниво с десетилетия.

Петрола поскъпна, заради ситуацията със забавените доставки на суров нефт през Суецкия канал.

Велчев и Катев направиха тая работа

Защо не каже, че с това печатане на долари от ФЕД и на евро от ЕЦБ , ни чака не инфлация , ами хиперинфлация

Колко сигурен?!!!

Глупости ... цената е висока, защото добивът намаля драстично.

За сметка на това, киселото мляко е с 90% сухо мляко от Украйна, а хлябът е с фуражна пшеница. Преди години съм давал за анализ брашно Тип 500 първо качество - 40% фуражна пшеница, а второто качество е 60%. Тъй като когато цените растат, качеството също пада, за да намали темпа на увеличението, вероятно това 50% поскъпване върви успоредно с 50% влошаване на качеството. Като вица от соца: - Минке, намалили са салама! - С колко? - С 200 грама...

Това не беше ли едно време "младо юпи"?

Лъжеш!

Това е само извинение. няма да се учудя, ако се окаже, че запушването на контейнеровоза е нарочно. За да вдигнат долара, може и нова война да започнат.

този защо дава съвети, трябва да е в затвора

Този пък от къде изпълзя. След като направи сума глупости с шайката тъпанарки около него, докато беше министър, сега седнал да дава съвети за диверсификация. А какво да правят хората, които преживяват на една заплата. Мошеници мръсни. Докара ги изкуфелия цар от чужбина, превъртяха външния дълг, продадоха БТК за жълти стотинки и сега седнали акъл да дават.

Що му давате трибуна на туй гномче ..вчера беше поскъпване заради суецкия канал днес заради края на пандемията утре заради предстоящите избори

Да каже, че Путин печата рубли и го закъсваме яко.

Ники порастнал с 5 см за една година и в момента е снажен, рус и синеок мъж.Разбира от икономика най-много.А от мен - честит ден на лъжата!

Ники Василев или е тъп или някой му плаща за да пише тези щуротии. Със сигурност не е тъп. Значи е второто. Та Суец канал бе затворен повече от седмица. Как няма да не се покачи петрола

лошото е не фуражната пшеница, а половината менделеева таблица в хляба; сухото мляко в киселото е от най-евтините боклуци на международния пазар, също брутално химизирано, като за нашия пазар;

всъщност разни търговци с високо мнение за способностите си много обичат да спекулират с потенциални събития в бъдещето. И не рядко техните мечти остават излъгани... Същото е с цените на петрола.

Мики Маус слаб икономист беше интакъв си остана. Има ли още кинтоси от подаряването на БТК?

За имотите е прав но петрола поскъпна заради заседналия контейнеровоз в канала..

Този е виден експерт. Подлъгваше хората да купуват акции на фалиралата Меком...

"Барометър": ГЕРБ води над 11% пред БСП https://www.standartnews.com/parlamentarni-izbori-2021/barometr-gerb-vodi-nad-11-pred-bsp-456822.html за другите резултати са в таблицата ВИЖТЕ ГИ ДОБРЕ

да, не гледайте труповете, гледайте цената на петрола - добра ли е, значи всичко е наред!

Смешник. И този е бил министър ? И после се чудим защо сме в лайн.та.

И фуражната пшеница е лоша, защото няма необходимите хранителни качества, а килограм хляб отдавна е на 1 евро тук. В украинското сухо мляко има какво ли не, щото повечето благинки излезли от Чернобил са си още в почвата, от която косят сеното за кравите. Иначе, още като студент в края на лятната сесия бяхме забравили една кофичка кисело мляко на бюрото в общежитието и като се върнахме есента не се беше надула, след цяло лято на жегите. За експеримента всички ядохме от него да видим дали се е развалило и нищо му нямаше. Смятай какви инертни боклуци ядем. Добре поне, че хлябът все още мухлясва, макар и значително по-бавно от преди.

Сега дали ще поевтинее?

Тая маймуна ники джуджето ,отдавна трябваше да е в затвора. Къде е тръгнал пак да се изказва.

Николайчо, основно правило човек да управлява добре парите си е, да инвестира срещу големите заглавия в медиите. На тази база, предвид факта, че са те изтъпанили на първа страница в голям формат и доказаната ти некомпетентност, който те послуша, сериозно рискува да изгори.

Асоциран директор и старши вицепрезидент в тези фирми са длъжности, които се раздават на много служители. Причината е лицата с които контактуваш да се мислят за много важни.

Колко ли плаща за да го интервюират ? Профан си беше, същия си е останал.

Най- добри са физическите активи- да ги пипнеш и да разполагаш с тях във всеки момент. Другото е измама за българина и хазарт от типа ти вече играеш!

Петролът вече поевтиня с 10 долара, но нашите монополисти, диви капиталисти, не бързат да свалят цените, които вдигаха ежедневно с всяко повишение. Какво направи ГРОБарската мафия, нали щеше да създава държавни складове, държавни бензиностанции??! Кажете бе мутри!? Вън от власта, мръсници!

категорично не! петрола поскъпваше още преди кораба да заседне.

Този е голям спец. по инфлацията!

Не знам защо хората които искат да инвестират трябва да използват посредник и то от рода на царските измамници. Вече има достатъчно плюс форми които са освободени от посредници. И то доста надеждни.

Е след като сте яли и нищо ви няма, това не е толкова зле. Безвредна и неразваляща се храна не е ли супер? Сега ще кажеш че вредата е в дългосрочен план, което може и да е така, но може и да не е и на този етап няма отявлени индикации че тези храни предизвикват сериозни проблеми. В крайна сметка човек във всички случаи не е безсмъртен.

Беше от най- добрите министри. Компетентен и с инициатива. Но трудно се оправят нещата в бедна държава...

Гай Турий, ти още ли не си разбрал, че тая история с държавните бензиностанции беше схема да се откраднат едни пари от бюджета под благовиден предлог "на ползу роду"??

Верно, бе, щяха да правят държавни бензинджийници, но май кризата малко им обърка плановете, ако въобще са имали сериозни намерния.

акциите са високорисков актив . може като стойност да нарастнат , но високият риск си остава

О Нике, недоносче такова жив ли си?

Много експертиза има в това интервю. Гърция, Италия, но преди Италия пада Франция и от там ЕС. Това е истината и мислих, че Василев го е усетил и за това говори, но после започна пак с еврозоната, което ме обърка вече.