Поскъпването на квотите СО2 повиши градусите на енергийните пазари

Цените на природния газ в България с ден за доставка 14 май се насочват към 50 лева за MWh

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

ще излизами от ЕС? заедно с други но въглища??

Кви са тия квоти за СО2? Кой ги определя, налага и кой ги приема? Най-важното е това и въобще не се казва нищо в статията. "Някой" бил пуснал "биковете" - пфу....типичните булумачи от западни медии.

Данък, бе, тия квоти са си един скрит данък! За съжаление, всичко накрая се плаща от обикновения човек - потребителят. Ето защо големия зор е да ни направят "потребителско общество", което харчи всичките си доходи само и единствено за "потребителски стоки".

Точно така, по-възможност тия стоки трябва да са бързоразвалящи се за да може да не спира икономиката. В допълнение трябва да се плащат големи наеми или вноски за ипотечни кредити и автомобили.

Написано е за хора с борсова култура. Как да го преведат за хора без такава.

САЩ заедно с ЕС трябва веднага да прекъсната всички руски газопроводи и руски енергийни проекти в България и ЕС ! Нямаме нужда от руско влияние. Комунистите от БСП са руски шпиони защитаващи руските проекти.

В САЩ газопроводите бяха хакнати миналата седамица, това става навсякъде, събудете се. Е за това става дума като се говори за промяна на климата и борбата с нея.

Хакнати бяха тръбопроводи за бензин, нафта и керосин, не газопроводи. Научете се да четете статиите, не само заглавията.

Ха добър ден. Липсата на ресурси и липсата на нормални търговски взаимоотношения водят до полудяване на пазарите.

Всичко за продан ... Мамка му на тоя Продан!

_stankow

И цената на медта расте. И цената на биткойна. Смущения - от ковид истерията, от предстоящия летен сезон, от бъркотията със СП-2 и слабия долар, от 2-та трилиона, които САЩ напечатаха и пуснаха. И най-вече - от спекулациите.

Всички печатат пари..Има доста новонапечатани евро, огромни количества.

Да се инвестира в проучвания за водородна енергия

А китайците си горят въглищата и си продават стоката, и въобще не им дреме за въглеродните емисии... все едно живеем на различни планети, да ама не!

_stankow

Едновременно с това са най-големи производители на слънчеви панели и се хвалят наляво и надясно какъв принос имали в детските мечти на Грета ... :D